planuojam kraustytis i nauja buta, tai tuo paciu norim ir i atskira kambari perkelt. taciau nezinau, kaip tai butu geriausia padaryti... Maniske miega visa nakti, tik kartais pabunda ka nors susapnavus, bet tai tikrai nebuna kasnakt...
Bonifacija, o tai kame problema
Labai gerai vaikui bus suprast, kad jūs persikėlėt į naują butą ir dabar ji turės savo kambarį. Tuo labiau, kad miega visą naktį.
Aš saviškį perkėliau miegot atskirai 2 m. ir 3 mėnesių. Jei būčiau turėjus galimybę, tikrai būčiau anksčiau perkėlus
Aš saviškį perkėliau miegot atskirai 2 m. ir 3 mėnesių. Jei būčiau turėjus galimybę, tikrai būčiau anksčiau perkėlus
QUOTE(vij@ @ 2008 12 08, 10:54)
Labai gerai vaikui bus suprast, kad jūs persikėlėt į naują butą ir dabar ji turės savo kambarį. Tuo labiau, kad miega visą naktį.
problema turbut manyje
na o siaip bijau, kad nakti pabudus neissigastu, jog viena kambary
Mes dar kartu miegam - vis neprisiruošiam dukrytėm kambariuko įrengti
Ir dar laiptus reikėtų iš kart tvorele užtverti - baisu, kad paryčiais nesumanytų atbėgti (mūsų miegamieji antrame aukšte)
Žodžiu, prisiruošti reikia, nes vyresnėlei beveik trys, o mažei 1m. ir 2 mėn. - bet ji tik prieš savaitę šiaip ne taip savo lovytėj įprato miegoti
QUOTE(Bonifacija @ 2008 12 08, 21:09)
problema turbut manyje
man tai bus skausmingiausia
Na jei naktį ir prabus, tai pakvies ir ateisi
Mūsų merginukė pas mus kambaryje miegojo iki 4m., paskui padidėjus būstui įrengėm jai atskirą kambarį, o mažiukas miega vis dar mūsų kambarį nes išlipa iš lovytės naktį ir ateina pas mus į lovą, o buvom vienu momentu lovytę pastatę pas sesę kambarį tai jis naktį pas ją į lovą braudavosi
Perkelem kazkur nuo 1metuku
QUOTE(vij@ @ 2008 12 10, 11:01)
Na jei naktį ir prabus, tai pakvies ir ateisi
as ja tik savaite kaip nuo MP atpratinus, tai anksciau valgydavo mane
QUOTE(vij@ @ 2008 12 08, 10:54)
Manau dar ir nuo paciu vaikiuku priklauso, manoji dicke nuo 1.6 men. jau miegojo atskiroj lovytej kitam kambary,nes ji pas mane tokia savarankiska nuo pat mazens, tai viska noredavo pati daryt, tai net problemu nebuvo
o va mazoji tai neaisku kada iseis pas sese i kambari, net minciu ner, nes jei nakti pabunda, tai butinai ja turim pas save i lova isikelt , nes kitaip neuzmiega
QUOTE(li78 @ 2008 12 11, 17:48)
Manau dar ir nuo paciu vaikiuku priklauso, manoji dicke nuo 1.6 men. jau miegojo atskiroj lovytej kitam kambary,nes ji pas mane tokia savarankiska nuo pat mazens, tai viska noredavo pati daryt, tai net problemu nebuvo
o va mazoji tai neaisku kada iseis pas sese i kambari, net minciu ner, nes jei nakti pabunda, tai butinai ja turim pas save i lova isikelt , nes kitaip neuzmiega 
ojoj kaip sunku bus is lovos iskraustyt
QUOTE(vaidusee @ 2008 12 11, 18:52)
zinau