Įkraunama...
Įkraunama...

Mango

QUOTE(andraja @ 2007 12 27, 12:21)
As tikru tikriausiai naujus dzinsus pirksiu ir siaip ka gero rasiu, o 30% nuolaida aksesuarams jau apie 2 savaites.

man ir dzinsu baisiai reik, ir marskiniu graziu, ir siaip visko reik ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uckuduke: 27 gruodžio 2007 - 19:24
Man atrodo ryt mango bus nuolaidos, nes siandien buvau, tai parduotuve buvo beveik tuscia, pardavejo viska nukabinejo nuo lentynu, kai kur jau padeta naujos kolekcijos kelios prekes, bet nieko gero. Is senu, tai kiek pasiziurejau, kas buvo fainesnio nieko gero nebelike.
Atsakyti
QUOTE(Katyte1977 @ 2007 12 27, 21:03)
Man atrodo ryt mango bus nuolaidos, nes siandien buvau, tai parduotuve buvo beveik tuscia, pardavejo viska nukabinejo nuo lentynu, kai kur jau padeta naujos kolekcijos kelios prekes, bet nieko gero. Is senu, tai kiek pasiziurejau, kas buvo fainesnio nieko gero nebelike.

Jo, ir Kaune šiandien dėsto jau iš lentynų į lentynas, naują kolekciją atvežė.
Kaip manija čia kokia sekimo dabar: bus ar nebus išpardavimas lotuliukas.gif O jie tyčia gal viską supainioja, kad paskui nieko rast nebegali? mirksiukas.gif
Atsakyti
Katyte1977, o kokiam tu mieste matei?
Papildyta:
QUOTE(Skarlet @ 2007 12 27, 22:10)
O jie tyčia gal viską supainioja, kad paskui nieko rast nebegali?  mirksiukas.gif

oj nervina mane sitas dalykas lb, pakest negaliu, kai nusiziuri koki daikteli, grizti o ten jau viskas sukabineta kitaip cool.gif zaroj lb daznai taip buna schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kelsey: 27 gruodžio 2007 - 22:27
QUOTE(Kelsey @ 2007 12 27, 20:26)
Katyte1977, o kokiam tu mieste matei?
Papildyta:

oj nervina mane sitas dalykas lb, pakest negaliu, kai nusiziuri koki daikteli, grizti o ten jau viskas sukabineta kitaip cool.gif  zaroj lb daznai taip buna schmoll.gif

taip daro, nes tada klientas galvoja, kad yra nauju prekiu. na, dazniausiai naujausios buna sudedamos i prieki, o senesnes kazkur i gala nukisamos. tada matosi, kad vis papildoma kolekcija, ir zmogus galvoja, o, yra kazkas naujo, reik nueit paziuret mirksiukas.gif
Atsakyti
Stiliuje ideta reklama, kad Mango nuolaida iki 50 %

Gal kas gali tai patvirtinti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fergie: 28 gruodžio 2007 - 09:13
QUOTE(Fergie @ 2007 12 28, 11:10)
Stiliuje ideta reklama, kad Mango nuolaida iki 50 %

Gal kas gali tai patvirtinti?

jei ideta reklama tai taip ir yra
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2007 12 28, 09:37)
jei ideta reklama tai taip ir yra

Ka tik gavau zinute.
MNG NUOLAIDOS
Atsakyti
aciu yess.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kelsey: 28 gruodžio 2007 - 10:47
Tvirtinu...MNG nuolaidos ir labai daug zmoniu. Eile....nereali doh.gif
Atsakyti
aš irgi patvirtinu, žmonių begalė doh.gif
bet prigriebiau švarkelį, kurį buvau anksčiau nusižiūrėjusi, ir marškinukus į darbą ax.gif
Atsakyti
Man ir nuo ryto atraportuota, kad nuolaidos smile.gif
bet sake plikledis visur tai susilaikiau nuvaziuot, o ir nusiziurejus nieko nebuvau is ten unsure.gif
Atsakyti