Įkraunama...
Įkraunama...

Mango

QUOTE(freken snork @ 2007 11 28, 09:54)
rodo batus  blink.gif

nu ką ta programa rodo košmaras doh.gif
Papildyta:
URL=http://imageshack.us]user posted image[/URL]
Atsakyti
sveikos, esu didelė mng fanatė. Artėja gruodžio pabaiga, taigi ir didysis išpardavimas. Jeigu turėsit info apie išpardavimo pradžios datą - parašykit !
Atsakyti
QUOTE(oncyte @ 2007 12 05, 15:35)
sveikos, esu didelė mng fanatė. Artėja gruodžio pabaiga, taigi ir didysis išpardavimas. Jeigu turėsit info apie išpardavimo pradžios datą - parašykit !

man pries ispardavimo diena visada atsiuncia sms, tai parasysiu kai gausiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indi @ 2007 12 05, 16:41)
man pries ispardavimo diena visada atsiuncia sms, tai parasysiu kai gausiu smile.gif

O kada jis mazdaug prasideda? gruodzio pabaigoje, ar sausio pradzioje? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Chansse @ 2007 12 13, 19:45)
O kada jis mazdaug prasideda? gruodzio pabaigoje, ar sausio pradzioje? ax.gif

grodzio pabaigoje smile.gif
Atsakyti
laukiu nesulaukiu ispardavimu mng bigsmile.gif tik jauciu su dydziais problema bus doh.gif
Atsakyti
Man taip pat labai patinka MNG thumbup.gif Ju dzinsai man idealiai tinka, pirkciau net nesimatavusi thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

Nusipirkau tokia bliuskute, tik sidabrine ir blizgi, pasipuosiu per imones Kaledu svente ax.gif Tik nezinau ar su sijoneliu eiti ar su kelnem g.gif
Atsakyti
QUOTE(REGIS @ 2007 11 28, 14:57)
nu ką ta programa rodo košmaras doh.gif
Papildyta:
URL=http://imageshack.us]user posted image[/URL]

Aš turiu irgi tokią liemenę (beje irgi L dydis), super rubelis. Aš ją ant baltų marškinuku nešioju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(andraja @ 2007 12 14, 00:41)
Man taip pat labai patinka MNG thumbup.gif Ju dzinsai man idealiai tinka, pirkciau net nesimatavusi thumbup.gif

Oho, o as kad ir kiek matuočiausi, nu nė vieni netinka. Ir tikrai nesu kažkokia "nestandartinė" ax.gif
Atsakyti
Ka tik atsidariau MNG puslapi, tai ivairus aksesuarai jau nukainuoti thumbup.gif
Atsakyti
O kaip uzsiregistruoti (internete ar Mango pardej) kad tau veliau atsiustu i telefona sms su naujienomis?
Atsakyti