Įkraunama...
Įkraunama...

Mango

QUOTE(Glory @ 2007 12 18, 13:54)
O kaip uzsiregistruoti (internete ar Mango pardej) kad tau veliau atsiustu i telefona sms su naujienomis?

As tai parduotuvėje užpildžiau anketą, prie kasos pilna budavo pridėta, tai dabar visaas naujienas gaunu sms, el. paštu, o naują mini žurnaliuką atsiunčia į namus, tik man labai paveluotai tą žurnalą pristato.
Atsakyti
vakar uzbegau i mango,gaila,laiko neturejau pasiziuret drabuzeliu,bet pasiemiau tasyte tokia grazia per peti ir auskariukus,bet del auskariuku truputi gailiuos,nes mano ilgi plaukai ir ju nesimato,tai gal kam su kaledom dovanosiu smile.gif
Atsakyti
Reikia ir man uzbegti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(milky @ 2007 12 19, 13:08)
vakar uzbegau i mango,gaila,laiko neturejau pasiziuret drabuzeliu,bet pasiemiau tasyte tokia grazia per peti ir auskariukus,bet del auskariuku truputi gailiuos,nes mano ilgi plaukai ir ju nesimato,tai gal kam su kaledom dovanosiu smile.gif

As taip pat vakar rankine papirkau smile.gif
Atsakyti
o aš aukštakulnius wub.gif
Atsakyti
Merginos, idekite foto savo nauju pirkinuku!
Atsakyti
gerai,metu foto. tashiukas tai toks paprastas,bet iskart tik uzsidejau,tai ir prilipo biggrin.gif o auskariukai irgi paprasti,bet irgi kazkuo man labai mieli smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(milky @ 2007 12 21, 12:53)
user posted image

Kaip as tokio nemaciau g.gif

O as prigriebiau toki tik bordini
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andraja: 21 gruodžio 2007 - 13:13
sorry uz nuotrauku dydi,nu niekaip neisejo per photobucket paredaguot,veliau istrinsiu smile.gif
andraja,maniskis buvo sales gale,dar apacioj lentynoj padetas,ne prie visu kazkodel smile.gif patiko,kad talpus,taviskis turbut man per mazas butu smile.gif as daug prisidedu biggrin.gif
Atsakyti
[quote=milky,2007 12 21, 14:53]
gerai,metu foto. tashiukas tai toks paprastas,bet iskart tik uzsidejau,tai ir prilipo biggrin.gif o auskariukai irgi paprasti,bet irgi kazkuo man labai mieli smile.gif

user posted image
labai grazi tase wub.gif baisiai uzsimaniau dabar pati tokios ax.gif
Atsakyti
faina tasyte, o tik tokios spalvos buvo? ax.gif
Atsakyti
nea,dar buvo juoda,bet man rodos paskutine! kainavo ~50 litu smile.gif
Atsakyti