Įkraunama...
Įkraunama...

Mango

ot velnias, man siandien ten niekaip nepavyks nuvaryt sad.gif
Atsakyti
bet ir eiles ten kosmaras,prie kabinu eilej didziausioj stovejau, poto prie kasos...

nors tiek kad visko dar nors vezimu vezk ir dydziu mazu yra
Atsakyti
QUOTE(Armanita @ 2007 12 28, 13:43)
Tvirtinu...MNG nuolaidos ir labai daug zmoniu. Eile....nereali  doh.gif

Ir Kaune tas pats doh.gif
Atsakyti
Siandien truputi apsisopinau Mango biggrin.gif Yra kol kas ivairiu dydziu thumbup.gif
Atsakyti
as ka tik is MNG. buvau jau po pietu, tai nebuvo dideliu eiliu nei prie kasu, o kabinu laisvu buvo. prigriebiau sijona, pora palaidiniu.
Atsakyti
Puiku, kad pranesete thumbup.gif Eisiu siandien pas stomatologe thumbup.gif , tai tikiuosi spesiu ir i MNG uzsukti lotuliukas.gif
Papildyta:
Gal zinote iki keliu dirba?
Atsakyti
Merginos, imeskite nuotraukeliu savo nauju rubeliu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(andraja @ 2007 12 28, 16:05)
Gal zinote iki keliu dirba?

iki 19val smile.gif
Atsakyti
Na nezinau g.gif Nieko gero as ten neradau.O zmoniu doh.gif doh.gif...kaip senais laikais prie apelsinu.Viskas istampyta,iskuista.Nepatiko man ten schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
as irgi siandien nuvaziavu i mng. kiek zmoniu doh.gif doh.gif ka buvau nusiziurejaus jau neber doh.gif negi taip greit ispirko, as atejau tik dvi valandos po atidarymo cool.gif
pasiemiau pora megztuku matuotis, bet, kai pamaciau jog eileje kokie 20 zmoniu, meciau viska smile.gif vienu zodziu bergzdziai as ten nuvykau, tik juodas paltas apsipukavo nuo tu megztuku doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
didziaja dali isparduodamu prekiu, mano nuomone, sudaro is seniau istraukti rubai. nes mango buvau visai neseniai, tai man patikusiu daiktu kazkaip nieko nemaciau. manau, pakoreguoja jie ka isparduoti, ka nelabai smile.gif
Atsakyti

Gal kas atkreipe demesi ar yra nuolaidos leopardiniams paltukam? blush2.gif

tai, kad vakar lakste pardavejos su rubais, deliojo, nesiojo.Tai gali but, kad ten beleka sudeda.
Atsakyti