Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atpratinot nuo miego jūsų lovoj?

planuojam kraustytis i nauja buta, tai tuo paciu norim ir i atskira kambari perkelt. taciau nezinau, kaip tai butu geriausia padaryti... Maniske miega visa nakti, tik kartais pabunda ka nors susapnavus, bet tai tikrai nebuna kasnakt... unsure.gif
Atsakyti
Bonifacija, o tai kame problema biggrin.gif Labai gerai vaikui bus suprast, kad jūs persikėlėt į naują butą ir dabar ji turės savo kambarį. Tuo labiau, kad miega visą naktį.
Aš saviškį perkėliau miegot atskirai 2 m. ir 3 mėnesių. Jei būčiau turėjus galimybę, tikrai būčiau anksčiau perkėlus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vij@ @ 2008 12 08, 10:54)
Bonifacija, o tai kame problema biggrin.gif Labai gerai vaikui bus suprast, kad jūs persikėlėt į naują butą ir dabar ji turės savo kambarį. Tuo labiau, kad miega visą naktį.
Aš saviškį perkėliau miegot atskirai 2 m. ir 3 mėnesių. Jei būčiau turėjus galimybę, tikrai būčiau anksčiau perkėlus bigsmile.gif

problema turbut manyje biggrin.gif man tai bus skausmingiausia lotuliukas.gif blush2.gif

na o siaip bijau, kad nakti pabudus neissigastu, jog viena kambary unsure.gif
Atsakyti
Mes dar kartu miegam - vis neprisiruošiam dukrytėm kambariuko įrengti blush2.gif Ir dar laiptus reikėtų iš kart tvorele užtverti - baisu, kad paryčiais nesumanytų atbėgti (mūsų miegamieji antrame aukšte) doh.gif Žodžiu, prisiruošti reikia, nes vyresnėlei beveik trys, o mažei 1m. ir 2 mėn. - bet ji tik prieš savaitę šiaip ne taip savo lovytėj įprato miegoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2008 12 08, 21:09)
problema turbut manyje biggrin.gif man tai bus skausmingiausia  lotuliukas.gif  blush2.gif
na o siaip bijau, kad nakti pabudus neissigastu, jog viena kambary  unsure.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Tai drąsiau mirksiukas.gif
Na jei naktį ir prabus, tai pakvies ir ateisi 4u.gif O kai kartu miegat, ką darai, kai ji prabunda?

Atsakyti
Mūsų merginukė pas mus kambaryje miegojo iki 4m., paskui padidėjus būstui įrengėm jai atskirą kambarį, o mažiukas miega vis dar mūsų kambarį nes išlipa iš lovytės naktį ir ateina pas mus į lovą, o buvom vienu momentu lovytę pastatę pas sesę kambarį tai jis naktį pas ją į lovą braudavosi biggrin.gif
Atsakyti
Perkelem kazkur nuo 1metuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vij@ @ 2008 12 10, 11:01)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Tai drąsiau mirksiukas.gif
Na jei naktį ir prabus, tai pakvies ir ateisi 4u.gif O kai kartu miegat, ką darai, kai ji prabunda?

as ja tik savaite kaip nuo MP atpratinus, tai anksciau valgydavo mane biggrin.gif o dabar miega nakti. Tik kartais kai ka nors susapnuoja, pabunda ir kviecia. Ateinu, padedu tuti surast ir toliau miega. Zodziu reikia paciai moraliskai pasiruost. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vij@ @ 2008 12 08, 10:54)

drinks_cheers.gif as ir , jei buciau galejus tai butu seniai isreportuota. dabar jau galvojam , kad pavasariop reiks ir antra pas sese atkraustyt ax.gif
Atsakyti
Manau dar ir nuo paciu vaikiuku priklauso, manoji dicke nuo 1.6 men. jau miegojo atskiroj lovytej kitam kambary,nes ji pas mane tokia savarankiska nuo pat mazens, tai viska noredavo pati daryt, tai net problemu nebuvo thumbup.gif o va mazoji tai neaisku kada iseis pas sese i kambari, net minciu ner, nes jei nakti pabunda, tai butinai ja turim pas save i lova isikelt , nes kitaip neuzmiega doh.gif
Atsakyti
QUOTE(li78 @ 2008 12 11, 17:48)
Manau dar ir nuo paciu vaikiuku priklauso, manoji dicke nuo 1.6 men. jau miegojo atskiroj lovytej kitam kambary,nes ji pas mane tokia savarankiska nuo pat mazens, tai viska noredavo pati daryt, tai net problemu nebuvo  thumbup.gif o va mazoji tai neaisku kada iseis pas sese i kambari, net minciu ner, nes jei nakti pabunda, tai butinai ja turim pas save i lova isikelt , nes kitaip neuzmiega  doh.gif

ojoj kaip sunku bus is lovos iskraustyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidusee @ 2008 12 11, 18:52)
ojoj kaip sunku bus is lovos iskraustyt doh.gif

zinau doh.gif dicke gal iki pirmos klases jei nakti atsikeldavo , atlekdavo pas mus i lova,tai tekdavo keltis ir pervesti atgal lotuliukas.gif tai po to taip isigudrino kad tyliai tyliai pas mus atsiguldavao, kad mes net nepajusdavom, tik ryte pamatydavom kad vidury guli biggrin.gif
Atsakyti