Parašyk až, aš iš Vln, gal rasim bendrų minčių ir idėjų, kurios paskatintų žengti pirmuosius žingsnius
Aš irgi turėjau įdėjų apie darželį.
Parašyk až, aš iš Vln, gal rasim bendrų minčių ir idėjų, kurios paskatintų žengti pirmuosius žingsnius
QUOTE(jovita25 @ 2010 03 10, 19:17)
Galvoju apie nedideli, privatu vaiku darzeli
siektiek kitoki nei visi
norinciu jau dabar butu, bet vienai baugu pradeti ieskau bendramintes
norinciu jau dabar butu, bet vienai baugu pradeti ieskau bendramintes
Na, ar radote bendraminciu?
Sveikos, prisijungiu prie jūsų
Pati turiu įvairių minčių, bet pradėti nedrąsu.
Pati turiu įvairių minčių, bet pradėti nedrąsu.
O as va ideju kaip ir nelabai turiu...bet noretusi kazka pradeti savo ir tikrai mielai prisijungciau
QUOTE(perfekta @ 2010 03 25, 08:57)
O as va ideju kaip ir nelabai turiu...bet noretusi kazka pradeti savo ir tikrai mielai prisijungciau 
Jei nera ideju, tada reikia tureti pinigu
As tai irgi vis rimciau pasvarstau apie ka nors savo, minciu yra, tik sunkiausia pasiryzti. Jei netureciau darbo turbut butu zymiai lengviau apsisprest.
QUOTE(Liniuka @ 2010 03 25, 12:16)
Jei nera ideju, tada reikia tureti pinigu
As tai irgi vis rimciau pasvarstau apie ka nors savo, minciu yra, tik sunkiausia pasiryzti. Jei netureciau darbo turbut butu zymiai lengviau apsisprest.
Tai reikia galvoti, kaip nauja veikla suderinti su turimu darbu.
Pvz.: pasilikti puse etato
o gal kas daugiau susidūręs su tais verslo liudyjimais? Kaži kiek kainuotų pvz. mėnesiui norint internete prekiauti savo rankdarbiais - siuviniais, mezginiais ir pan.
QUOTE(taram-param @ 2010 03 28, 16:25)
o gal kas daugiau susidūręs su tais verslo liudyjimais? Kaži kiek kainuotų pvz. mėnesiui norint internete prekiauti savo rankdarbiais - siuviniais, mezginiais ir pan.
Bet va, as galvoju o kam tas verslo liudijimas jei nori prekiaut internete?
QUOTE(perfekta @ 2010 03 28, 14:40)
Bet va, as galvoju o kam tas verslo liudijimas jei nori prekiaut internete?
idejai skelbima, dar kazkur pasireklamavai 
o mokesčių inspekcija, manot, internetu naudotis nemoka?
QUOTE(darganos @ 2010 03 28, 17:07)
Tik va nelabai isivaizduoju kiek jisai galėtų kainuoti. Gal tikrai per brangiai ir neapsimoka jei daug nesuprekiauji. Į minusą irgi nesinori išeiti