Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atpratinot nuo miego jūsų lovoj?

QUOTE(Agrefa @ 2010 11 23, 00:20)
O kokio amžiaus jis buvo, kai visa tai pavyko? unsure.gif

Maždaug 1metų ir 7mėn atrodo 4u.gif
Atsakyti
Mano vaikas savo kambaryje miega nuo 2 mėnesių ir jokių problemų. Kai buvo mažesnis kiek naktį reikdavo tiek keldavausi, eidavau maitint ar dar ko, nuo 8 mėnesių vakare kaip užmiega, tai išmiega visą naktų be prabudimų, tik labai retais atvejais naktį prabunda, ir tai dėl to, kad tūtę pameta biggrin.gif
Neseniai buvo pasiprašes miegoti su mumis, bet miegojo labai neramiai ir kitą vakarą pats nukeliavo į savo kambarį mirksiukas.gif
Grečiausiai priprato, kad kai miega savo kambaryje jam nieks netrukdo, tylu ramu, todėl miega pukiai thumbup.gif
Tikrai nesigailiu kad nuo pat mažens migdžiau jo kambaryje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Savvy @ 2010 06 26, 00:13)
Visiškai teisingai, bet nereikia kategoriškumų wink.gif Nes aš kaip tik ir buvau kategoriška.  tongue.gif
Mano vaikas "miegojo", o tiksliau - nemiegojo savo lovytėje iki metukų. Nebuvo jokių nuolaidų, jokių pabandymų miegoti bendroj lovoj nei karto (aš esu tikra ožka ir kai užsispiriu, tai taškas) - nepaisant to situacija kuo toliau, tuo prasčiau klostėsi. Paskutinius keturis mėnesius savo lovytėje kiekvieną naktį klykdavo nuo 24 iki 4 ar 5 val. ryto... jau net kaimynai skundėsi, nekalbant apie tai, kad man nuvažiavo stogas, vyras neišsimiegojęs eidavo į darbą ir t.t. Keturis mėnesius kiekvieną mielą naktį be išimties - be miego. blink.gif  blink.gif  Ir šalia lovytės ant žemės guldavausi,  ir rankytę laikydavau, vienu metu net vysčiau... ko tik neišbandžiau - tuščiai!
Metukų gimtadienį šventėm ne savo namuose. Negalėjom rikdyti tiek ilgai... pasiėmėm į lovą ir pirmą kartą išsimiegojom. Tai buvo rojus žemėje.  lotuliukas.gif Taigi, vaikas su mumis bendroj lovoj miega nuo metukų štai jau penktas mėnuo. Išmiega visą naktį. Tai nerealu!!!! Žinoma, reiks atpratinti kažkaip (todėl ir skaitau šitą temą)... bet šiaip jau man labiau patinka miegoti, nei nemiegoti. wink.gif

Radau savo atsakymą ir dabar galiu jį papildyti.
Vaikutis į savo lovą "sugrįžo" labai lengvai. Tiesiog jo lovytėje nuleidom dugną, išėmėm kelis pagaliukus ir pasistatėm prie savo lovos. Iš pradžių kelias savaites lovytėje miegojo tik pietų miegelį, po to ir naktį. Tiesiog palaikom rankytę ir užmiega. Kartais naktį nubudus, jei įsirėkia, tenka palaikyti rankutę, kad nusiramintų - bet tai vyksta vis rečiau ir rečiau.
Dabar (1 m. ir 10 mėn.) dienos miegelį miega jau be jokių rankyčių ir nebepristūmus lovelės prie mūsų lovos. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Savvy: 17 gruodžio 2010 - 19:49
vaikas nuo gimimo miegojo savo lovelėj, nors ir tekdavo naktį keltis, bet žinau, kad paskui tektų patirt didelių kančių, kol atprantint
Atsakyti
Kai buvo maža tai dar miegojo lovytei, po to buvo toks tarpas, kad iš mūsų lovos niekaip negalėjom ištraukt, tai užmigdydavom pas save ir po to perkeldavom į lovytę, prieš 2 mėn, nupirkom jau normalią lovą tai dabar jokių problemų savo kambarį savo lovoj miega visada.
Atsakyti
Labas,
Aš tai irgi prisipratinau pas save lovoje nuo mažytės savo patogumui o dabar niekaip negalime priprasti į lovytę.Nuimu visą lovytės šoną ir prisistumiu prie savo lovos,bet kol pati nueinu miegoti jau randu įlipusią atgal pas mus doh.gif
Atsakyti
As taip bijojau kad prispausiu vaika tai nei nakties musu lovoj nemiegojo smile.gif
Pradzioj miegojo savo lovelej musu kambaryje, bet nuo menesio miega visa nakti, tai nusipirkom racija ir nuo 6 men miega puikiai savo kambaryje smile.gif
Atsakyti
Musiske iki metuku savo lovoj miegodavo,bet po to prasidejo cirkai: nakti atsibunda ir rekia kol nepaimu i savo lova-tol skandalai. Ka gi pasiemiau i savo lova,ismiega iki ryto be prabudimu. Dabar panelei jau 1,6m ir noretusi atpratinti, bet kaip ta padaryti??? verysad.gif
Atsakyti
as su savo mazyle vienoj lovoj miegojau iki 9 men,o paskui kai ji pradejo neramiai miegoti ir per miegus lipdavo per mane,bijodama,kad neiskristu is lovos ja pradejau migdyti jos lovytes,o dariau taip,kampari pastaciau lovyte,taip,kad ji is neivienos lovytes puses negaletu iskristi,viena lovytes krasta nuemiau ir prisistumiau prie savo lovos,taip ji pradejo miegoti savo lovytei,bet kartu ir as salia jos:)
Atsakyti
mums 1m2men, jau isbandem viska, net valerijonu saknu po pagalve kisau, kad tik miegotu ilgiau nei 2val savo lovytej - nieks nepadeda, tik sujuda, paliecia lovytes pagalius ir jau stovi lovytej, rekia kaip isprotejes. Bandysim dar lovo-vaikiska nupirkt, gal bent tai pades, o tai jau baigiu ir pati i zombi pavirstu nuo neissimiegojimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(amutex @ 2011 01 11, 00:49)
mums 1m2men, jau isbandem viska, net valerijonu saknu po pagalve kisau, kad tik miegotu ilgiau nei 2val savo lovytej - nieks nepadeda, tik sujuda, paliecia lovytes pagalius ir jau stovi lovytej, rekia kaip isprotejes. Bandysim dar lovo-vaikiska nupirkt, gal bent tai pades, o tai jau baigiu ir pati i zombi pavirstu nuo neissimiegojimo  doh.gif

Parašyki, jei padės lova 4u.gif . Nes pas mus ta pati situacija.
Atsakyti
QUOTE(amutex @ 2011 01 11, 00:49)
mums 1m2men, jau isbandem viska, net valerijonu saknu po pagalve kisau, kad tik miegotu ilgiau nei 2val savo lovytej - nieks nepadeda, tik sujuda, paliecia lovytes pagalius ir jau stovi lovytej, rekia kaip isprotejes. Bandysim dar lovo-vaikiska nupirkt, gal bent tai pades, o tai jau baigiu ir pati i zombi pavirstu nuo neissimiegojimo  doh.gif

Irgi pažįstama situacija. Verksmas stebuklingai pradingdavo, kai vaikas atsidurdavo pas mus lovoje. Mes dabar mažosios lovytę laikom prie savosios lovos pristūmę. Kai pas mus užmiega perkeliam į lovytę, bet paryčiais vis tiek sugrįžta. Planuojam irgi pirkti vaikišką lovą, bet ją statysim kitame kambaryje. Bus reikalų vaiką įpratinti miegot kitur doh.gif
Atsakyti