Įkraunama...
Įkraunama...

Naktipuodis

mes pamažu irgi pratinamės ant puodelio,kai būname namuose,vaikštom be pamperio ax.gif ,didelį reikalą padaro ant puodelio, o siusiuką,tai kaip kada...bet pasiprašyti schmoll.gif nesiprašo blush2.gif
Atsakyti
Mano mergytei 1.5 ir puodukas visai nedraugas schmoll.gif net nežinau ką daryti verysad.gif Man teks grįžti į darbą, o dukrytei - keliauti į darželį, bet kaip gi ten eisim jei nemokės ant puodelio sėdėti? Tikiausiai net nepriims. Išmokti puoduko reikalus liko pusė metų, bet kol kas labai nesisieka..... unsure.gif
Atsakyti
mes pradejom pratintis nuo beveik 2 metu, anksciau nepratinau, nes norejau kad vaikas suprastu pats ka ir kada ten reikia daryti, ir rezultatas po 2 sav mes diena darydavom jau ant puoduko ir dar po savaites ismiegodavom nakti sausos ax.gif as manau nereikia skubeti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristulka: 09 gruodžio 2008 - 15:48
Mano karalaitis ir neseda ant puodo nupirkau jau senai gal kokiu 9-10men buvo tik atsikele po miegu numoviau pamperi sakau garantuotai padarys,nu ir ka manot?kaip kulka nuleke nuo puodo,kaip i uodega ikirptas nusliauze ant grindu ir padare pasibaige visas mano sodinimas.dar vakar nuo ryto bandziau sodint besansu schmoll.gif .Padariau misinuka ,kol gere tol sedejo baige gert ir nuejo savais keliais
Atsakyti
Mes su puodeliu jau senokai draugaujam, pasodinu dažnai, niekada nesipriešina. Didelį reikalą visada pasiprašo pati, jau nuo 1.6 mėn pradėjo prašytis ir į pamperį nepridirba, o vat su sysiuku tai jei pasodinu padaro, jei ne tai pati nesiprašo. Tai būnam vis dar su pamperiu.
Atsakyti
As saviske pradejau sodinti jau nuo 5men,(dabar jai 13men) tiesa, tada sodinau tik tada, kai ji nubunda. Tada vaikui buna refleksas - atsibunda ir pasisioja. Sodinau ir tada, jei pradedavo steneti - kartais suspedavau biggrin.gif . Be to, dukryte pamazu suprato, kam to reikia, atsirado naujas refleksas. Vasara vaiksciojo be kelniu namie, todel turejau po ranka skudureli, ziurejau i laikrodi ir sodindavau. Na jo, bedu buvo, bet uztat dabar ji kartais ir pasipraso (tik sava kalba, ne visada suprantu), ir i kelnes jau retokai pridaro (1kartas i diena - tai jau daug), o pampersa dedam tik guldydami miegot ar eidami kur nors.
Buna, kad nesinori jai sedeti ant puodo - yra idomesniu uzsiemimu. Tada duodu jai i rankas knygute, zaisliuka, o jei reklama rodo - tai isvis nieko daugiau nereikia. Aisku, visiskai be problemu viskas bus kaip ir visiems vaikams - kai sukaks 2m, bet as dziaugiuosi, kad uztenka mums 1 pamperso i diena( kartais ir tas buna sausas), o ne 5-6, kaip anksciau. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lipgirl @ 2008 12 10, 17:34)
As saviske pradejau sodinti jau nuo 5men,(dabar jai 13men) tiesa, tada sodinau tik tada, kai ji nubunda. Tada vaikui buna refleksas - atsibunda ir pasisioja. Sodinau ir tada, jei pradedavo steneti - kartais suspedavau biggrin.gif . Be to, dukryte pamazu suprato, kam to reikia, atsirado naujas refleksas. Vasara vaiksciojo be kelniu namie, todel turejau po ranka skudureli, ziurejau i laikrodi ir sodindavau. Na jo, bedu buvo, bet uztat dabar ji kartais ir pasipraso (tik sava kalba, ne visada suprantu), ir i kelnes jau retokai pridaro (1kartas i diena - tai jau daug), o pampersa dedam tik guldydami miegot ar eidami kur nors.
Buna, kad nesinori jai sedeti ant puodo - yra idomesniu uzsiemimu. Tada duodu jai i rankas knygute, zaisliuka, o jei reklama rodo - tai isvis nieko daugiau nereikia. Aisku, visiskai be problemu viskas bus kaip ir visiems vaikams - kai sukaks 2m, bet as dziaugiuosi, kad uztenka mums 1 pamperso i diena( kartais ir tas buna sausas), o ne 5-6, kaip anksciau. rolleyes.gif

As supratau kad pati nesipraso. Gaudai iki siol kada laikas?
Papildyta:
QUOTE(irmaaha @ 2008 12 09, 17:29)
Mano mergytei 1.5 ir puodukas visai nedraugas  schmoll.gif net nežinau ką daryti  verysad.gif  Man teks grįžti į darbą, o dukrytei - keliauti į darželį, bet kaip gi ten eisim jei nemokės ant puodelio sėdėti? Tikiausiai net nepriims. Išmokti puoduko reikalus liko pusė metų, bet kol kas labai nesisieka.....  unsure.gif

Nepergyvenk, tavo maze bus ne venintele ax.gif O jinai pamatys kad kiti vaikai daro ir greitai ismoks
Atsakyti
as net nezinau, ka daryti, kaip pripratinti sunu prie naktipuodzio, nes jis ant jonesedi nei sekundes, atsistoja ir nueina
Atsakyti
QUOTE(jutela @ 2008 12 10, 18:08)
as net nezinau, ka daryti, kaip pripratinti sunu prie naktipuodzio, nes jis ant jonesedi nei sekundes, atsistoja ir nueina

As savaja net nesu bandziusi sodinti ir nezadu dar anksti. Galima treniruoti kaip suniuka, lakstyti aplink ziuriedama i laikrodi doh.gif o kam? Ateis laikas ir atsises ir padarys. Gi dar mazas blink.gif
Atsakyti
esu girdejusi, kad geriausia pratinti vasara, tada kaip tik mums bus 2metukai, gal ir imsimes rimciau mokytis.Dabar as jo ir nekankinu, jei nesedi ir neverciu
Atsakyti
QUOTE(jutela @ 2008 12 10, 18:19)
esu girdejusi, kad geriausia pratinti vasara, tada kaip tik mums bus 2metukai, gal ir imsimes rimciau mokytis.Dabar as jo ir nekankinu, jei nesedi ir neverciu

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
na stai, guodziausi, kad mano panele 2,5 m dar nesedi ant puoduko, nes niekaip neprisnekindavom. o jau kokios 3 dienos sako - dabar sysiu noliu ir begte sestis ant puoduko, viskas super - jai pavyksta. vadinasi, tik dabar atejo laikas. ir laksto kiaura diena be sauskelniu, ir pokaituka sausa ismiegojo. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mumutis: 10 gruodžio 2008 - 19:10