Įkraunama...
Įkraunama...

Naktipuodis

Mums taip pat problemos u poduku,niekaip nenori sesti.Viska daro ipampersa blush2.gif .Jau greit 1,9 men. g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Aš mažyle sodinu ant puodo nuo 6 men. Tada sodindavau ryte kai atsibusdavo ir po pietu miego, jei namie budavom. Dabar mum 10 men, sedim ant puodo noriai tik reikia mamai atspeti kada nori... visa nakti ismiega be pamperso o atsibudusi iskart ant puodo. Sededama ant puoduko visada turi rankose koki nors zaisla. Kai padaro i puoduka visada mamao duoda bucki...
Mazajai patinka sedeti ant puodo kartu su mama.. mama ant klozeto, mazoji ant puodo, pabandykit kam maziukai nesedi at puoduko ir bega nuo jo... unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Mes darom i puoduka visai neseniai.Dabar dukrytei 1m 8men.Bet ismokom per tris dienas,kiek anksciau bandem nenorejo,pasededavo, bet atsistojusi nuo puoduko tuoj i kelnes padarydavo ax.gif .O dabar pati pasipraso. mirksiukas.gif
Atsakyti
As savo dukryte panasiai nuo 8 menesiu pradejau pratint, bet nelabai ji tuo buvo patenkinta ax.gif o rimtai uzsiememe apie antrus metukus, tada mokymams dauk laiko neprireike, po savaites puikiausiai prasesi pati blush2.gif
Atsakyti
Gal galit paaiskinti kas darosi mano maziui. Snd visa diena nusilupa pampersa,anksciau vaiksciojo normaliai.Ant puoduko dar tik po truputi mokomes,jau 3kart buvo padares sysiu,rimto reikalo niekada. nuogas lakste snd visai,tai apsisiojo man koja doh.gif ant keliu sededamas.Nunesiau ant puodo,padare thumbup.gif tai laikau dabar tik su pedkelmen ir bodziuku. trusikeliu neturim,kazkaip nerandu tokiu mazu doh.gif

Vis klausiu ar nori sysiu,spekit ar nors zvilgsniu parodo kad supranta ko klausiu doh.gif nzn kas kiek laiko sodinti ant puodo g.gif pasisiojo man ant koju,po 5min pasodinau ant puodo vel padare. tikrai neismanau kad vaika pratinti prie puodo
Atsakyti
o mums metukai ir du menesiai, tai tik i puoduka padarem viena karta ax.gif nu nespeju as savosios pasodinti ant jo, o kai pasodinu noriai pasedi, atsistoja ir prie puoduko padaro doh.gif cia su tais puoduko reikalais tai reikia apsisarvuoti gelezine kantrybe biggrin.gif bet po truputi ir ismokstama thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Versace* @ 2009 06 06, 17:01)
o mums metukai ir du menesiai, tai tik i puoduka padarem viena karta  ax.gif  nu nespeju as savosios pasodinti ant jo, o kai pasodinu noriai pasedi, atsistoja ir prie puoduko padaro  doh.gif cia su tais puoduko reikalais tai reikia apsisarvuoti gelezine kantrybe  biggrin.gif bet po truputi ir ismokstama  thumbup.gif

skaitau, ir lyg apie maniske rasytumet - viskas tas pats..smile.gif Bet tikiuosi kad po truputi po truputi - ir mes draugausim su tuo puoduku..smile.gif
Atsakyti
mums 2.8 bet kaku visdar daro i pampersa ar i trusikelius doh.gif sysiu bega pats praso kuo graziausiai o va kaku doh.gif uzsispyres ir viskas ax.gif tikiuosi kad per vasara jau darys rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Beatrise @ 2009 05 19, 17:19)
smile.gif Mano mazylei jau 1,7 bet  sad.gif i puoduka nedaro.Sedet sedi,gali ir pusvalandi issedet,bet tasistoja ir pridaro.Jau neisivaizdouju,ka daryt...

Pas mus taspats doh.gif
Atsakyti
QUOTE(indvai @ 2009 05 25, 10:49)
Aš mažyle sodinu ant puodo nuo 6 men. Tada sodindavau ryte kai atsibusdavo ir po pietu miego, jei namie budavom. Dabar mum 10 men, sedim ant puodo noriai tik reikia mamai atspeti kada nori... visa nakti ismiega be pamperso o atsibudusi iskart ant puodo. Sededama ant puoduko visada turi rankose koki nors zaisla. Kai padaro i puoduka visada mamao duoda bucki...
Mazajai patinka sedeti ant puodo kartu su mama.. mama ant klozeto, mazoji ant puodo, pabandykit kam maziukai nesedi at puoduko ir bega nuo jo... unsure.gif

Nu kokios jus saunuoles, net pavydu. As asmeniskai manau, kuo anksciau pradesi mokinti ant puoduko, tuo lengviau vaikui priprasti. Saunuoles thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
O mes irgi vargstam su puoduko reikalais doh.gif Pradėjom sodinti apie 7 - 8 mėn, po miegelio, pasėdėdavo ir padarydavo. Bet suėjo vieni metukai ri viskas - būdavo klykimas, nenorėjimas sėdėt ant puodo. Padarėm kelių mėnesių pertrauką. Deja vis tas pats. Nupirkom ir paminkštinimą ant tikro klozeto - ten pasėdi, bet sisiu tik vieną kartą padarė. Gali lakstyt ir be pamperso, ir su medžiaginėm sauskelnėm ir tik su triusikėliais - vienodai. Gali prieš pusę minutės būt paklausus, ar nenori sisiu, sako, kad ne, o apsisukęs padaro. Dabar kaku daryt slepiasi už durų ar spintos - jei paklausi, ar nenori kaku, sako ne - ir tipo žaidžia ku ku, o iš tikrųjų daro rimtą reikalą doh.gif Tai vat ir nebeišmanau, ką ir bedaryti, o jau beveik 1 m. ir 11 mėn g.gif
Atsakyti
Mano mazei 1 ir 1men, bet as dar nebandziau sodint,kazkaip ji man dar ziopliuke atrodo, nors puoduka turim kambary pasiruose,bet niekaip nepradedam. tongue.gif
Atsakyti