Įkraunama...
Įkraunama...

Kur sportuoti neštukėms Kaune?

ir as labai laukiu dvyliktos savaites ir tikrai eisiu sportuot i Linija.
Atsakyti
QUOTE(Iva @ 2005 02 22, 07:02)
Tu geriau su savo gydytoja pasisnekek, kodel ji uzdraude, gal nera viskas taip baisiai  smile.gif

Na taip, ji pradžiai pasakė, kad per smulki...nors aš kitokios nuomonės.. tongue.gif
ir dar vis tas pilvukas (kurio dar nėr) man apie save vis duoda priminimus... cry.gif

tai va dabar laukiu vizito pas gydytoją ir gal visgi leis sportuoti... 4u.gif
gal jau nebelaikys visą laiką, kol nestuke.gif , namų režime ...

O šiaip man įdomu ar daug kam tai uždraudžia?
nes mo draugė tai iki 8to sportavo ir vargo nematė... wub.gif
Atsakyti
kadangi man niestumo 10savaite labai pradejo skaudeti nugara, tai mano gydytoja man " liepe" aktyviai sportuoti ( baseine), ir zinokit super padejo, dabar nugaros net" nejauciu" nors jau 22 savaite eina ir pilvukas jau nemazas tikrai biggrin.gif
Atsakyti
Galima sportuoti ir Mazylio gimdymo namuose: yra aerobika vandenyje ir salyteje.
O sportuoti nerekomenduojama iki 12 sav kol nesusiformuoja placenta.
Atsakyti
QUOTE(Burbuliuks @ 2005 02 22, 09:48)
Na taip, ji pradžiai pasakė, kad per smulki...nors aš kitokios nuomonės..  tongue.gif
ir dar vis tas pilvukas (kurio dar nėr) man apie save vis duoda priminimus...  cry.gif

tai va dabar laukiu vizito pas gydytoją ir gal visgi leis sportuoti...  4u.gif
gal jau nebelaikys visą laiką, kol  nestuke.gif , namų režime ...

O šiaip man įdomu ar daug kam tai uždraudžia?
nes mo draugė tai iki 8to sportavo ir vargo nematė... wub.gif

na kazin ar " per smulki" yra pakankama priezastis bet vistiek geriau tu jai pasakyk kad numirsi jeigu uzdraus sportuoti, sakyk, kad spec. manksta lankysi, gal ir leis, nebent tikrai kas netaip su nestumu, bet tikekimes kad taip nera smile.gif
Atsakyti
Sveikos nestuke.gif ,
Isiterpiu ir as i tema noriu baseinuka lankyti ir nesciukiu kursus smile.gif .
is to ka forume perskaiciau supratau, kad pasirinkimas kaip ir is 3 baseinu: vilijos linijos ir mazylio. mazylio baseinukas mazas, vilijoj kaina mazesne, o linijoje vanduo saltokas. nezinau ka rinktis, kad is pirmo karto pataikyti ir nereiktu veliau kraustytis is vieno baseinuko i kita g.gif
o sakykit, , kuriame is situ tryju baseinu galima lankytis po to su vaikeliu? gal galit man patarti, nes as kaip ir nepatyrusi tame - pirmas vaikiukas ir dar tik 19 savaiciu ax.gif
beje, o kaip del kursu? gal kuriame is siu centru - vilijos, mazylio ar linijos yra ir kursai nestukems? nes kolkas girdejau tik apie Semetos... mat nelabai ka nusimanau apie krutu grudinima, saves prieziura ir t.t. blush2.gif o informacijoje knygose pasiklystu - ima atrodyti, kad viskas viskas yra svarbu. taip, kad kreipiuosi pas jus pagalbos mamytes ir beveik tongue.gif
aciu jums labai 4u.gif
Atsakyti
Kviečiu į Vilijos baseiną. Jau ankščiau esu rašius apie jo privalumus, todėl nesikartosiu. Pas mus labai draugiškas kolektyvas ir tikrai gera nuotaika biggrin.gif .
O pasivaikščioti per kelias vietas nereikia bijoti. Kiekviena nėščioji gali pasirinkti kur sportuoti: vienos nori tiesiog pasimaudyti, kitos - rimčiau pajudėti.
O Šemetos kursuose tikrai sužinosi kaip prižiūrėti save ir vaikutį - tai labai padeda, kai pamatai mažyti žmoguti ir nežinai nuo ko pradėti... Pati tai patyriau, todėl galiu pasakyti - žymiai lengviau. Be to, nežinau kaip ten dabar, bet kai aš auginau, jiems buvo galima pasiskambinti bet kuriuo paros metu ir pasiklausti, kas neaišku. Ir tų klausimų blink.gif tikrai iškildavo labai daug ir įvairiausių.
Atsakyti
aciu tau labai labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
jau galvojau, kad man niekas neatrasys sad.gif juk taip laukiau smile.gif
dar norejau taves paklausti del semetos kursu kaune - ar jie vieninteliai ar tiesiog yra priskirti prie geriausiu? biggrin.gif
tai dekui tau, tikriausiai po poros savaiciu pasimatysime, nes iseinu dekretiniu ir galesiu skirti nemazai laiko saves palepinimui tongue.gif
aciu tau! wub.gif
Atsakyti
Šemeta pradėjo mokyti nėščiąsias gimdyti pirmasis Kaune. Patyrimo šis žmogus turi tikrai nepaprastai daug - daug lankosi seminaruose, konferencijose užsienyje, pats daugelį metų buvo akušeriu - ginekologu. Jau yra nemažai tokių, kurie pasiklausė jo ir patys pradėjo verstis kažkuo panašiu. Tiek žinių kiek turi jis ir jo padėjėja Kristina, jiems dar ilgai teks kaupti. Žinoma, esame suaugę žmonės ir galime, o be to ir turime atsirinkti, kas priimtina, o kas - ne visai. Jis pateikia maksimalų variantą (gal būt dėl to kai kam atrodo labai kategoriškas), bet prisitaikius žinias sau, galima daug pasimokyti ir pritaikyti.
Nenusakomos vertės yra žinios, kurias jie suteikia po gimdymo, kai iškyla 101 klausimas dėl vaikelio ar tavęs pačios.
Atsakyti
Aciu tau labai! 4u.gif
Atsakyti
Laba diena biggrin.gif
Kaupiuosi ir as pradeti sportuoti nuo kitos savaites, nes jau iseinu uzpelnytu atostogu.

Norejau paklausti treneres Daivos(kaip supratau ji cia konsultuoja) kuriomis dienomis ir kelinta valanda vyksta uzsiemimai Vilijos baseine?

As lankaiu si baseina pirmo nestumo metu, man labai patiko, tai kaip suprantu uzsiemimai tebevyksta ir juos veda ta pati trenere.
Atsakyti
Užsiėmimai baseine vyksta pirmadieniais ir penktadieniais 11:15 (plaukti pradedam 11:30). Trečiadieniais - mankšta 18:00 klinikoje Ars Medica (Studentų 25). Temoje "nėščių mankšta" nurodytas telefonas, kuriuo galite gauti daugiau info. Nelabai leidžia čia reklamuoti, todėl labai neišsiplėsiu. Labai džiaugiuosi, kad prie mūsų prisijungia vis naujos mamytės! thumbup.gif
Jei žadate ateiti penktadienį, tai po baseino planuojame pasiplepėjimo (žinoma apie nestuke.gif reikaliukus) popietę su užkandėle pas vieną iš nėštukių - galite prisijungti.
Kitą savaitę bus šiokių tokių pasikeitimų dėl treniruočių, todėl būtinai pasiskambinkite. Iki malonių.
Atsakyti