Įkraunama...
Įkraunama...

Kur sportuoti neštukėms Kaune?

QUOTE (pilypukė @ 2004 09 14, 22:13)
as labai labai noriu clap.gif bet kol kas pora savaiciu tikrai nenusimato,nes sveikatele slubuoja.o kur yra "Linija"? as is Silainiu,tai nzn ar patogus nuvykimas

As irgi zadejau po keliu savaiciu tik eiti.
Cia Linijos puslapiukas http://www.linijaspo...kt_paklausk.htm
Atsakyti
Buvau Linijoj,tai laaabai patiko thumbup.gif O ji yra netoli telekomo.nznau kaip paaishkinti...kiemuose rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, sportuojancios ir norincios sportuoti smile.gif
Tikrai galiu pareklamuoti nesciuju uzsiemimus "Vilijos" baseine Vilijampoleje. Labai sauni trenere + musu kol kas l. nedaug, tai speja suziureti, kad viska darytume taisyklingai. I ir V 11.15 baseine + su ta pacia trenere III 18 val. manksta saleje klinikos "Ars medica" saleje, taigi is viso 3 kartai per savaite.
Pati lankau ir jau pradeda trukti, nors iki nestumo tikrai tingedavau sportuoti.
Jei susidomesit, galiu atsiusti telefona.
O Pilypukei is Silainiu i "Vilija" tikrai butu patogu vazineti smile.gif
Atsakyti
QUOTE (JurgitaM @ 2004 09 12, 22:34)
Sveikutes visos.
Keliu tema i virsu ir noriu paklausti - gal butu norinciu keliauti i "Linijos" baseina.Kiek zinau ten visai neblogi uzsieminai nestukems wink.gif Zadu eiti ir ieskau draugiu biggrin.gif

O kiek kainuoja tas Linijos baseinas menesiui? ir kuriom dienom ir valandom uzsiemimai vyksta. As gyvenu prie Pasymatymo, tai man visai patogu butu. clap.gif
Atsakyti
QUOTE (pilypukė @ 2004 09 14, 21:13)
as labai labai noriu clap.gif bet kol kas pora savaiciu tikrai nenusimato,nes sveikatele slubuoja.o kur yra "Linija"? as is Silainiu,tai nzn ar patogus nuvykimas

Silainiuose yra 2-oje ligonineje baseinas, as ten ruosiuosi eiti. ten abonentas 10kartu baseino plius 10kartu manksteliu kainuoja 100 litu rolleyes.gif kas buvo tam baseine, sake labai fainas thumbup.gif o ir kaina man patinka, su tom mankstelem thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Solve @ 2004 09 16, 13:04)
QUOTE (JurgitaM @ 2004 09 12, 22:34)
Sveikutes visos.
Keliu tema i virsu ir noriu paklausti - gal butu norinciu keliauti i "Linijos" baseina.Kiek zinau ten visai neblogi uzsieminai nestukems wink.gif Zadu eiti ir ieskau draugiu biggrin.gif

O kiek kainuoja tas Linijos baseinas menesiui? ir kuriom dienom ir valandom uzsiemimai vyksta. As gyvenu prie Pasymatymo, tai man visai patogu butu. clap.gif

Vienas kartas 10 lt arba perki abonimenta 10 kartu 90lt (jis galioja 10 savaiciu) uzsiemimai pirmad ir ketvirtad nuo 10 val ryte .
Atsakyti
Rucelie,aciu uz info.kada ruosiesi eiti i baseinuka?as dar turiu truputi lukteleti,nes inkstai nesveikuoja.gal susitiktume? g.gif dviem butu smagiau clap.gif nors gal tu ir taip turi su kuo eiti sad.gif
Atsakyti
pilypuke, galim ir kooperuotis clap.gif as planuoju po poros savaiteliu rimciau dometis. po algu biggrin.gif tai as konkreciai suzinosiu kas kaip kur kada ir tau duosiu zinia. kiek zinau ten suskirsto i grupeles pagal nestumo savaites, ir toms grupelems skiriama konkreti savaites diena. o tos sporto manksteles buna jei neklystu ketvirtadieniais 13val. tai ten jau su visomis kruvoje uzsiimineja.
as pasidomesiu tikrai ir garantuotai viska, gausiu tel nr kur kreiptis ir galesim kooperuotis clap.gif
kaina, man sake, tikrai ir garantuotai uz visa ta reikala 100 litu, tik reikia viska kartu pirkti.
as tau pranesiu kai zinosiu rolleyes.gif
Atsakyti
liuks,Rucelie. clap.gif lauksiu ziniu
Atsakyti
pilypuke, stai ka suzinojau: tel 869880772 reikia pasiskambinti ir siek tiek is anksto uzsiregistruoti. abonentas baseino plius manksteliu viso po 10 kartu, kaip ir sakau, kainuoja 100 litu. tik man dabar gydytoja uzdraude eiti, nes gimda apsitraukineja sad.gif tai as kokia savaite dar tikrai turiu palaukt, paziuret kas kur ir kaip, o paskui, manau nuo spalio kokios antros savaites, noreciau eiti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos nestuke.gif
Tiesiog norėjau pasitikslinti. Sveikatingumo centro "Linija" tinklalapyje rašo, kad reikalinga maudymosi kepuraitė ... Tikrai ? g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE (sirse @ 2004 09 21, 20:09)
Sveikos nestuke.gif
Tiesiog norėjau pasitikslinti. Sveikatingumo centro "Linija" tinklalapyje rašo, kad reikalinga maudymosi kepuraitė ... Tikrai ? g.gif unsure.gif

nezinau,bet gali paklausti tam tinklapy, tikrai greitai atsako wink.gif
Atsakyti