Įkraunama...
Įkraunama...

Susikurkime darbą pačios ...

QUOTE(taram-param @ 2010 04 03, 10:12)
Tai aš kaip suprantu tas verslo liudyjimas ir yra tavo verslo "apmokestinimas". Man vyriokas sake, kad jei per metus apyvarta neviršyja 100 000 Lt tai papildomų mokesčių kaip ir nėra (ta prasme nuo pajamu). Jei viršiji šia suma, tai metu gale kai deklaruoji pajamas tau paskaičiuoja kiek mokesčiu turi primoket nuo pelno.  ax.gif

jei virsyja 100 000 Lt privaloma registruotis PVM moketoju ir moketi PVM valstybei.
Atsakyti
Planuoju studijuoti kosmetologiją, o tada atidaryti savo grožio saloną. Kaip manot, ar yra tam perspektyvų? Ir, klaipėdietės, ar Klaipėdoje trūksta kirpyklų, grožio salonų? Gal turite kokių pažįstamų kirpėjų, grožio salonų savininkių, kurios gali ką nors patarti? Kiek galima uždirbti, turint savo grožio saloną ir kartu dirbant kirpėja ir/arba visažiste? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fantasy562 @ 2010 04 03, 17:43)
Planuoju studijuoti kosmetologiją, o tada atidaryti savo grožio saloną. Kaip manot, ar yra tam perspektyvų? Ir, klaipėdietės, ar Klaipėdoje trūksta kirpyklų, grožio salonų? Gal turite kokių pažįstamų kirpėjų, grožio salonų savininkių, kurios gali ką nors patarti? Kiek galima uždirbti, turint savo grožio saloną ir kartu dirbant kirpėja ir/arba visažiste? smile.gif

Prieš porą metų gyvenau klp, tai galiu pasakyti rimtų kosmetologijos kabinetų nėra daug, bet kirpyklų su kosmetologėm-visažistėm-manikiūrininkėm manau pakankamai, kurių uždarbis priklauso nuo to kurioje vietoje yra salonas, nuo darbo patirties, nuo to kiek tavo darbu patenkintų klienčių grįžta atgal pakartoti procedūrų ir kt. Tiesa, dar svarbus dalykas - kosmetologė turi būti laaabai gera psichologė. Kur žadi studijuoti kosmetologiją?
Atsakyti
Man atrodo, kad pradedant verslą visada kyla abejonių. Kažin ar beįmanoma rast kokią "neišbandytą" nišą, tokį verslą, kokio dar nieks nedarė. O ir tokį sugalvojus nėra garantijos, kad jis apsimokės, bus reikalingas ir dargi labai populiarus. Pradedant verslą nesvarbu, kad darai tą patį kaip visi - svarbu nedaryti taip pat kaip kiti, pateikti tuos pačius dalykus kaip nors originaliai, naujai ir netikėtai. mirksiukas.gif 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taram-param: 11 balandžio 2010 - 13:13
Sveikos merginos 4u.gif 4u.gif 4u.gif kaip jus laikotes,kaip versliukai gyvuoja bigsmile.gif As pati jau isisukau normaliai su savo darbu,jau ir apie isparduotuve pagalvoju.Kad tai butu mano pagrindinis darbas,tai gal dar kitaip viskas butu,o dabar jis pas mane gaunasi antraeilis,tai laiko sau vis maziau belieka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte @ 2010 04 19, 10:56)
Sveikos merginos 4u.gif  4u.gif  4u.gif kaip jus laikotes,kaip versliukai gyvuoja bigsmile.gif As pati jau isisukau normaliai su savo darbu,jau ir apie isparduotuve pagalvoju.Kad tai butu mano pagrindinis darbas,tai gal  dar kitaip viskas butu,o dabar jis pas mane gaunasi antraeilis,tai laiko sau vis maziau belieka smile.gif

Šaunuolė, aš irgi jau turiu kioską išsinuomavus, nuo rytojaus turėjau pradėti prekiauti, ale apvogė mašiną ir pavogė visus leidimus prekiauti, reiks susirinkti dublikatus. Nieko pora dienų dar palauksiu. Šiaip prekyba irgi vyksta prie kapinių, bet ten mažai ką uždirbsi ir nieko naujo žmonėms nepasiūlysi. Padarėm labai gražių vainikėlių, puokščių, bet ne perka visokias baisias padarytas indeliuose nuo vištienos. Kuo didesnis ir ryškesnė tuo žmonėms geriau. Nusivylėm kažkaip, bet sakėm laikysimės savo ir lavinsim žmonių skonį ir tokių baisybių nepardavinėsim
Atsakyti
GINTA labai pritariu tavo nuomonei thumbup.gif Jei turi savo poziuri i darba,tai ir laikykis jo smile.gif del vagystes uzuojauta,ismusa is veziu tokie dalykai.O kur kioskiuka nuomoji,isivaizduoju,kad turi buti zmoniu daznai praeinama vieta,o gal dar pasinaudosi ir pasiulymu per daugiabuciu kiemus pravaziuoti su savo augintomis gelemis,ar jus vazoniniu neauginat wub.gif
Papildyta:
matau ir Artemide cia,kaip sekasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte @ 2010 04 20, 13:59)
GINTA labai pritariu tavo nuomonei thumbup.gif Jei turi savo poziuri i darba,tai ir laikykis jo smile.gif del vagystes uzuojauta,ismusa is veziu tokie dalykai.O kur kioskiuka nuomoji,isivaizduoju,kad turi buti zmoniu daznai praeinama vieta,o gal dar pasinaudosi ir pasiulymu per daugiabuciu kiemus pravaziuoti su savo augintomis gelemis,ar jus vazoniniu neauginat wub.gif
Papildyta:
matau ir Artemide cia,kaip sekasi mirksiukas.gif

Kioskiukas žirmūnuose, prie ankščiau buvusios Norfos ir Elekrtomarkt matosi nuo gatvės. Laukiam svečiuose mirksiukas.gif Per kiemus būtinai važiuosim tik dar nelabai ką turim pasiūlyti. Nes kol kas per šaltą balkonus apsisodinti, kažkur po mėnesio reiks pavažinėti.
Atsakyti
Laba 4u.gif Na bandau dar didmenine prekyba uzsiimti Norvegijoje, kuriu katalogus, greitai desiu i internetine parduotuve. ax.gif Ir vis dar galvoju ka nors originalaus, kokia nors idomia idejo, bet dar kolkas nieko doh.gif Galvoju gal maudymosi kostiumelius kurti biggrin.gif
Papildyta:
Beje dziaugiuosi, kad jus progresuojat thumbup.gif Taip ir toliau mirksiukas.gif Rasyte, gal greitai vaziuosi i Italija dar batu parsivezti? smile.gif
Atsakyti
Planavom geguzes 9 diena skristi,bet kad issiverzes ugnikalnis planus pakoregavo
Atsakyti
jau dabar kaikur leidzia skristi, iki geguzes gal aprims viskas g.gif
o kiek vnt batu perkat? 4u.gif internete kur nors turite nautrokas? idomu butu pasiziureti ax.gif
Atsakyti
temoje tevams esu idejus ir batu ir dzinsu,bet batu jau tik mazyte dalelyte likusi,issipardaviau visus.Pirma kart kai vaziavau,planavau atsivezti 1000 poru,bet planai pasikeit,ta teko ir kelniu paimti,visgi italiskos bigsmile.gif o savo tokio saito dar neturiu,bet susikursiu tikrai,nes reklamos jau vien per zmones kiek mirksiukas.gif
Atsakyti