Įkraunama...
Įkraunama...

Kur sportuoti neštukėms Kaune?

Aa, tai gal jau po truputi reiketu eiti smile.gif bet pilvukas pas mane jau kyso smile.gif tai reiks pasidometi, gal ir eisiu i Vilijos baseina smile.gif o dar norejau paklausti, as turiu tik atskira maudoma, o kaip nestukes eina su uzdadru ar atskiru?
Atsakyti
QUOTE (Chilli @ 2004 04 04, 20:29)
o vilijos baseine galima ir begioti, ir plaukioti-visas baseinas tik nestukems thumbup.gif

O kaip nestukes begioja? Ar galima? Kiek girdejau - nelabai... O gal cia speciali manksta tokia - begiojimas? g.gif wink.gif
Atsakyti
Del "Vilijos" baseino reikia teirautis pas Daiva 8686-06176, nes nuo penktadienio jis remontuojasi, sia savaite gali ir nebuti treniruociu. Pas ja ir galima del treniruociu II lig. smulkiau suzinoti (kaip nuvaziuoti, kada treniruotes, ar bus jos ta karta ir pan.). Siaip ji minejo, kad kol nera baseino nuo 18 val. sportuos kazkokioj dar kitoj sporto klubo salej.

Smalsute, maudomas nera svarbu koks, svarbu tau paciai butu patogu. Zmoniu 10:30 val. ryte beveik nebuna, todel jokio diskonforto kad i tave kas spoksos. wink.gif

Busiu Mamyte, nestukes begioja vandenyje atlikdamos tam tikrus pratimus (pvz. pristatomu zingsniu sonu, ristele atbula ir t.t.), o vanduo labai palengvina sia procedura. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egliukas: 20 balandžio 2004 - 10:43
Gal kas zinote ar dar vyksta treniruotes pas Daiva Vilijoj?.. rolleyes.gif noretusi sumazinti nugarytes skausmus baseine..
Atsakyti
Chilli, o Tu Mazyli nebandei? as ir jau noriu eiti, bet nezinau kur geriau g.gif
Atsakyti
Man tai siaip geriau vilijoj(kaina tik 8lt,baseinas didziulis,miela trenere)...tik va sako turejo but remontas ar kazkas pan...tai idomu ar dirba tas baseinas.. unsure.gif
Atsakyti
Atsiprasau, jei pasikartosiu - o nuo keliu savaiciu patartina pradeti lankytis baseina (vakar buvau pas gydytoja, bet va pamirsau paklausti... blush-anim-cl.gif Ir ar reikia pasisakyti gydytojai, kad patikrintu papildomai ar kaip? Man dabar 14 sav. iki nestumo baseine nesilankiau...
Aciu uz atsakymus, kuriu nekantriai lauksiu! wub.gif
Atsakyti
Jau "Vilija" veikia, buvau ir pirmadieni ir penktadieni, labai labai fainas jausmas kai saulute dar uz lago sviecia - po treniruociu kaip ant sparnu lakstau. biggrin.gif O del termino, Busiu-Mamyte, manau kad jau seniai gali eiti, jei nebuvo rizikingi pirmieji trys menesiai. Laukiam!
Atsakyti
O kaip ten Vilijoj bendras baseinas, ar tik nestukiu?
Atsakyti
Bendras, bet uzsiemimai vyksta nuo 10:30 ryto, tai visas baseinas buna beveik tuscias, tik nestukiu priklausomai nuo oro - nuo 3 iki 15. thumbup.gif Ir takus tada uzimam viena, du...
Atsakyti
QUOTE (smalsute @ 2004 04 20, 13:05)
O kaip ten Vilijoj bendras baseinas, ar tik nestukiu?

Kiek zinau - tai dedelis baseinas nebent kai buna uzsiemimai nestuke.gif , tai gal apart ju daugiau nieko neileidzia? Kaip ten yra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Busiu-Mamyte: 28 gegužės 2004 - 17:15
Busiu-Mamyte!As pradejau lankyti 15 sav. ir nereikejo jokiu pazymu.Gydytoja pati man liepe lankyti baseina,nes tik jame galima begioti ir sportuoti nestukems thumbup.gif tiesa,atejus pirmakart butinai turek nesciosios forma wink.gif Manau pirmadieni vel prisijungiu clap.gif
Atsakyti