Įkraunama...
Įkraunama...

Kur sportuoti neštukėms Kaune?

QUOTE (Busiu-Mamyte @ 2004 05 08, 13:40)
Iki tol daryk tai, kas taves per daug neisvargina. Iki susitikimo!!! thumbup.gif

Butent thumbup.gif ! Pirma karta ir as ne visus pratimelius kartu su visomis dariau, nes man labai trauke pilvuka. Uz trai antra karta viska is sirdies dariau clap.gif .

Svarbiausia, nepasitemti wink.gif.
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Mergele lauksim Taves baseine wink.gif
O as va po penktadienio labai prastai jauciausi, visa diena pramiegojau, kaip sulauzyta buvau, jau maniau kad temperaturos turesiu, bet aciu dievui nebuvo, ir daba tikrai daug geriau jauciuosi, tik kad miegelio truksta, nes per naktis bakalaura rasau huh.gif Tai va piemadienio vel laukiu ir tikiuosi jausiuosi geriau ir galesiu viska daryti clap.gif
Atsakyti
Sveikutes,paneles nestuke.gif laugh.gif

Na va,pagaliau sutvarkem kompa doh.gif o tai buvo elektra siek tiek uztrumpinus ir sudege kazkas kompe blink.gif nespeju skaityt,kiek cia priraset laugh.gif

Visu pirma laba Egliukui clap.gif cia as ta pati is Tako meet`o berneliuose rolleyes.gif laugh.gif nors sedejom skirtinguose stalo galuose,dabar prisiminiau kuri tu esi laugh.gif buvai su viksreliu ane? wink.gif

eglek,viksreli, labai gaila,kad neatejot penktadieni.. sad.gif nes as tikriausiai jau nebepasirodysiu baseine huh.gif po praeito karto vos paejau,tik siandien pagerejo kazkiek,bet visgi.. g.gif geriau jau susitiksim panos siaip kada pasimeetint...nenoriu persisportuot,kad nepagimdyciau per egzus dry.gif
Atsakyti
Aciu visoms!
Na gerai, nepatariat kaip kojas kilnoti - tai bandysiu tiesiog siurpinti zmones vien savo pilvu, kai ant nugaros pluduriuosiu biggrin.gif nes mano baseine tai tikrai ju bus pilna, kai as vakare nueisiu... Pasimatavau savo maudoma... g.gif jau atrodau! laugh.gif Bet kol kas sakiau naujo nepirksiu - gal ims mano 2.gif ir nepatiks tas baseinas..nu bet tikiuosi, kad patiks... labai jau pas jus noriu biggrin.gif
Tai kol kas tiek. Aciu ir tikiuosi iki pasimatymo!
Atsakyti
Chilli, laikykis, tikiuos Tau ir Tavo leliui viskas gerai, ir zinoma belekada tao galesim pasimeetint smile.gif
Mergele, sekmes Tau baseine, nepersitemk wink.gif
Atsakyti
QUOTE (smalsute @ 2004 05 09, 15:05)
Chilli, laikykis, tikiuos Tau ir Tavo leliui viskas gerai, ir zinoma belekada tao galesim pasimeetint smile.gif

O jei pasimeetintumem po baseiniuko? Kaip tau Chilli toks varijantas?
Atsakyti
Liuks variantas,reikes kada sumastyt dideli meeta laugh.gif
Atsakyti
Na ir as pagaliau prie kompo prisedau... Tingiu net
rasyt, kaip pavargau. Iki rytojaus nestuke.gif
O del meeto tai as visada uz.. clap.gif thumbup.gif
Atsakyti
O as galvoju, jei toks oras bus bjaurus, tai gal nevaziuoti ryt i baseina? Nes penktadieni, tai puse val laukiau mikro, o kaip susalau mad.gif Bet i paskaitai vistiek reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE (eglek @ 2004 05 09, 18:00)
O del meeto tai as visada uz.. clap.gif  thumbup.gif

As irgi biggrin.gif, tik dar nei viename nebuvau... gal renkit meeta birzelio pradzioje, tai ir as prisijungciau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergele: 09 gegužės 2004 - 18:46
QUOTE (smalsute @ 2004 05 09, 18:43)
O as galvoju, jei toks oras bus bjaurus, tai gal nevaziuoti ryt i baseina? Nes penktadieni, tai puse val laukiau mikro, o kaip susalau mad.gif

As ir Smalsute ziuresiu gal kaip ryt bus oras,
nes mums tai neblogas galiukas iki jo trenktis...
As ziuresiu jei nebus labai bjaurus oras ir jei
netingesiu tai varysiu, o jei ne tai ne... doh.gif
Atsakyti
QUOTE (eglek @ 2004 05 09, 20:51)
As ir Smalsute ziuresiu gal kaip ryt bus oras,
nes mums tai neblogas galiukas iki jo trenktis...
As ziuresiu jei nebus labai bjaurus oras ir jei
netingesiu tai varysiu, o jei ne tai ne... doh.gif

O kaip tik ryt ir zada bjauru ora sad.gif ... lietus ir vesu blink.gif

Tai daba nezinau ar man vaziuot ar ne rolleyes.gif Tingisi kazkaip biggrin.gif ... O gal ryt minimeetuka susiorganizuojam vietoj baseinelio wink.gif?
Atsakyti