Įkraunama...
Įkraunama...

Mango

Galima ir ne per tarpininkes pirkti. nereikia moketi % komisiniu.. ax.gif
Atsakyti
gal kam teko pirkti šį paltą.. įdomu ar nėra plonas labai, ar mūsų žiemoms tinkamas g.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 04 lapkričio 2012 - 10:28
merginos o kaip mango avalynes dydziai jei peda 23 cm koki dydi 36 ar 37 pirkti ?
domina basutes, savo turimu vidpadi pamatavau tai 23,5 cm .
Atsakyti
Manau, 37 geriau.
Atsakyti
Merginos, gal kuri turi Mango džinsus ir patartu kokiem klubam 36 ar 38 dydžiai? Aciu is anksto.
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2012 11 20, 17:47)
Merginos, gal kuri turi Mango džinsus ir patartu kokiem klubam 36 ar 38 dydžiai? Aciu is anksto.

aš su 90 klubais nešioju 34. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Partena! @ 2012 11 20, 16:59)
aš su 90 klubais nešioju 34. smile.gif

Tai su 95 turbut geriau 38. g.gif
Atsakyti
sveikos,
noriu uzsisakyti striuke is mango.com buciau mielai nusipirkus per jamam ateinanti sestadieni, bet visoj Lietuvoj dydzio neliko. gal zinot ar buna nuolaidos kodu? ar verta laukt?
Atsakyti
Ne, nuolaidos kodų tikrai manau kad nėra. O kokios striukės norit? :-)
ir bėje, pries kiek laiko parduotuvėje teiravotės dėl norimos striukės? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Latte`: 22 lapkričio 2012 - 22:43
teiravausi vakar, apskambino visas parudotuves, ale nera, na yra sviesi, bet as noriu juodos ir viskas blush2.gif http://shop.mango.co...s=1353614441905
va sedziu ir ruosiuos uzsakyma daryt smile.gif
Atsakyti
http://www.mangooutl...s=1354619290536

Sveikos. Gal kas turite tokią suknelę, kažin kaip jos ilgis? Nebus ilga su 160cm?
O kokį dydį rinktis su 84-66-89
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2012 11 20, 18:10)
Tai su 95 turbut geriau 38. g.gif

Manyciau g.gif. As su 91 cm deviu "Mango" 36 dydi. Turiu ir 38 dydzio dzinsus, bet dabar laisvoki...

Siaip patinka "Mango" dzinsai, nes man sunku prasauti su jais. Dazniausiai atitinka ir ilgis, ir ismatavimai, ir modeliu neblogu buna (tfu tfu tfu). thumbup.gif

Pastaruoju metu pirkau "Mango" rankine - shopperbag'a, pinigine (pardaveja parekomendavo patvaru modeli - sake pati turi ir neplysta 5 metai biggrin.gif ). Kol kas nenusivyliau. Taip pat uzsisakiau ilga pukine dviguba laisvalaikio modelio striuke. Kaina didoka gavosi doh.gif g.gif, bet siaip esu visai patenkinta (tik saga iskrito pirma karta apsivilkus cool.gif).

Dar "Mango" apyrankes patinka ax.gif. Turiu viena rinkinuka su kauline apyranke.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 04 gruodžio 2012 - 14:30