O mazoji va jau 4 metai megaujasi mano draugija nakti... Ivairiausiais budais bandau issiusti i vaiku kambari, bet vis nepavyksta, o versti nenoriu...
Vyresnioji is musu lovos isejo pati
Padovanojau barbiska patalyne ir pasakiau, kad ji tinka tik ant jos kambaryje esancios koldros
Truputi pagalvojo, susirinko savo daiktus ir isejo...nuo to karto net nakti i WC visada nueidavo pati! (tada jai buvo 3 metukai) Tiesa, kai gime sese, buvo sugrizusi i miegamaji - bet neilgam
O mazoji va jau 4 metai megaujasi mano draugija nakti... Ivairiausiais budais bandau issiusti i vaiku kambari, bet vis nepavyksta, o versti nenoriu...
as saviski, tai labai lengvai iskrausciau i kita kambari, pradziai galvojau tik dienos miegui, bet ziuriu, kad gerai sekasi ir palikau nakciai, jam dabar 2,2 metai, tai jau koki pusmeti sekmingai miega savo kambaryje, rytais ateina pas mus, buna ir nakti sumasto atsiropsti, bet nieko tokio, tai buna retai
Pasigirsiu
jau 3 savaites princese miega savo kambaryje
. Pirma savaite miegojau as ar vyras ant matraso salia jos lovytes. Dabar ismiega visa nakti viena
jau kokia penkta diena vargstu migdydama savo 2m 10 men. sunu kitame kambaryje, nes laukiuosi antrojo leliuko ir noriu, jog didysis iki jam gimstant jau priprastu miegoti atskirai. Uzmiega jis lyg ir normaliai, bet jokiu isteriju, pries tai pasimylave, pasipasakoje dienos ivykius, kokia melodija paniuniavus, bet linksmybes prasideda nuo kokios 2 val. nakties, kai prabudes ir manes salia nerades verkia ir nori, kad sedeciau salia ir glostyciau galva, laikyciau uz rankos ir laukciau kol uzmigs. atrodytu, didele cia beda, bet jam taip uzsnudus ir man sugrizus i savo miegamaji, jis prabunda vel uz kokio pusvalandzio ir procedura reikia kartoti. Gal kalti nestumo hormonai, bet kantrybes tokiems pasivaiksciojimams turiu nebe daug, todel po antro tokio atsikelimo nebesedejau salia jo, kol uzmigs, o apkamsciusi ir palaukusi, kol nurims, iseidavau is kambario. nieko nelaukes jis lipo lauk is lovos ir ejo pas mus... tokie pasivaiksciojimai tesesi 3 valandas, kol galu gale pats uzmigo, man salia nebesedint. Nezinau, ka bedaryti, nes pries kaimynus nepatogu - girdejau, kaip juos sianakt pazadinome, bet visokiu pratinimu ir pan. esme - nuoseklumas, todel jeigu nusileisiu ir vel pas ji sianakt grizinesiu kokius 3-4 kartus po pusvalandi rymoti, tai kur garantija, kad ir tai nebetaps norma?
Maniskis 1,5 m. pradejo miegoti atskiram kambaryje, atsisveikina su teveliais vakare ir psio
Dabar mano sunui 1,5 metu, bet atskirame kambaryje jis miega nuo 2 menesiu. Vaiko sveikatai ar psichikai tai neturejo jokios itakos:) judrus, linksmas ir t.t.
Nuo kudikystes budavo taip ateina miegojimo metas, paguldai ir viskas. Jokiu stresu. Pati eini ir darai ka tau reikia. Dabar tas pats. Net pats rankyte man pamojuoja
Vaikas tikrai neflegma
Super judrus
As uz tai, kad vaikas issimiegotu ramiai visa nakti, be prabudimu, o mama turi teise i ta pati
Nuo kudikystes budavo taip ateina miegojimo metas, paguldai ir viskas. Jokiu stresu. Pati eini ir darai ka tau reikia. Dabar tas pats. Net pats rankyte man pamojuoja
QUOTE(burundukas1 @ 2009 08 07, 21:22)
Dabar mano sunui 1,5 metu, bet atskirame kambaryje jis miega nuo 2 menesiu. Vaiko sveikatai ar psichikai tai neturejo jokios itakos:) judrus, linksmas ir t.t.
Vaikas tikrai neflegma
Super judrus
As uz tai, kad vaikas issimiegotu ramiai visa nakti, be prabudimu, o mama turi teise i ta pati 
O tai tu isimigodavai lakstydama ji maitinti i kita kambari? Juk,2 menesiu kudikiai dar nakti valgo
Mes nuo 2 metuku miegam savo kambaryje,o pratintis pradejom gal nuo kokiu 1,5. Pradzioj tik zaizdavo jame,paskui uzmiginedavo,as uzmigusia ja pernesdavau ja i miegamaji i kudikio lovele.Siai dienai miega savo kambaryje.
Sunu i atskira kambari miegot iskelem velokai - tik 3 metuku, kai persikraustem i didesni buta
Priprato gan lengvai, nes dziaugesi, kad turi savo kambari. Aisku migdymas nebuvo labai lengvas, skaitydavau pasakas ir guledavau kartu, kol neuzmigdavo. Bet padariau klaida: su tuo pagulejimu kartu taip ipratinau, kad nakti atsibudes sisiu eidavo pas mus i kambari ir as turedavau vel gultis su juo i jo lova, kad vel uzmigtu
Reikalai pasitaise, kai pradejau lauktis antro vaikelio
Dabar jau didelis bernas, pats uzmiega ir dar sese galetu pamigdyt
Dukryte jau irgi noreciau perkraustyt i jos kambari miegot
Bet ji megeja nakciai uzmigt musu lovoj, o po to as ja perkeliu i jos lovyte. nakti ta pati procedura kartojasi
ji atsibunda, isipraso pas mus i lova, veliau as vel ja perkelineju i jos lovyte.
Dukryte jau irgi noreciau perkraustyt i jos kambari miegot
QUOTE(monyte @ 2009 08 07, 23:32)
O tai tu isimigodavai lakstydama ji maitinti i kita kambari? Juk,2 menesiu kudikiai dar nakti valgo
Mes nuo 2 metuku miegam savo kambaryje,o pratintis pradejom gal nuo kokiu 1,5. Pradzioj tik zaizdavo jame,paskui uzmiginedavo,as uzmigusia ja pernesdavau ja i miegamaji i kudikio lovele.Siai dienai miega savo kambaryje.
issimiegodavau, nes keldavosi kas kelias valandas, tai jau zinodavau, nors pasakysiu teisybe( miegodavau su sportine apranga, kad pasokus is lovos iskart leki i virtuve ir darai misinuka)
Musu mazajai 1,7 metuku,bet dar miega su mumis kambaryje tik savo lovelej...yra atskiras kambarys mergaitei,bet as dar net nebandziau jos pratinti vienos miegoti.....man kazkaip atrodo ji dar mazyte ir norisi ,kad butu su manim arciau...turim sese 13 metu,tai ryte mazoji tik prabunda ir lekia pas sese y kambary.....ysiropscia y jos lova ir dar paguli abi.....na o viena manau nuo kokiu 2 metuku gal pradesiu pratint....na dar bus matyt kaip cia mums seksis...nor ji nera labai jau mamyciuke ir t.t.....vakare paguldau ir ji uzmiega pati.....
QUOTE(monyte @ 2009 08 07, 21:32)
Mano sunelis nuo 2 menesiu pradejo miegoti visa nakti, nesikeldamas valgyt