O vat maziukas...maziukas
Su vyresnele nebuvo problemu. Tik gimusi ji buvo migdoma salia mamos lopsyje, o sukakos 3 men. ji nebevalge naktimis ir buvo isgabenta miegoti i savi kambari. Na tiesiog pasiseke .
, is lopsio buvo perkeltas i vaiku kambaryje jo lovyte, bet pradejo verkti naktymis ir prasytis pas mus. Veliau buvo pavyke vel isgabenti ji i vaiku kambari. Taciau pradejus jam vaikscioti, ateidavo pats viduri nakties pas mus ir isitaisydavo teveliams per viduri. Taip vyko tol, kol mes neatsineseme jo lovytes i savo miegamaji. ( jam buvo jau 2.5 m ) Dabar jo lovyte salia musiskes ir ten jo zona, jo "kiemas"
Musu didziai nuostabai su lyg ta pacia naktimi jis miega joje kiek nakti, tiek dienos pogulio. Atsikeliame nakti i WC, ir...atgal i savo lovyte. Turi savo grojancia varlyte ir miega su ja. Sakau, vel gi pasiseke.
nu pirmu dienu migdziau savo lovytej,tai va toks ir atpratinimas,tiksliau nepripratinimas prie musu lovos..
Mes savąjį ir nuo pirmų dienų migdėm lovytėj. Į tėvų lovą parkeliavo maždaug 7-8 mėn, kai kelis kartus išvažiavus miegojo su manim vienoj sofoj, dar porą sykių ligoninėse šalia guldydavaus ir priprato... Dar pradžioj užmigdydavau lovoj, o po to perkeldavau į jo lovytę
Bet dabar tas nebelabai suveikia, nes naktį prabudęs iš karto parlipa pas mus, arba pajutęs, kad keliu į lovytę, pradeda šaukti,kad nekelti
Aš girdėjau, kad pasakomis apie lovelę ir dėdę Miegą padeda, gal kas bandė?
Sugalvojom, kad jei vaikas uzmigs savo lovytej, miegelis tada atnes ka nors (sausaini, sokolado gabaleli, knygute, bandele, lipduku ar pan.) Jei miega mano lovoje, tada nieko negauna. Suveike!
savaji uzmigdau lovoje-1.5men, o po to atejus velai vakare perkeliu i lovyte-jis to nepajunta
QUOTE(Lara22 @ 2011 10 17, 16:45)
savaji uzmigdau lovoje-1.5men, o po to atejus velai vakare perkeliu i lovyte-jis to nepajunta
va va ir mes taip pat,tik nakti prabunda ir kviečia kad aš ateičiau,jei neateinu tada pas mus atbėga
QUOTE(Siurbelyte @ 2011 09 17, 19:26)
Sugalvojom, kad jei vaikas uzmigs savo lovytej, miegelis tada atnes ka nors (sausaini, sokolado gabaleli, knygute, bandele, lipduku ar pan.) Jei miega mano lovoje, tada nieko negauna. Suveike! 
gera mintis reiks isbandyt, nes jau kosmaras darosi
Na mes turėjom pasidarbuoti tuo klausimu nemažai laiko. Istorija tokia, kad miegas niekada nebuvo pas mus labai jau ramus, todėl vien tik tam, kad pati pailsėčiau nuo kokių 3 mėn. mažylį migdydavau savo lovoj, o užmigus perkeldavau. Taip žaidėm kažkur iki metukų, vėliau perkelti jau nepavykdavo, nes nubusdavo net ir gerai įmigęs , tuomet ašaros ir vėl sunkus migdymas mūsų lovoje. Taip ir miegojom toliau kartu. Rimtai iškeldinimu iš mūsų lovos užsiėmėm kai nupirkom didesnę jau nekūdikišką lovą: pirmos naktys buvo tragedija vos paguldžius, kažkiek padėjo kalbėjimas kad nauja graži lovelė, taip pavykdavo bent jau į ją paguldyti. Aišku toliau būdavo visko ir ašaros ir lipimas iš lovos, bet mes nenusileisdavom ir neguldydavom savo lovoje. Va tokiu žiauriuoju būdu ir atpratinom
Pietuku maniske miega be problemu savo lovyteje,paguldau iseinu ir per kelias min nuluzta.o va nakti,be sansu,rekimas ir t.t.jei uzmigdau pas save ir perkeliu i jos lovyte ateina po poros val pas mane
mano leliai miegojo musu lovoj tol, kol nebereikejo daznai prie ju naktimis keltis, t.y. iki 2men. o po to, kol maitinau, uzmigdavo savo lovyteje, o nakti, kad man paprasciau butu, atsinesdavau i musu lova. to uzteko, nezyzdavo nei vienas, kai, nustojus maitinti krutimi, visa nakti atskirai nuo tevu pramiegodavo.