As irgi galiu tik prisideti prie traliabum, kad trenere Daiva
Puikus uzsiemimai ir labai daug demesio kiekvienai.

QUOTE (Letaa @ 2004 10 26, 16:53) |
Lankiau Mazylyje; uzsiemimai I-III nuo 9 iki 17 val,V nuo 9 iki 16 val.Uzsiemimas trunka 1 val, kaina 11 lt, perkant abonementa 10 kartu 100 lt + vienas uzsiemimas nemokamai.Be baseino galima manksta saleje.Uzsiemimus veda gyd. kineziterapeute. |
Aciu Leita uz komentara

Siandien jau pati buvau "Mazylyje" pirmam uzsiemime. Labai malonios darbuotojos, jauki aplinka, ir siltas siltas vanduo

Tik baseinukas galetu buti kiek didesnis - paplaukiot vietos jau neuztenka...
Sveikos
, as irgi baisiai uzsimaniau lankyti uzsiemimus baseine. Tad kadangi vakar eilini karta lankiausi pas gydytoja , tuo paciu paklausiau ir del baseino. Ir mano gydytoja pareiske, kad lankytis baseine yra nesamone, kad pasigausiu ten visokiausiu bacilu ir t.t., o kai paklausiau del manksteliu nesciosios, paresike, kad "ten tik nutaso tas niesciasias ant tu kamuoliu, tai paskui ir buna visokios komplikacijos ir persileidimai". Vienu zodziu glu gale pareiske gimdykime senoviskai
Nusivyliau savo daktarka visai...
Tikejausi tikrai ne tokio patarimo.
Tai dabar ir galvoju ar nekreipti demesio i tokias kalbas apie baisiasias bacilas baseine, ar paklausyti vis del to daktares

Tai dabar ir galvoju ar nekreipti demesio i tokias kalbas apie baisiasias bacilas baseine, ar paklausyti vis del to daktares

su pirmu vaiku man dakatare irgi atsainiai ziurejo i baseino vaiksciojima (ko noret is pensininkes), bet sekmnigai vaiskciojau, ir jokiu zarazu baseine nebuvo
o dabartine gydytoja leido eit tik pas profesionala ir specialias mankstas nesciosioms, nors norejau pabaigt abonenta sporto klube prie treniruokliu, bet paklausiau daktares ir nejau
, bet i baseinus ir manksas tikrai eisiu jei sveikata ir pinigine leis

Baseinas ir mankšta nėščiosioms yra puikus dalykas. Nėštumo metu sportavę moterys gimdo žymiai lengviau, o ir atsistatymo laikotarpis - žymiai sėkmingesnis
. Tiek užsienio literatūroje, tiek lietuviškoje jau daug prirašyta apie kūno kultūrą (rekreacinę kūno kultūrą) nėščiosioms. Vieni rašo, kiti dirba, treti -
burbuliuoja. Dažniausiai jie neturi supratimo apie tai kas ten vyksta.
Labai svarbu, kad užsiėmimus vestų profesionalas, kuris turi daug žinių apie šios veiklos principus, metodus, turi darbo patirties.
Baseino vanduo privalo būti švarus ir optimalios temperatūros. Per šiltas vanduo sudaro sąlygas veistis bakterijoms, o taip pat gali per daug pakelti kraujospūdį, širdies ir kraujagyslių sistema gali būti perkrauta.
Taigi siūlyčiau pasirinkti tinkama vietą ir būtinai prisijungti prie sportuojančių nėščiųjų!

Labai svarbu, kad užsiėmimus vestų profesionalas, kuris turi daug žinių apie šios veiklos principus, metodus, turi darbo patirties.
Baseino vanduo privalo būti švarus ir optimalios temperatūros. Per šiltas vanduo sudaro sąlygas veistis bakterijoms, o taip pat gali per daug pakelti kraujospūdį, širdies ir kraujagyslių sistema gali būti perkrauta.

Įdomu būtų sužinoti, o ką trenerė mano apie paprastus baseinus (sporto klubų).
Mano situacija irgi tokia, kad dar turiu galiojantį abonementą, kurį padovanojo vyro darbas į visai neblogą baseiną Kaune klube "Hermis", bet kol kas nesiryžtu eiti.
Buvau tik pačioj pačioj nėštumo pradžioj, vėliau gydytojai patarė saugotis. Dabar vėl sako, kad galiu eiti paplaukioti.
Mano situacija irgi tokia, kad dar turiu galiojantį abonementą, kurį padovanojo vyro darbas į visai neblogą baseiną Kaune klube "Hermis", bet kol kas nesiryžtu eiti.
Buvau tik pačioj pačioj nėštumo pradžioj, vėliau gydytojai patarė saugotis. Dabar vėl sako, kad galiu eiti paplaukioti.
QUOTE (Janike @ 2004 11 02, 17:59) |
Įdomu būtų sužinoti, o ką trenerė mano apie paprastus baseinus (sporto klubų). Mano situacija irgi tokia, kad dar turiu galiojantį abonementą, kurį padovanojo vyro darbas į visai neblogą baseiną Kaune klube "Hermis", bet kol kas nesiryžtu eiti. Buvau tik pačioj pačioj nėštumo pradžioj, vėliau gydytojai patarė saugotis. Dabar vėl sako, kad galiu eiti paplaukioti. |
Gali drasiai eiti i basiena. Nestumo pradzioj nerekomenduoja del galimo persileidimo. Baseinai rekomenduojami

Lankiausi "Hermio" akvarobikos užsiėmime. Jis buvo skirtas visoms moterims, bet viena
paprašė pažiūrėti, ar viską gali daryti. Tuo metu ten dirbo trenerė, kuri šiuo metu jau irgi turi
. Kiekvienas , kuris savo "komandoje" turi nors vieną
, turi tai įvertinti ir parinkti jai tinkamą krūvį. Mano užsiėmimuose mokėsi jau daug būsimų kineziterapeutų ir kineziologų, jau nemažai trenerių susipažinę su šia praktika. O turima patirtis dar praplečia žinias.

Gal kas gali pasiulyti baseina Vilniuje. Zinau tik dvi vietas kur vyksta tokie uzsiemimai - tai Telekomo sporto klube ir buvusiose moksleiviu rumuose. Gal kur nors dar yra?

norejau paklausti treneres, nuo kada galima butu ateiti sportuoti, nes kiek zinau reiktu pirma karta atsinest nesciosios kortele, o as jos dar neturiu, noreciau eiti ir i baseina ir i aerobika, nes jau baigiu lasiniais apaugti, norisi pajudet
siuo metu man 10 sav.

Smagu, kad nutarei prisijungti
. I pirmą užsiėmimą prašau, kad moterys atsineštų pasikeitimo lapą - formą, kuri išduodama nėščiąjai ir kurią ji turi nešiotis su savimi visur ir visada - ten yra nors minimali info apie esamą būklę, fiziologinę padėtį
, kas gali padėti suteikiant pagalbą, jei to prireiktų
Papildyta @ [mergetime]1100027433[/mergetime]
Jei pasikeitimo lapas dar neišduotas, galima parašyti prižiūrinčios gydytojos, kad išduotų, ar bent sutiktų su to, kad sportuosite.

Papildyta @ [mergetime]1100027433[/mergetime]
Jei pasikeitimo lapas dar neišduotas, galima parašyti prižiūrinčios gydytojos, kad išduotų, ar bent sutiktų su to, kad sportuosite.