Įkraunama...
Įkraunama...

Mango

[quote=uckuduke,2007 12 21, 22:34]
[quote=milky,2007 12 21, 14:53]
gerai,metu foto. tashiukas tai toks paprastas,bet iskart tik uzsidejau,tai ir prilipo biggrin.gif o auskariukai irgi paprasti,bet irgi kazkuo man labai mieli smile.gif

user posted image
labai grazi tase wub.gif baisiai uzsimaniau dabar pati tokios ax.gif
[/quote]

Aš šiandien tokį juodą nukoviau wub.gif
Atsakyti
As irgi siandien prasinesiau ax.gif
Nusipirkau striuke, kelnes, megztuka, rankinuka thumbup.gif
Atsakyti
As siandien nespejau, tai rytoj leksiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2007 12 28, 18:14)
Gal kas atkreipe demesi ar yra nuolaidos leopardiniams paltukam?  blush2.gif

Maciau, kad jie kabejo prie kitu paltuku, kuriems taikoma 30% nuolaida mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2007 12 28, 18:14)
Gal kas atkreipe demesi ar yra nuolaidos leopardiniams paltukam?  blush2.gif

tai, kad vakar lakste pardavejos su rubais, deliojo, nesiojo.Tai gali but, kad ten beleka sudeda.

as kazkaip nepamenu, kad buciau juos maciusi.
Atsakyti
gal zinot iki keliu ryt dirba? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La fraise: 28 gruodžio 2007 - 21:13
as tai norejau toki pilka megztuka nusipirkti. na jis ne visai kaip megztukas, be rankoviu, kaip skara, bet su kaklu. nezinau kaip tiksliai vadinasi. siandien ziurinejau jo ir neradau. gal kas mate? jis anksciau kabejo antroj salej, kairej pusej (vln) 4u.gif
...gal kas zinosit apie ka sneku
Papildyta:
QUOTE(La fraise @ 2007 12 28, 21:12)
gal zinot iki keliu ryt dirba? g.gif

20h.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kelsey: 28 gruodžio 2007 - 21:36
apie poncho turbut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egle_83 @ 2007 12 28, 22:06)
apie poncho turbut smile.gif

jo, aciu, taip ir vadinasi mirksiukas.gif buvo uzkrites pavadinimas man doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kelsey: 28 gruodžio 2007 - 22:18
Siandien buvau mango, akropoly (kaunas) , zmoniu net nesupratau is kur tiek (buvo 15 valanda, lyg ir turetu dar dirbt kiti), viskas suversta, toks skudurynelis blush2.gif , o as nemoku kuistis taip, apejau ratuka ir isejau.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabrieele @ 2007 12 28, 23:16)
Siandien buvau mango, akropoly (kaunas) , zmoniu net nesupratau is kur tiek (buvo  15 valanda, lyg ir turetu dar dirbt kiti), viskas suversta, toks skudurynelis  blush2.gif , o as nemoku kuistis taip, apejau ratuka ir isejau..  doh.gif

drinks_cheers.gif man tas pats buvo apie 18.30 val. Bet šiandien vėl planuoju eiti doh.gif ir ką nors iškuisti ax.gif tik turbūt jau mažų dydžių nelabai bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pandora @ 2007 12 28, 22:48)
Maciau, kad jie kabejo prie kitu paltuku, kuriems taikoma 30% nuolaida  mirksiukas.gif

dekui mirksiukas.gif lausim didesnes ir naiviai tikesimes, kad ju niekam neprireiks doh.gif lotuliukas.gif o jei nebeliks, vadinas nelemta buvo lotuliukas.gif
Atsakyti