Įkraunama...
Įkraunama...

Naktipuodis

Gal mamos patartų kaip dvynukes pripratinti ant puoduko? thumbup.gif Jei viena sėdi,tai ir kitai gerai ;o jei viena stoja tai ir kitai reikia-štai kur užduotis doh.gif Vyresnieji užaugo be problemų,rodos viskas savaime nutiko.
Atsakyti
Mes sedim jau nuo 8men.galima sakyt visada padaro.sunaudojam 1-2 pampersus.Jau kokia savaite atsikelia su sausu pampersu is nakties. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(boružė123 @ 2009 04 27, 16:33)
Gal mamos patartų kaip dvynukes pripratinti ant puoduko? thumbup.gif Jei viena sėdi,tai ir kitai gerai ;o jei viena stoja tai ir kitai reikia-štai kur užduotis doh.gif Vyresnieji užaugo be problemų,rodos viskas savaime nutiko.

O as galvojau,kad dvinukem viskas paprasciau blush2.gif .Abi pasodini ir sedi g.gif ,nes maniske sedi ramei jai mane mato
Atsakyti
ech,mazylis nesileidzia net pasodinti ji ant to puoduko verysad.gif
Atsakyti
doh.gif didziausia musu vyrenselio problema doh.gif atrodo, kad puodas dantis turi, neina niekaip pasodinti doh.gif nors rodo i puoduka ir sako sisy ir kaka, o kad daryti i ji niekaip doh.gif kai zaidzia paprasau parodyti, kur yra puodukas atnesa ir parodo, kai sakau ka reikia i ji daryti? pasako, o kai paprasau parodyti kaip reikia sedeti, su kelnem sedi, nu beet tik pabandyk numauti kelnes is kaart isterijos doh.gif
Atsakyti
mes pradėjom sėdinėt nuo 8 mėn.ir normalei sėdom,bet dabar kaip dažniau išeinam į lauką tai ir rečiau išeina sedėti doh.gif .pats dar nepasiprašo bet kaip pasodini visada sako si si smile.gif
Atsakyti
Aš pradėjau ją sodinti ant puoduko, kai tik ji pradėjo sėdėti. (nuo 7 )Dabar metukai, o aš vis laukiu kada ji pradės prašytis pati g.gif biggrin.gif O gal kas žino, kada vaikai ima patys prašytis ir kada tų pampersų nebereiks? g.gif
Atsakyti
Mano mazajai 1,2men ir ruosiausi mokinti ant puodo,bet kaip cia pasiskaiciau manau galiu atideti ta reikala velesniam laikui ir neversti sest ant to nemegstamo puodo.Kai pasodinu tai pasedi kelias sekundes tiktai.
Atsakyti
Pradėjom mokslus su puodu jau seniai, nuo metų ir gal poros mėnesių ax.gif Ką išmokom? Žinom kur puodukas padėtas, mokam atsinešti, suprantam, kad čia daromas sysia ir kaka, mokam atsisėti ir labai greitai atsistoti smile.gif Reikia dar mokytis kantrybės ir siekti galutinio rezultato biggrin.gif
Atsakyti
mes pasideje puoduka ten kur ir jo vieta...tuolete rolleyes.gif todel kai vedu maziuka ant puoduko visada seduosi ir pati ant klozeto kad jam smagiau butu kai salia kazkas ta paty daro mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DASIK @ 2009 05 04, 12:50)
Aš pradėjau ją sodinti ant puoduko, kai tik ji pradėjo sėdėti. (nuo 7 )Dabar metukai, o aš vis laukiu kada ji pradės prašytis pati g.gif  biggrin.gif  O gal kas žino, kada  vaikai ima patys prašytis ir kada tų pampersų nebereiks? g.gif

As pradejau sodinti kai buvo metukai,o pasiprase pats 1.7 thumbup.gif .Signalas tau ,kad vaikas greitai pats pasiprasys,kai pastebesi kad vaikas pradeda kontroliuoti slapima,tai yra-ilgiau isbuna "sausas" biggrin.gif .Juk is padziu reikia "gaudyti siusiuka",daznai sodinti doh.gif .Paskui vaikas gali protestuoti,kad daznai sodintu doh.gif .Pastebek laika tarp "siusiuojimu" jei tas laikas ilges,greitai pats pasiprasys thumbup.gif .As taip suprantu namuose jis jau be pampersu ax.gif ?Nes jei sodinsi ant puoduko,bet laikysi vaika su pampersai tai jis ilgai nesiprasys blush2.gif .Sekmes 4u.gif
Atsakyti
labukas gal kuri gali imest nuorodele youtube filmuko kuris moko vaikiuka ant puoduko sestis ar kazka panasaus girdejau kad yra toks blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daugiaziede @ 2009 04 28, 16:51)
ech,mazylis nesileidzia net pasodinti ji ant to puoduko verysad.gif

gal dar ankstoka g.gif
Atsakyti