Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atpratinot nuo miego jūsų lovoj?

kai pradejom pratintis i puoda nuo tada ir miegam kartu,man paciai geriau jauciu kai vaikas blaskytis pradeda va tada ir pasodinu ant puodo o is tikruju pati zinau kad yra negerai miegot su vaiku vienoje lovoje
Atsakyti
As irgi galvoju, kad ateis laikas ir vaikas pats nenores miegoti su tevaliais.Mano vaikas iki metuku miegojo savo lovytej, o paskui dedes Miego sulaukdavo teveliu lovytej.Tada nunesam ji i jo lovyte, nakti prabunda ir prasosi pas mus.Tai vyras eina i kita lova miegoti, o mes iki ryto kartu,man tai patinka vaiko kvepavimo klausytis.O kai paaugo,tai pats nakty pas mus ateina, isemem du pagalius is jo medines lovytes.Viena karta neseniai buvo stebuklas, visa nakti ismiegojo savo l. clap.gif
Atsakyti
Visada buvau katogeriskai pries vaiko migojimo tevu lovoje, esu tokios nuomones, kad tevu lova yra tevam, vaikui yra skirta jo lovyte 4u.gif Labai jau tuos nuomones nereiskiau kol buvau nescia, taciau igyvendinau ja ir gimus sunui. Dar ligoninej pirma nakty mazulis buvo neramus, as po operacijos, sesute atejo ir vos ne saukia ant manes, ko tu jy nesioji, gulkis i lova, guldyk salia ir abu pailsesit. O as pasakiau ne schmoll.gif Ir is karto pirmom dienom buvau kategriska. Aisku kol maitinau visko budavo, uzmigdavom kartu bevalgant blush2.gif taciau 6men atpratinau nuo naktinio maitinimo, o kazkur 7men ismokiau uzmigti viena. O mokymo budas labai paprastas ir daznai aprasytas, mums jis pasiteisino mirksiukas.gif
Dabar uzmiegam vieni patys, nueinam i lovyte, pasiimam meskiuka, atsisveikinam ir as palieku jy viena. Dazniausiai jis ir lieka ramiai guleti kol uzmiega. Buna jeigu nenuvargsta per diena atsikelia, pazirzia, kuiciasi lovytej, taciau neinu prie jo, nebent jau isteriskai uzsiverkia. Pasidarbuoja jis lovytej ir galiausiai uzmiega. Visiskai nemegsta miegoti musu lovoje schmoll.gif Tiesiog tada nemiegam nei vienas, blaskosi ir mazius, ir mes be miego nuo jo blaskymosi doh.gif Savo lovyteje jis daug ramiau miega mirksiukas.gif Tiesa sakant labai dziaugiuosi kad kiekvienas turim savo lova thumbup.gif
Man asmeniskai labai jau idomiai skamba pasakymas, as irgi galvojau kad vaikai turi miegoti savo lovose iki kol namuose neatsirado vaikas. Jeigu tavo nuomone tvirta, niekas jos nepakeis ir ja galima igyvendinti mirksiukas.gif Pas mus irgi buvo visokiu naktu, bemiegiu del blaskymosi, pilvo skausmo,dazno valgymo ir pan. taciau svarbiausia tureti ryzto mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano nuo pirmos gyvenimo dienos parvežus namo miega savo lovyteje ax.gif
Atsakyti
mano sunelis nuo metuku nustojo miegot savo lovytej g.gif smile.gif
Atsakyti
as u saviske kariauju juodai del to ,nu nemiega nors tu ka ...su spiegimais uzmigdau ,tenka sedeti 1 laukti kol ji uzmigs ,nes gudri vis atsisuka paziuri ar dar sedziu ....laukiu nesulaukiu kada tures savo kambary grazuole ,gal bus ramiau g.gif
Atsakyti
Nu pas mane kitaip. Uzmiega savo lovyteje, o nakti ateina pas mus. Perkeliu atgal kai uzmiega o jinai vel neuzilgo pas mus i lova doh.gif . Blaskosi ir pas mus ir pas save. Esame isbande viska doh.gif kas SM aprasyta - nepadeda
Atsakyti
O mes miegame visi trys kartu vienoj lovoj ir nedarom iš to problemos. Dabar įrenginėjame jam kambarį ir bandysime po truputį pratinti miegoti savo lovoje. Ne lovelėje, bet normalioje vaiko lovoje. Pirmiausia dienos miegui, vėliau - ir nakties. Bet jeigu pajusime vaiko pasipriešinimą tokiam dalykui, tikrai neprievartausime. Mūsų nuomonė tokia, kad auklėjant vaiką nieko negalima frustruoti. Ateis laikas - pats pasiprašys į savo lovą.
Atsakyti
musu vaikinas savo lovytej miegojo iki 7men..paskui viena vakara,nei is sio,nei is to klyksmas,riksmas doh.gif .reikejo migdyt savo lovoj,o po to perkelt.veliau isigudrino issiverst is savo lovytes i musu lova doh.gif ,nes ji saugumo sumetimais prie pat pristumta.tai kiekviena nakti isokdavo pas mus,savo lovytej ismiegodavo vis trumpiau,kol visai persikrauste.dabar miegam kartu,uzmiega buuutinai apsikabines ir laikydamas mano ranka biggrin.gif
Atsakyti
Mano miega puse nakties lovytej, kita puse su manim g.gif
Atsakyti
Na as irgi priese miegojimo kartu.Kai buvo visai maziukas ir valge kelis kart per nakti, tai paryciui jau labai sunku buvo keltis ir nesti i lovyte, liuliuoti, laukti kol uzmigs, tai guldziau salia, bet kai jau pradejo valgyt tik rytini pienuka, tai grieztai miegodavo savo lovoj, tiesiog ji stovi salia mano lovos, kad nereiktu toli lakstyt. Migdyt lovytej pradejau nuo 6 men, kai jau tapo sunku nesioti, is pirmo karto uzmigo be problemu, o dabar visai neseniai pastebejau, kad nakciai jau sugeba uzmigti pats, tai biski pabunu su juo, kol nusiramins ir iseinu is kambario. Po 10-15 min tyla.
Zinau, kad yra skirtingu vaiku, bet maniskis stai toks, manau, reikia stebeti, bandyti ir stengtis nepratinti prie to, kas yra nelabai gerai. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labutis,as savo vaikina augindama skaiciau knyga" Pirmieji kudikio metai" kaip biblija(gyvenu uzsienyje nera kas pataria,pirmas vaikas)tai ten pataria atskirai guldyti nuo 6men.Jokiu problemu nebuvo.Turime labai jautria racija-monitoriu girdisi net kai kvepuoja.Bet man lengva nes per nakti ismiega po 12 val nuo 6savaiciu.Dabar jam jau 2m9m miega maziau,bet gerai pailsime tiek mes tiek vaikutis.
Atsakyti