Įkraunama...
Įkraunama...

Mango

QUOTE(Sophi @ 2007 10 01, 20:31)
Gražūs pirkinukai mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif

Kai kurių rūbelių kokybė pakenčiama, bet yra tokių blogų... kad net parduotuvės lentynoje atrodo prastai, pvz golfiukas labai superinis, nors dar nelabai ilgai turiu. Man, asmeniškai mng kokybė geresnė nei Zaros, bent jau tokius rūbelius pavyko išsirinkti, kainos ir kokybės santykis atitinka manau atitinka.
Atsakyti
Na va o aš maniau či mano skonis keičiasi o ne mng, bet žiūriu daugumai atrodo, kad mng suprastejo unsure.gif kažkada didžioji dalis mano rūbų rankinukų ir aksesuarų buvo iš mng smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Sakykit mergaites.. o Mango turi kokias nors nuolaidu korteles ar pan? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2007 10 10, 10:51)
Sveikos,
Sakykit mergaites.. o Mango turi kokias nors nuolaidu korteles ar pan?  ax.gif

Kiek man zinoma tai neturi, bet kliose salyse (gal miestuose, ju puslapyje buvau kazkur uzmaciusi) yra MNG korteliu, bet kokios nuolaidos tai nezianu.
Atsakyti
apie MNG kokybę kalbant. Pirkau tase, tai kelis metus kiekviena diena nesiojau kol nunesiojau, o paltukas vaizda prarado jau po keliu men. Žodžiu, kaip pataikysi.
Atsakyti
Pastaruoju metu visi mano drabuzeliai tik ir is MANGO, ziuriu. Patinka ir ZAROS, BENETTON stilius, bet tinkamiausia sau randu vis delto randu butent MANGOparduotuveje. Seniau buvau truputi nusivylus sia parduotuve, bet dabar, mano nuomone, ji vel eina i geraja puse smile.gif Kai nueinu, visada pamatau graziu dalykeliu blink.gif
Atsakyti
kokybe vidutine- cia jau kaip pataikysi kanors nusipirkt.... ax.gif
Atsakyti
Merginos, priminkit sekmadieni Vilniuj nuo kada iki kada dirba MANGO huh.gif
Atsakyti
Šiaip gal ir nieko parduotuvė, turiu labai daug marškinėlių bei palaidinių, vienus džinsiukus ir bridžus. thumbup.gif thumbup.gif Kokybė vidutiniška, bet kuo toliau tuo labiau pradedu nusivilti. verysad.gif
Atsakyti
Siandien kaip tik buvau uzbegus i Mango, tai keletas rubeliu krito i aki, pasiuvimas patiko, kaina normali. Turejau is MNG striuke, tai nusinesiojo greitai, o svarkelis laikosi labai gerai, nors ir kaina zymiai didesne rolleyes.gif
Atsakyti
aš nusipirkau liemenę nesimatavus ir netinka Ldydis gal kuriai patiks
user posted image
Atsakyti
QUOTE(REGIS @ 2007 11 27, 19:58)
aš nusipirkau liemenę nesimatavus ir netinka Ldydis gal kuriai patiks
user posted image

rodo batus blink.gif
Atsakyti