Mes savo pirmagimį į kitą kambarį perkėlėm tik prieš 3m.gimtadienį,o dukružė dar iki šiol miega šalia mūsų lovos savo lovytėj
ir kol kas tikrai nesiruošiu jos kur nors kelti.Man irgi keista,kai kelių mėn.kūdikėlius migdo kitam kambary-juk vaikui daug ramiau,kai šalia jaučia mamą
O be to ir mamai daug patogiau,nes dabar vos naktį pradeda verkti,paglostau galvytę,net iš lovos nesikeldama,ir nurimsta.
Jei miegotų kitam kambary,tai reiktų keltis,eiti,dar kol išgirsčiau,tai ko gero visai įsiverktų ir vien glostymo neužtektų.
musu mergyte miega viena atskirame kambaryje nuo metuku ir 4 menesiu
, galejom dar ir anksciau tai padaryti, bet vis neprisiruosdavom rekonstrukcijai 
Papildyta:
o kodel tu taip bijai to prabudimo? musiske kartais irgi girdziu, kad prabunda, kazka paburba per miegus ir toliau miega, o jei prabunda ir kazko nori tai kuo aiskiausiai pasaukia ir mes ateinam.
Papildyta:
QUOTE(*Drugelio-sparnai* @ 2008 11 02, 13:46)
Mūsiškei jau tuoj 2 metukai, bet vis dar miega tame pačiame kambaryje su mumis, nes tiesiog naktimis atbunda, bijau, kad kai miegos atskirame kambaryje, neišgirsiu kai jis atsibus, bet vis tiek ateis tas laikas kai teks jau miegoti atskirai 
o kodel tu taip bijai to prabudimo? musiske kartais irgi girdziu, kad prabunda, kazka paburba per miegus ir toliau miega, o jei prabunda ir kazko nori tai kuo aiskiausiai pasaukia ir mes ateinam.
Vyruką perkėlėm lygiai 8 mėn. norėjau ankščiau, bet vis dar keldavos naktį valgyt. nenorėčiau, kad toks didelis miegotu musų kambarį
visaip bandziau sunu atpratint miegoti musu lovoje: nepadejo jokie meskuciai, makvynines patalynes, mano ar vyro "miegojimas" vaiko lovoje ir pan, tai nuleidom rankas, nusprendem, kad vaikui reik artumo, silumos ir miegam visi trys! lova didele, viens kitam nemaisom ir tikimes, kad iki 18 nemiegosim kartu
PS kartais su vyru pajuokaujam, jei netycia sunus iki 18 nores miegot su mumis, tai kai parsives panele, ji miegos tarp mano vyro ir sunaus
PS kartais su vyru pajuokaujam, jei netycia sunus iki 18 nores miegot su mumis, tai kai parsives panele, ji miegos tarp mano vyro ir sunaus
Na mes turime atskira kambary,bet kazkaip ji prie manes prisirisus,nakti paglosto mane nors miega savo lovyteje,bet pristumta prie mano,tai ir nezinau ,kaip bus kaip reikes atsisveikinti,nors galejom jau seniai kitame kambaryje migdyti
as irgi nesutinku kad cia vaiko kaprizas...jei jus kas uzdarytu i tamsia patalpa viena ir sakytu pareks ir nustos kaip jus tai butu aaa...turiu ir as sia problema miegam visi dabar nupirkom nauja lova jam ziuresim kaip bus
QUOTE(giedregie @ 2008 11 05, 16:34)
visaip bandziau sunu atpratint miegoti musu lovoje: nepadejo jokie meskuciai, makvynines patalynes, mano ar vyro "miegojimas" vaiko lovoje ir pan, tai nuleidom rankas, nusprendem, kad vaikui reik artumo, silumos ir miegam visi trys! lova didele, viens kitam nemaisom ir tikimes, kad iki 18 nemiegosim kartu
nu tikiuosi nenores miegoti iki 18 metu
QUOTE(giedregie @ 2008 11 05, 15:34)
mes tokia bedele buvom isigije po atostogu, kai ji pas mumi lovoj savaite pamiegojo
i kita kambari zadam perkleti nauju baldu ir jos didenybe LOVOS metodu
na, as tai buvau nuo pat pradziu labai kategoriska ir vaiko ne karto net nebandziau migdyti savo lovoje, tiesiog zinojau ir skaiciau, kad vaikui kartais uztenka tik vieno karto ir tai uzsifiksuoja pasamoneje, todel geriausias budas nesiguldyti vaikuciu su savimi, tada nereikes ir atpratinti...
juk mamos pacios pripratina, o paskui daro is to problema.
QUOTE(Indre_G. @ 2008 11 07, 02:53)
na, as tai buvau nuo pat pradziu labai kategoriska ir vaiko ne karto net nebandziau migdyti savo lovoje, tiesiog zinojau ir skaiciau, kad vaikui kartais uztenka tik vieno karto ir tai uzsifiksuoja pasamoneje, todel geriausias budas nesiguldyti vaikuciu su savimi, tada nereikes ir atpratinti...
na matai knygose tik teorija, dauguma tokias knygas rasanciu, patys is vis neturi vaiku, o jei turi nesusidure su tokia problema
Sūnus tai iki 2m miegojo bendram kambary, ir dažnai mano lovoj
, o kai pradėjo lankyt darželį - pripratinom miegoti kitam kambary nors kartasi naktį ir ateidavo pas mus, o dukra nuo 4mėn miega kitame kambary su broliu
dukryte perkelem atskirai miegot mazdaug 10men, is pradziu buvo sunku nemazai verkdavo nes nakti buvo ipratus kelis kartus kruties prasyt. pasikankinau ir pati kai vaikas verkdavo, atsikelti nakti imigus ir eit i kita kambari ne taip ir lenga
bet po truputi apsipratom tai net persikelus i kita vieta gyvent iskart migdem atskirai tai net dar geriau pradejo miegot, net nustembu kai nakti pabunda
manau ir teveliai turi tureti savo kampa ir vaikutis.