QUOTE(Santa-I @ 2009 03 02, 11:58)
skiepai su alergija siejami dėl pačio jų veikimo principo.Savo poveikiu (skatindami gamintis antikūnius prieš tam tikrą ligą) jie stimuliuoja tik vieną imuninės sistemos dalį(humoralinę-Th2),nuslopindama kitą dalį(ląstelinę-Th1),ko pasekoje ir vystosi alerginės bei autoimuninės ligos.Siūlyčiau plačiau pasidomėti,jeigu įdomu,aš nelabai moku suprantamai paaiškint
Nu va,kol parašiau,jau prieš mane atsakė
Nu va,kol parašiau,jau prieš mane atsakė

nesupykit, bet tai ka jus pasaket yra truputi netiesa (is karto klausimas kodel zmones taip uztikrintai sneka apie tai ko galbut iki galo nezino)..nes visi T limfocitai yra atsakingi uz lastelini imuniteta...jusu paminetieji Th1ir Th2 yra T helperiai...uz humoralini imuniteta atsakingi B limfocitai..ir deja abi sios sistemos dalyvauja susidarant alergijos mechanizmui (cia pirka karta alergenui patekus i organizma)..na aciu uz pasiulyma..sita jau esu pasiskaites

o del tu visu baisiu ligu kaip autoimunines, onkoligines manau reiktu didesni demesi kreipt y savo gyvenimo buda, kuris dabar ir tarkim pries 60 metu labai skiriasi..juokinga del to kaltint vakcina