Įkraunama...
Įkraunama...

Naktipuodis

Mums 2 metukai,bet niekaip nepripratinam i puoda daryt verysad.gif sedet pasedi,bet pasteni juokdamasis ir viskas doh.gif o pats pradejo jau nenoret pampersu detis doh.gif bet kaip nedesi jei ant puodo nedaro ax.gif nezinau kiek dar mes cia vargsim rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,
sodinu nuo 10men. Visa vasara atvaiksciuojom be pampersu, aisku vaika reikia gaudyt, bet jau zinau mazdaug kada jis nori, seda be problemu ant puodo. Anksciau reikejo kartais ilgai palaukti kol padarys ka nors, o dabar tik pasodinai is karto.Visad is pradziu paklausiu ar nori a-a? Kartais ir atsakymas buna teigiamas ir rezultatas. Aisku dar buna ir i kelnes, bet kai padaro atbega pasakyt, kad jau pridare ax.gif
Atsakyti
savo pupa sodinu nuo 10 men, sisiu beveik visada padaro, kaku kaip kada, budavo kad visa savaite is ryto pilna puoduka privarydavo, paskui vel nieko blush2.gif o siaip ryte ir vakare sodinu, ziuresim kaip toliau bus.
Atsakyti
labas mum irgi dabar pagrindie beda,niekaip neismoksta.sedim tai labai gerai ir po 20 min,bet niekas neisbega,atsistojam zaisti ir kelnes pilnos.laikau ir pilnom kelnem kad pajustu nemalonu jausma,bet nieko neiseina
Atsakyti
Rimtai uzsiemem puodo reikalais sia vasara. Labai padejo musu auklyte. Nuo rugsejo pradejome keliauti i darzeli, be abejo be pamperso.
Dabar jau ir nakciai nebededam pampersu. Taip kad si reikala jau visai pamirsom. Jeigu kur toliau vaziuojame su masina, tai mazius jeigu reikalas prispiria pasipraso, tada sustojam pakeliui, nes kai pora kartu buvo su pampersu, siulem daryti i pampersa, atsisake, kentejo kol sustojom. Nakti jeigu kartais nori, tai mane pazadina pasipraso.
Atsakyti
sodint pradejau nuo metu, bet kas is to, tik pasedi ir viskas, o daro i pampersus iki dabar doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonita28: 01 lapkričio 2008 - 19:33
Sveikos 4u.gif
Mes kaip tik šiandien pasodinom mažąjį ant puoduko pirmą kartą, tai pradėjo kojytėm stumtis burgzdamas, atseit važiuoja doh.gif lotuliukas.gif
Ir nutarėm su vyru, kad dar ne laikas matyt rolleyes.gif
Kaip tik šią vasarą skaičiau Green'o Mažylio sutramdyme, jog nuo pusantrų metų tikslinga pradėti mokint rolleyes.gif tai pagalvojau, jog dar yra laiko pažaidimams su puoduku tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikis puikis @ 2008 11 01, 17:27)
Sveikos  4u.gif
Mes  kaip tik šiandien pasodinom mažąjį ant puoduko pirmą kartą, tai  pradėjo kojytėm stumtis burgzdamas, atseit važiuoja  doh.gif  lotuliukas.gif
Ir nutarėm su vyru, kad dar ne laikas matyt  rolleyes.gif 

drinks_cheers.gif

man visi vis sakydavo, kodel dar mano dukryte nesedi ant puodo... as atsakydavau - kai nores taj sedes !! kartais tikrai igrizdavo visu pamokymai. dar nescia budama zinojau visus budus, apie taj turejau knyga, bet nusprendziau, man priimtiniausia - tada kai vaikas bus pasiruoses. negaliu pasakyti net kaip tai nutiko, tiesiog viena diena pati nusimove kelnytes atsisedo ir padare bigsmile.gif tada ja pagyriau , ji labai savim didziavosi , papojo sau, ta pacia diena nebeleido man uzdeti pamperso. nuo tada ir prasidejo draugyste su puoduku, jau men,kai sauniai gyvename be sauskelniu, ismiega visa nakty. tiesiog atejo laikas mirksiukas.gif dukrytei dar nebuvo dvieju metuku 4u.gif
Atsakyti
Mano mažoji į puoduką daro nuo kokių 9 mėn., bet tik sisiuko smile.gif, pirmą kartą kai parnešem puoduka leidom jį apžiūrėti ir po kiekvieno miegelio pradėjom sodinti, mūsų puodukas su dangteliu, tai pasodinus duodu dangtelį į rankytes, tai labai mielai sėdi, o kai padaro - pati stojasi smile.gif), tik kol kas nesusitariam su didesniu reikalu ant puoduko biggrin.gif
Atsakyti
jis pats nusiauna trusus ir ant puodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikis puikis @ 2008 11 01, 20:27)
Sveikos  4u.gif
Mes  kaip tik šiandien pasodinom mažąjį ant puoduko pirmą kartą, tai  pradėjo kojytėm stumtis burgzdamas, atseit važiuoja  doh.gif  lotuliukas.gif
Ir nutarėm su vyru, kad dar ne laikas matyt  rolleyes.gif 
Kaip tik šią vasarą skaičiau Green'o Mažylio sutramdyme, jog nuo pusantrų metų tikslinga pradėti mokint  rolleyes.gif  tai pagalvojau, jog dar yra laiko pažaidimams su puoduku  tongue.gif

Mes irgi dar neskubam pratintis prie puodo ax.gif Palauksim kol sueis tie 1,5 m. smile.gif o tada ir pradėsim.Nes manau,kad vaikas turi suprasti,ko iš jo norima,o ilgas sėdėjimas ant puodo, laukiant rezultato,nėra sveika mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano dukryte nuo 2 jau draugavo su puoduku, o mazasis naktimis tik neseniai pradejo, taip kad kiekvienas individualiai. Na aisku reikia nepatingeti keltis nakti pora kart, bet greit praeis ir pripras mirksiukas.gif
Atsakyti