Įkraunama...
Įkraunama...

Kur sportuoti neštukėms Kaune?

Jurgichka, 100 % pritariu!!! O leliukus Mazylyje (arba namie vonioje) nuo antros gimimo savaites mokindavo Shemeta plaukioti, reikedavo is anksto susitarus ji pasikviesti. O kaip dabar, nezinot? Gal jau pacios sesutes pereme iniciatyva ir zinias? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (Egliukas @ 2004 03 19, 21:07)
Jurgichka, 100 % pritariu!!! O leliukus Mazylyje (arba namie vonioje) nuo antros gimimo savaites mokindavo Shemeta plaukioti, reikedavo is anksto susitarus ji pasikviesti. O kaip dabar, nezinot? Gal jau pacios sesutes pereme iniciatyva ir zinias? rolleyes.gif

Kaip daba nezinau smile.gif Bet man rodos kad baseinelyje su maziukais tik nuo 6 savaites teoriskai galima - juk dar pati kraujuosi po gimdymo. O Shemeta man rodos girdejau kad galima issikviest biggrin.gif

Reik pasiklausinet smile.gif
Atsakyti
Teisingai, i baseina is karto mama negali lysti, bet juk yra tetis. wink.gif O kudikeli maudyti tikrai galima ka tik gimusi, mes nuo 10 dienu amziaus jau nardinom vonioje. biggrin.gif
Atsakyti
O gal kas zino, kur Vilniuje galima apsilankyti?
Atsakyti
QUOTE (Giita @ 2004 03 22, 15:51)
O gal kas zino, kur Vilniuje galima apsilankyti?

Tam yra uzvesta atskira tema wink.gif
Atsakyti
Paneles,gal pirmadieni lekiam i "Vilija" paplaukiot?zadu issikraustyt is Kauno kita savaitele,tai mastau dar pasilepint rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (Chilli @ 2004 03 26, 20:02)
Paneles,gal pirmadieni lekiam i "Vilija" paplaukiot?zadu issikraustyt is Kauno kita savaitele,tai mastau dar pasilepint rolleyes.gif

Tai jau pabegi nuo musu sad.gif ?
Atsakyti
Ne visiskai pabegu biggrin.gif ,bet reciau cia busiu,tik per atsiskaitymus moksluose...tai vat ir mastau reikia dar leisti sau susitikti su nestukem,paplaukiot,nes neaisku kada vel galesiu..ka jus paneles del pirmadienio a? wink.gif
Atsakyti
Gal ir man pirmadienį pasirodyti, o tai vis ruošiuos
ruošiuos ir neprisiruošiu...aišku reiktų maudomą
pasimatuoti, gal nebeįtelpu doh.gif o su atskiru turbūt
nelabai g.gif
Atsakyti
Eglek, galim ryt sudalyvaut baseine.ka tu i tai? rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif norejau paklausti nuo kiek menesiu lankotes baseine?

smalsute, aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Chilli @ 2004 03 28, 15:34)
Eglek, galim ryt sudalyvaut baseine.ka tu i tai? rolleyes.gif

Nu gi gal ir dalyvaučiau, bet į maudomą
neįtelpu. g.gif
Atsakyti