Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atpratinot nuo miego jūsų lovoj?

Pas mus vel reikaliukai pasikeite ax.gif
Viena vakara ikalbejau maze atsigulti i savo lovele ir pazadejau, kad paskaitysim pasakas. Tai kol kas visa savaite jau gulasi i lovyte, pries miega skaitom pasakas, ziurinejam knygutes...veliau isjungiu sviesa, dar padainuoju dainele ir siedziu prie jos kol uzmigs..
Rezultatas: visa savaite miega savo lovytej 4u.gif ramesne buvo negu pries tai..
Gal dabar miegucio ritualas jai labiau patinka ir ne taip baisu, kad mama iseis yahoo.gif
Aisku, viskas yra permaininga, nezinia ..gal jau siandien persigalvos ir vel prades streika protest.gif
Atsakyti
sveikos mamytes 4u.gif pavydziu as jum smile.gif mano kleckas niekad vienas neuzmigdavo, kiek koncertu girdejom, kiek nervu reikejo, bet nieko, dar dar salia musu guli, bet iki pusvalandzio reikia kad pats uzmigtu ir buna tai laaabai retai, apiue pasakas patylesiu, jam reikia ciupinet, draskyt, paveiksliukus ziuret, paskui prieina rankyte prie mano burnos prideda, tipo mama uzteks ir toliau duksta blink.gif . tai kad laukiu savo dienos, kai pats atsiguls ir uzmigs. gal kad dar nakti maitinu ji, net nzn g.gif
Atsakyti
QUOTE(mazulia @ 2009 01 25, 01:32)
sveikos mamytes  4u.gif  pavydziu as jum  smile.gif  mano kleckas niekad vienas neuzmigdavo, kiek koncertu girdejom, kiek nervu reikejo, bet nieko, dar dar salia musu guli, bet iki pusvalandzio reikia kad pats uzmigtu ir buna tai laaabai retai, apiue pasakas patylesiu, jam reikia ciupinet, draskyt, paveiksliukus ziuret, paskui prieina rankyte prie mano burnos prideda, tipo mama uzteks ir toliau duksta  blink.gif . tai kad laukiu savo dienos, kai pats atsiguls ir uzmigs. gal kad dar nakti maitinu ji, net nzn  g.gif

Mano sunelis panasaus amziaus kaip tavo. Tik neseniai baigiau pati maitinti nors naktinius maitinius nutraukiau jau seniau. Kol naktimis zindziau jis lb neramiai miegojo,budavo net kas 2-3val keldavosi ir rekdavo kol papuko negaudavo. Isvargino labai ir nusprendem baigti tuos naktinius zaidimus. Po to laiko jis miega ramiau, (pirmos naktys buvo kosmariskos), kartais nubunda ir verkia bet tikiuosi ateis laikas ir pagaliau ismiegos visa nakti. Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Mano vaikai 2 ir 3 metuku. Savo lovytej miega tik uzmige musu lovoj ir pernesti i savasias.. nakti pabunda ir vel pas mus i lova sliauzia doh.gif
Atsakyti
Na maniskis ir dar miega musu kambari savo lovytej buna kad ir musus lova ateina doh.gif
Atsakyti
Laba,

su pasakom irgi pas mus ne taip, kad mamyte tik skaito, o bendraujam, paskaitau, paveiksliukus paziurim, kai paveikslelius su gyvunais ziurinejam, tai prisimenam kokius garsus jie leidzia.
Nors paskutiniu metu irgi isidrasino- lovoj bando atsisest, atsistot kol skaitau, zodziu isdykauja tease.gif tai keleta sekundziu palaukiu, jei nenustuoja, perspeju, kad jei taip ir toliau eisim miegucio, tai iskart gulasi ir vaizduoja, kad klausosi laugh.gif
Pora karteliu bande zizti, viena vakara net koncertavom, bet tada grieztesne darausi ir stengiuosi nenusileisti, nes visas darbas veltui bus ax.gif
Atsakyti
Musu mazoji taip pat uzmiega tecio vietoj, tik imigusia galiu pernesti i jos lovyte. Nakti pabudusi rekia - mama, apa! Tai kokias desimt minuciu turiu sedeti salia ir supti lovyte, parsinesti pas mus bijau, kad nevirstu iprociu. Taip ir kankinuos vos ne kas nakti. Kartais miega ramiai, o kartais, ypac kai dantukai dygsta, net po tris kartus per nakti keluosi ir bandau uzmigdyti.
Atsakyti
Maniskei balandi bus 3metai,miega tik su manim,arba jeigu pavyksta uzmigdzius pernesti pas ja,o miega labai jautriai,tai vistiek nakti atitipena pabudus,na ir nelabai ka cia padarysi,vyras tai skundzias vietos jam matai mazai,o man tai visai smagu taip ramu kai ji salia... smile.gif
Atsakyti
na mums dar 1.4 m bet miega musu kambary savo lovytej ,bet nuo vasaros planuojam persikraustyt pas sese i kambary i didele lova mirksiukas.gif bus netoli 2 metukai unsure.gif
Atsakyti
Maniškiai abudu turi po vienodą lovą. Dičkis (beveik 4 metų) ir mažius (1,5 metų). Stebisi, kaip aš čia nebijau tokio mažo, ar neiškrenta.. Nu ne - jokių apsaugų nėra - jau normaliose lovose abu miega. Naktį tik prabunda ir atvaro pas mus mažius. Tai elgiamės kaip šauna į galvą - kartais leidžiam pas mus į viduriuką, o kartais negailestingai į savo lovą pargabenam. Jei dirbčiau, tai be kalbų savo lovose kasnakt miegotų, bet kai dar atostogaujam, tai ir prasčiau naktelę kitą galiu leist sau pamiegot.
Atsakyti
as esu patenkinta, kad musu vaikas 1.8 nuo pat gimimo miega vienas pats kitam kambary, atskirai nuo teveliu smile.gif vienu metu buvo sutrikes miegas, kad mamytei teko kelis apie menesi laiko miego kartu vienoj lovoj, bet vis galvojom, kad kuo toliau, bus sunkiau vaika atpratinti miegoti kartu, tai pradejom ieskoti pirmiausia priezasciu kodel vaikas negali miegoti pats vienas, o po to sprendimus priiminejom...
na paprastai mazi vaikai bijo tamsos, todel paliekam lempute nakciai, kad nebutu baisu prabudus vienam, paliekam pliusini suniuka, kuri vaikas dievina, kartai aisku atbega pas tevelius i miegama, bet nenusileidziam ir nepriimam i savo lova, siek tiek teko pavargti, bet po keliu nakteli vaikas puikiausiai adaptavosi savo lovoj ir dabar normaliai miega ax.gif
Atsakyti
Noriu rapartuoti kaip sekasi mums ax.gif Iki siol vakarais einame gultis i savo lovyte su pasakom. Skaitynejam, paveikslelius ziurinejam, skaiciuojam pirstukus. Paskui isjungiam sviesa, dar padainoju dukrelei dainele ir siedziu su ja kol uzmigs.. bigsmile.gif

Kol kas viskas tvarkoj, kartais net pati vakare jau prieina ir sako:"Pasaka". Tai einam gultis, kol noras nedingo..
Dar pora karteliu bande prasytis ant ranku, kad liuliuociau ir pan, bet buvau grieztai nusiteikusi, taip sakant nepasidaviau provokacijai schmoll.gif
Atsakyti