Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atpratinot nuo miego jūsų lovoj?

Abi nuo maždaug 4mėn. Priprato per kelias dienas smile.gif
Atsakyti
nuo pusės metų - kai į savo namus persikėlėm mirksiukas.gif
Atsakyti
As tai migdziau nuo menesio, nes kambariai yra priesais, o as miegu kaip kiskis, girdziu kiekviena apsivertima, tai va, jau virs metu ir miega vienas kitam kambari.
Atsakyti
mums 2m ir 8men.miegam dar vis visi vienam kambari,bet ant vasaros zadame kelti i jos kambari,itariu jog bus sunku....kazkaip irgi manau jog anksciau reikejo kelti i jos kambari, bet....
Atsakyti
nuo 10mėn. ax.gif
Atsakyti
Dukrytę perkėlėme kai jai buvo 1,3mėn, bet dabar sūneliui 1m ir manau, kad dar negreitai pas sesę į kambarį jį iškraustysim g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nemarioji @ 2009 02 21, 13:13)
mums 2m ir 8men.miegam dar vis visi vienam kambari,bet ant vasaros zadame kelti i jos kambari,itariu jog bus sunku....kazkaip irgi manau jog anksciau reikejo kelti i jos kambari, bet....

mano mazei irgi 2.8 ir miegam vieman kambary ax.gif bet paprasciausia kol kas nera tokios galimybes, kitaip jau senokai butu perkelta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natuliona: 22 vasario 2009 - 14:25
Nuo 1,6 men miegame atskiram kambary smile.gif
Atsakyti
manau perkėlimas vaiko į kita kambarį priklauso nuo pačių tėvų ir aišku nuo vaikelio . aš ilgai su mažium miegojau vienam kambarį , o kai sužinojau kad serga autizmu liko dar ilgam laikui unsure.gif
vakar buvo pirmoji naktis jo kambaryje wub.gif
parėjo pas mus tik ryte 7 valandą
palinkėkit man sėkmės kad neišskysčiau verysad.gif
Atsakyti
Manes irgi laukia tokios kancios. Kiek buvo bandymu visi nesekmingi. Apie uzmigima lovytej net nekalbu, uzmiega tik mano lovoj.
Atsakyti
QUOTE(gooda @ 2008 11 28, 14:44)
Kol maitinau (iki 1metu ir 1 menesio), tai praktiskai miegodavo musu lovoje, na, uzmigdavo savoje, bet pabudus is kart pas mus i lova prasydavos, zinojo, kad pavalgyt gaus  biggrin.gif O kai baigiau maitint, tai baigesi ir lakstymai i lova. Pradzioj pabudus atsigert, pygdavo, noredavo pas mus, bet mes jos nei kart neemem, paguldydavom atgal i jos lovyte, kokia dainele padainuodavom, paglostydavom ir dukryte uzmigdavo, taip tos problemos ir atsikratem. Dabar tik jau ryte su visam pabudus pas mus atbega, bet cia tai jau patys leidziam ir norim, smagu, kai dukryte ateina i lova ir mus isbuciuoja, sako labas rytas, kad myli ir pan.  wub.gif  biggrin.gif

Na tikiuos, kad kai baigsiu maitint ir mum ši problemėlė išsispręs 4u.gif
Atsakyti
Pas mus tas pats vargelis, jau nuo pirmojo mėnesiuko miegojo savo lovytėje, tiesa, jis niekad ramiai nemiegodavo, inkšdavo, keldavosi, bet aš jį vėl paguldydavau jo lovytėje, paglostydavau, apkamšydavau, ir kokias porą valandų miegodavo, po to vėl tas pats, bet kai persikėlėm gyventi į kitą butą viskas apsivertė aukštyn kojom, niekaip nenori miegoti savo lovytėje, mat kartą labai garsiai namuose pradėjo loti mūsų šuo ir mažiuką taip išgąsdino, kad niekaip neišėjo jo užmigdyti, tiesiog visas kratėsi, išmigdžiau tik mūsų lovoje, nuo tos nakties niekaip neišeina atpratinti nuo mūsų lovos, užmigdau ant rankų, paguldau į jo lovytę, bet po poros valandų jau keliasi ir klykia, kad nori į mūsų lovą, nebeužmiega savo lovoj niekaip, o jeigu pasiguldau į savają, tai miega kuo puikiausiai, neskaitant, kad mamai nuspardo visus šonus lotuliukas.gif Ir neimti į savo lovą ir ignoruoti neišeina, nes prasideda ne inkštimas, o klykimas, pereinantis iki isterijos, ko pasekoje pats vaikas išsibudina, tada prireikia pusę nakties, kad jis nurimtų ir užmigtų, taigi visi lieka neišsimiegoję. Tiesiog laukiu, kol išaugsim tą mamičiukišką amžių, nes užmiega tik prie manęs.
Atsakyti