Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atpratinot nuo miego jūsų lovoj?

QUOTE(vaidusee @ 2008 10 28, 17:12)
Sveikos mamytes  : rolleyes.gif

Musu vyresnele buvo perkelta i savo lova, kitame kambaryje, likus keliems menesiams iki sesytes gimimo. Pradzioje taip ir budavo.Viena,du kartus per savaite ateidavo pas mus , isikeldavome i lova ir visi trys miegodavome  biggrin.gif
Kai atsirado sese , prasidejo  doh.gif  Kiekviena nakti sulaukdavome svecio  ax.gif
Tuomet su vyru nusprendeme imtis drastisko plano X .
Pirma naktis: Vyras su ja ir graziuoju snekejo, Ir pakeltu tonu,niekas negelbejo.Tik nunesa i lovyte, ji jau pas mus. Uzsidareme savo kambaryje.Verksmai, kauksmai. Neleidziame. Tuomet isijungia namuose visas sviesas  g.gif  Isjungiam saugiklius  doh.gif  Girdim vaiksto po namus.Po to tyla. Po 20 min. einame ziureti.Miega. Ant kilimelio, prie lauko duru  doh.gif
Antra naktis: Kariaujame paeiliui. Vyras po keliu valandu, perleidzia pozicijas man.
Po penkiu nesimo atgal i lova, prasymu, kad palaikyciau uz rankos, paskaityciau pasaka ir pan. pradeda pasiduot. O, kai pasakau, kad mamyte ziures I ja pro plyseli sienoje , saugos jos miegeli,visiskai kapituliuoja  blush2.gif
Trecia nakti ateina tik viena karta. Nuvedu i lova. Ji papraso, kad ziureciau pro langeli, apsivercia ant sono ir uzmiega.
Dabar laikas nuo laiko kartais dar papraso kad ziureciau pro langeli, bet tuo viskas ir pasibaigia tongue.gif  Drastiska, bet veiksminga  blush2.gif

žiauriai čia.. sesytės atsiradimas - vaikui stresas, o čia dar tėvai taip atstumia.. unsure.gif
Atsakyti
Vyresnėlį į kitą kambarį iškėlėme kai gimė brolis. Tuomet jam buvo 3.2 m. Mažasis broliukas jam padovanojo didelę dovaną ir paprašė, kad užleistų lovytę. Dar prieš tai su sūnumi kalbėjome, kad gimus broliui turės miegoti kitame kambaryje. Visada prieštaraudavo. Sakydavo, kad miegos lovytėje kartu su broliu, tačiau kai jau reikėjo persikelti miegoti į kitą kambarį, nebuvo jokių problemų. Pasekus pasaką pats vienas užmigdavo, naktimis mūsų nekviesdavo. Žodžiu jokių bėdų. Tik kelias pirmąsias naktis iškrisdavo iš lovos hihihi.gif
Atsakyti
Ligiukss, nenoriu sutikti su tavim, kad vaiko kaprizas yra miegojimas tevu lovoje. as jau minejau, kad mes savo mazosios net gimdymo namuose, pirma jos gyvenimo para negalejom padeti i leliuku lovyte. Ji klyke joje.Tik pas mane ar teva nurimdavo. Nemanau,kad jau tada ji kazka ten suprato, bet turbut reikejo mamos artumos. Patikek, net sesute buvo atbegusi ne karta, nes vaikas nenurimo ir pirma para gavo soske (sesute pasake, kad buna tokiu vaiku,kuriems ji reikalinga, nors gimdziau Mazylyje Kaune, kur soskes netoleruojamos). blink.gif Tai va, auginam dabar ogogo kokia asmenybe lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniske irgi buvo papratus naktimis keltis ir issikovot pas mus i lova atsigulti, bet jau apie 2men miega savo lovytej ir as jos neimu pas save, kad prabunda, paduodu meskuti ir paguldau, tada pasupuoju biskiuka gulincia i sonus ir miega. 4u.gif
Atsakyti
5,5 mėn 4u.gif Jokių problemų nebuvo schmoll.gif
Atsakyti
na,lovyteje savo miega nuo pat gimimo,o atskira kambariuka pradejome naudoti nuo dveju 4u.gif
Atsakyti
oi, skaitau ir puikiai jus supratntu, kad miegojimas vaiko tevu lovoje, tiksliau pripratimas, yra teveliams kankyna, na ne visiems, bet daugumai.
musiskiui metukai, ir jis isteriskai bijo guldomas i savo lovyte, joje gali sedeti, stoveti, bet atsigulti joje, tai jau kazkas baisaus, ir net nezinau kodel?
migdom ji pas save lovoje, kai uzmiega perkeliame i jo, bet kartais prabunda keliamas ir pamato, ka darom, zviegia, tai atgal ir vel migdom... kartais perkialeme, kartais ne, ens uzmiegam visi trys.
arba, kai perkeli i lova, nors ji ir pristumta prie musu lovos, jis pabunda po kokos val, ar keliu apsizvalgo, kad miega savo lovoje, ir tada paleidzia dudas.
o man nepatogu kai jis miega salia, nes jis malasi, spardosi, atsikloja miegodamas, MB tai netrugdo jis lovoje, tipo man ir taip gerai, nemaiso vaikas, o man maiso, tai vis bandau ji pratinti prie lovos jo, bet nepavyksta.

o kur jusiskiai miega diena? jusu lovoje, ar savo, nes maniskis miega musu lovoje be musu ir diena, tik kai pamatau kad bundasi tai atsigulu salia, paglostau pabuciuoju, ir toliau miega.
Atsakyti
Mūsiškei jau tuoj 2 metukai, bet vis dar miega tame pačiame kambaryje su mumis, nes tiesiog naktimis atbunda, bijau, kad kai miegos atskirame kambaryje, neišgirsiu kai jis atsibus, bet vis tiek ateis tas laikas kai teks jau miegoti atskirai 4u.gif
Atsakyti
tiesa sakant man keista kaip keliu menesiu leliukus iskelia i atskira kambari g.gif ypac jei vaikai krutimi maitinami,sunkiai save isivaizduoju pusiau miegancia keliaujancia i kita kambari pamaitinti unsure.gif as tai ramiau miegodavau, kai prasibudinusi girdedavau kaip maziukas kvepuoja.Greitai sureaguojam ir dabar jei nakti virkauja,tai nespeja isibudinti.Musiskiui dabar 1,4metu.kol kas man tikrai patogiau kai jis su mumis.Migdosi jis vistiek vienas,tai koks gi skirtumas.tiesa mes dabar ir iskelti nelabai kur turetume,bet po metu tikiuosi jau miegos savam kambariuke,"didelio" berniuko lovoje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2008 11 02, 20:16)
tiesa sakant man keista kaip keliu menesiu leliukus iskelia i atskira kambari g.gif ypac jei vaikai krutimi maitinami,sunkiai save isivaizduoju pusiau miegancia keliaujancia i kita kambari pamaitinti unsure.gif as tai ramiau miegodavau, kai prasibudinusi girdedavau kaip maziukas kvepuoja.Greitai sureaguojam ir dabar jei nakti virkauja,tai nespeja isibudinti.Musiskiui dabar 1,4metu.kol kas man tikrai patogiau kai jis su mumis.Migdosi jis vistiek vienas,tai koks gi skirtumas.tiesa mes dabar ir iskelti nelabai kur turetume,bet po metu tikiuosi jau miegos savam kambariuke,"didelio" berniuko lovoje ax.gif

Aš pasiklodavau dvi lovas: su vyru ir pas mažę, jei buvo sunkesnė naktis ar šiaip tingėjau likdavau pas ją kambary ir tiek. Man sunkiau įsivaizduot, kaip iškelt jau paaugusi vaiką. blush2.gif
Atsakyti
Su dukryte buvo kitaip, gyvenom vieno kambario bute, tai miegojom aisku vienam kabmary, o dabar su mazuoju velgi kitaip, jau nuo 11men miega su sese savo vaiku kambary, nu ir nieko kaip pradedavo zyzti nueini ir tiek. Zodziu su metais ir patirtis didesne mirksiukas.gif
Atsakyti
Musu mazyle miega savo kambaryje nuo 1 men. Ir mes tuo labai dziaugiames. smile.gif
Atsakyti