Įkraunama...
Įkraunama...

Kur sportuoti neštukėms Kaune?

Smalsute,as lankausi nuo 19savaiteles,kai dar pilvuko net nesimate biggrin.gif
labai puikiai nuimdavo skausma ir dieglius sone tas plaukiojimas ir manksteles thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (smalsute @ 2004 03 28, 14:22)
sveikos smile.gif norejau paklausti nuo kiek menesiu lankotes baseine?

as vaikstau kazkur nuo 15 savaiciu.

O i maudoma savo ziuriu irgi jau nelabai.. tai shiandien uzsukau i padevetus ir nusipirkau toki dideli uz 8lt smile.gif tikiuosi man jo uzteks iki galo smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Chilli @ 2004 03 27, 18:05)
Ne visiskai pabegu biggrin.gif ,bet reciau cia busiu,tik per atsiskaitymus moksluose...tai vat ir mastau reikia dar leisti sau susitikti su nestukem,paplaukiot,nes neaisku kada vel galesiu..ka jus paneles del pirmadienio a? wink.gif

Kaip sekesi baseine?

Tiesa, kokia vandens temp? Ne per saltas?
Atsakyti
Oi,paneles,siandien atsibundu ir jauciu,kad neprakalbu visai blink.gif tai taip ir teko atidet kitam pirmadieniui doh.gif
o vandens temperatura tai ten apie 25 buna jei gerai pamenu..zodziu nelabai salta jei judi biggrin.gif
Atsakyti
As jau pasveikau ir eisiu rytoj i mankstas pas Daiva i II ligonine ir i baseina penktadieni. Kas prisijungia prie sportininkiu burelio dar? clap.gif
Atsakyti
Norejau paklausti, o maudomas turi buti butinai bendras? Turiu ir ta ir ta. Tik atskiras su zemom kelnaitem, tai pilvo nespaus veliau.
Ir dar: kaip ilgai galima lankyti baseina? Gal iki pat devinto menesio?
Atsakyti
Aš ir ruošiuos Egliuk penktadienį į baseiną..
nestuke.gif
Atsakyti
Akva, koks skirtumas koks maudomas, svarbu kad tau patogu su juo butu.
O lankyti galima kad ir iki pat gimdymo, jei tik nestumas normalus.
Atsakyti
Egliuk, norejau paklausti, II ligonineje manksteles mokamos? jei taip, tai kiek, ir dar i koki baseina vaikstai? as net nezinau ar jau man eiti ar dar palaukti, ir aisku ieskau kad pigiau butu wink.gif
Atsakyti
Smalsute, II ligonineje manksteles kaina 6litukai, ta pati trenere Daiva veda ir uzsiemimus baseine "Vilija"(1 kartas 8litukai).As baigiu issigydyti sloga tai jau eisiu ten biggrin.gif
Atsakyti
Na kaina tai lyg ir prieinama smile.gif chilli o kiek tau menesiuku? ar jau seniai vaikstai? galvojau is pradziu gal i mazyli eiti, o kaip ten negirdejai? smile.gif
Atsakyti
Smalsute,man dabar nepilnai 7 menesiukai, o einu i baseina nuo kokiu 17savaiteliu gal..gerai nepamenu,bet pilvuko dar nesimate biggrin.gif

i Mazyli neinu todel,kad ten vietos mazai,uztenka tik mankstelei...o vilijos baseine galima ir begioti,ir plaukioti-visas baseinas tik nestukems thumbup.gif
Atsakyti