Sveiki,
Apie vaikucio miegeli temu netruksta, bet vis vien noriu pasidalinti savo vargeliais
Kai mano dukrelei buvo 9 men., as, dukrele ir mano vyras persikrausteme is tevu buto i nuomojama buta. Kadangi nuomojamas butas triju kambariu, vaikui skirem atskira kambari, isklijavome sienas graziais vaikiskais tapetais, daug minkstu graziu zaisliuku, leliuku ir pan.. vaikiskas rojus. Nuo pacios pirmos persikraustymo dienos dukrele miegojo savo kambary. Mes dziaugemes, kad ji buvo labai rami, isgerusi pienuko savo lovelej, apsiversdavo ant kito sono ir uzmigdavo... Bet viena miela diena, kazkur po poros men gyvenimo naujame bute, viskas apsiverte aukstyn kojom... Kaip ir visada, atejo pietu miegas ir as paruosus pienuko nesu ja guldyti i jos lovyte..ir prasidejop... su didziausiu verksmu atsisake gultis i lovyte...
Palikti verkti viena kambary negaliu, nes sirdele neistveria, o juo labiau, kad kai pradeda rekti, verkti, tai butinai apsivemia nuo to ryksmo.. Ir prasidejo ilgo migdymo valandos..ant ranku miega, vos tik i lovyte pasoka ir verkia. Laikui begant, isigudrinau kaip leliuka i uzklota sutvarstyti, uzmigdyti ir i lovyte paguldyti..dazniausiai pasisekdavo, nes greiciausiai nepajusdavo, kaip guldau, kadangi buvo apglebta uzkloteliu..
Ilgainiui pripratau prie tokio migdymo ritualo. Nesenai net reikaliukai pagerejo, pati pradejo prasytis i lovele gultis. Nesakau, kad is karto uzmigdavo, pasisnekuciadavo, pora kartu bandydavo pasikviesti mam ir uzmigdavo. Taip buvo apie savaite...Staiga, vakar ji vel apsigalvojo ir vel atsisako gultis i lovele. Dienos metu dar dar.. bet vakare vel prasidejo pragaras...
Taigi, mamytes, prasau jusu patarymu, pastabu, gal elgiuosi netinkamai, gal cia laikina, gal jau taip yra kazkam buve, gal man reikia buti grieztesnei...