Įkraunama...
Įkraunama...

Kur sportuoti neštukėms Kaune?

Oi kokia gera tema atradau rolleyes.gif
Jau seniai svajoju, kaip as cia eisiu i baseina, - gal reikia ir susigundyt? Man geriausia butu, kad uzsiemimai po darbo butu, bet tikriausiai nerealu unsure.gif
Dabar galvoju, kad "Linija" ne per toliausiai nuo mano darbo - gal ir istrukciau kaip nors? O gal zinot kas kokiu metu "Mazylyje" buna uzsiemimai?
Atsakyti
Oi kaip gerai,kad suzinojau apie II ligonines baseina-man prie pat namu, bet noresiu eiti tik sausio men.per dekretines. Gal atsiras norinciu palaikyti man kompanija?

O dar kuriam skyriuj randasi tas baseinas?
Atsakyti
biggrin.gif sveikos, būsimos mamos,o gal ir esamos wink.gif norėčiau prisijungti prie jūsų diskusijos apie baseinus ir jų privalomus ir trūkumus g.gif .Pati būdama nestuke.gif lankiausi VILIJOS baseine ir 2 ligononės patalpose/dar tada /vykusiose mankštose thumbup.gif Gailėjausi,kad tik išėjus dekretinių atostogų tai sau galėjau leisti sad.gif nes tik ten radau thumbup.gif malonų kūnui ir dvasiai,tiesa ir būsimam 2.gif ,laisvo laiko praleidimą.Taip tik miegojau ir valgiau. sad.gif gaila,kad dabar po gimdymo neradau galimybių ten sugrįžti,o taip noriu blink.gif Man patiko ten tai,kad
-TRENERĖ DAIVA-LABAI LENGVAI BENDRAUJANTI IR KVALIFIKUOTA/MAGISTRO TEZĖS nestuke.gif TEMA/
-kad,baseine galima PLAUKTI-tikrąją žodžio prasme/daug erdvės ir mažai pašalinių/
-švaru/lyginant su kt mano aplankytais baseinais/
-mankšta -su kamuoliais ir tik nestuke.gif pritaikytais spec.pratimais.
Tiesa,man dar patiko ir "užklasinė veikla"t.y.susitikimai su kt nestuke.gif gamtoje-t.y.piknikų organizavimas/bendravimas mums rūpimom temom/.Tai,kad neieškokit nieko geriau,nes nerasit-tik čia gausit geriausią"servisą"patikėkit manim-nenusivilsit.O ir vienur ir kitur pabandyti jūsų valia.Linkiu surasti tai kas tikrai thumbup.gif .TRENERĖS NR.INFORMACIJAI-868606176.
O jeigu dar ko norit manęs paklausti rašykit į asmeninę,nes čia aš netyčia užklydau ir dabar man yra kt rūpimų temų-nes auginu šaunų ,sveiką sūnų biggrin.gif
Atsakyti
Nejaugi nei viena nesilankote II ligonines baseine? O gal dabar jau jo nebera?
Atsakyti
g.gif
sveikos
mano nestumui dar 2 men. turbut dar per anksti pradeti lankyti baseina
norejau paklausit kas vilniuje buvo ir kokiam baseine, girdejau telekomo sporto klube yra nesciosioms
parasykite savo atsiliepimus vilnietes
Atsakyti
Labas, Nike, mielai palaikysiu tau kompaniją. Nuo sausio vidurio imsiu atostogas, o dekretas tik nuo vasario vidurio. Taigi, sausį?
Atsakyti
Labas Ringa smile.gif O ir tu nori lankyti II ligonines baseina ir manksteles?
Atsakyti
Ginekologai rekomenduoja pradėti mankštintis nuo 12 savaitės. Tačiau mano praktikoje buvo nemažai atvejų, kuomet moterys pastojo jau lankydamos baseiną po gimdymo (tokia grupė taip pat yra). Reiškia jos pradėjo plaukioti nuo pat nėštumo pradžios. Plaukiojame iki pat gimdymo, taigi prisijungti niekada ne vėlu. Žinoma, geriau kuo ankščiau. Tuomet pasiruošite gimdymui geriau, gimdyti ir atsistatyti po gimdymo bus žymiai lengviau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iva: 14 sausio 2005 - 23:15
oAtleiskite uz neismanyma, o koks "Vilijos" baseino adresas?
Atsakyti
jis randasi Demokratu gatveje, Vilijampolej Kaune. tiksliau nezinau

trenere Daiva, malonu, kad prisijunget wink.gif thumbup.gif jau anksciau esu jus rekomendavus, pakartosiu dar syki super thumbup.gif
dar yra ir Linijos sporto klube baseina nestukems, ale girdejau atsiliepimus, kad ten labai vanduo chloruotas ir nemalonus unsure.gif
Atsakyti
Vilijos baseinas yra Demokratų 34A.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iva: 14 sausio 2005 - 23:16
QUOTE (Tukiukas @ 2004 09 22, 09:57)
Oi kokia gera tema atradau rolleyes.gif
Jau seniai svajoju, kaip as cia eisiu i baseina, - gal reikia ir susigundyt? Man geriausia butu, kad uzsiemimai po darbo butu, bet tikriausiai nerealu unsure.gif
Dabar galvoju, kad "Linija" ne per toliausiai nuo mano darbo - gal ir istrukciau kaip nors? O gal zinot kas kokiu metu "Mazylyje" buna uzsiemimai?

Lankiau Mazylyje; uzsiemimai I-III nuo 9 iki 17 val,V nuo 9 iki 16 val.Uzsiemimas trunka 1 val, kaina 11 lt, perkant abonementa 10 kartu 100 lt + vienas uzsiemimas nemokamai.Be baseino galima manksta saleje.Uzsiemimus veda gyd. kineziterapeute.
Atsakyti