Įkraunama...
Įkraunama...

Mango

QUOTE(gresa @ 2012 11 23, 02:05)
teiravausi vakar, apskambino visas parudotuves, ale nera, na yra sviesi, bet as noriu juodos ir viskas  blush2.gif  http://shop.mango.co...s=1353614441905
va sedziu ir ruosiuos uzsakyma daryt smile.gif

Gal kas turi būtent šią striukę? Juodos spalvos? Norėjau sužinoti, ar pradėjus dėvėti nepradėjo lysti pūkai? Nes parduotuvėje žiūrėjau, tai siaubas matosi per siūles lendantys pūkai.
Beje, gal Kaune matėte šį modelį juodos spalvos? Mano mieste vienintelė mano dydžio yra, bet su ištrūkusiomis sagomis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salutvera: 11 gruodžio 2012 - 21:52
as turiu, jau nesioju, na tie pukai tai lenda g.gif
Atsakyti
kadangi šios striukės yra su pukų ir plunksnų pluoštu tai natūralu kad lenda plunksnos:) ta prasme tai yra visiškai normalu šioms striukėms, beje kaip ir daugeliui kitų pūkinių striukųsmile.gif
Atsakyti
labai kokybiškos pūkinės striukės būna su dvigubais ar net trigubais tarpiniais pamušalais viduje - nei 1 plunksna neiškrenta mirksiukas.gif
kai pamušalas tik viengubas - lenda ir pūkai, ir plunksnos 4u.gif
Atsakyti
na taip, itin kokybiškose striukėse pūkai tikrai neturėtų labai lysti, tačiau norėjau pasakyti kad pūkų lindimas tai nėra brokas:) 4u.gif (aišku ne visais atvejais)
Atsakyti
gal turite tokia suknele http://shop.mango.co...s=1357824798859
koks jos ilgis? wink.gif

domina sios rankines ismatavimai wink.gif

http://shop.mango.co...s=1357824798859
Papildyta:

user posted image

user posted image
Atsakyti
gal tokia rankine tureite? kokie jos ismatavimai /?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2013 01 10, 16:48)

Dėl suknelės nežinau, bet rankinė pakankamai didelė :
30.0x25.0x15.0 cm (Length x Height x Width)
tik taip kaip nuotraukoje ji tikrai neatrodo, cia ji labai prikista ir uzpildyta, o siaip tokia labiau kaip krepsys..
Atsakyti
QUOTE(salutvera @ 2012 12 11, 22:52)
Gal kas turi būtent šią striukę? Juodos spalvos? Norėjau sužinoti, ar pradėjus dėvėti nepradėjo lysti pūkai? Nes parduotuvėje žiūrėjau, tai siaubas matosi per siūles lendantys pūkai.
Beje, gal Kaune matėte šį modelį juodos spalvos? Mano mieste vienintelė mano dydžio yra, bet su ištrūkusiomis sagomis  doh.gif

Aš turiu šią striukę.. Kai pirkau tai tikrai nesimatė, kad jie lenda.. O kai pradėjau nešioti, košmaras, vaikštau visa pūkuota. O lenda ne per pamušalą, o per siūles tiek išorėje, tiek viduje.. Tikrai gailiuosi, kad ją įsigijau. Taigi tikrai nepirkit. Manau, kokybiška pūkinė striukė yra ta iš kurios nei viena pūkelis nelenda.. Dabar bus baisu pirkti pūkinę, nes perkant net iš parduotuvės negali tikėtis kokybės.. Pvz mano draugas pirko pūkinę iš AUDIMO, tai pradžioje pora išlindo pūkelių o dabar super, taigi gailiuosi, kad ir aš iš ten nepirkau.. verysad.gif
Atsakyti
Taip taip ir as visa pukuota vaikstau doh.gif nesitikejau,kad bus tokia nekokybiska doh.gif drauge pirko kitok modelio pukine, tai tas pats doh.gif
Atsakyti
Labas, norejau pasiteirauti gal kam yra teke grazinti i Mango Outlet brokuota preke (pakuote megztuko pazeista kartu su megztuku), ar lengvai ten su grazinimais brokuotos prekes, pinigu uz siuntimus grazinima? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edita_27 @ 2013 02 07, 21:09)
Labas, norejau pasiteirauti gal kam yra teke grazinti i Mango Outlet brokuota preke (pakuote megztuko pazeista kartu su megztuku), ar lengvai ten su grazinimais brokuotos prekes, pinigu uz siuntimus grazinima? 4u.gif

Viena pažįstama grąžino tiesiog netikusią prekę, tai pinigus pervedė gana greitai.
Atsakyti