Įkraunama...
Įkraunama...

Susikurkime darbą pačios ...

Man visada siuncia firmos (gamintojai) is kuriu perku rubus smile.gif O kokios tada salygos, kad netenkina? g.gif

O del isgyvenimo is tokio versliuko, tai kol pati pradzia tikrai negalima biggrin.gif Reikia isidirbti, isivaziuoti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo artemide23: 04 gegužės 2010 - 19:16
QUOTE(*badabum* @ 2010 04 27, 16:34)
is ankstesniu pasisakymu supratau, kad esate studente bebaigianti universiteta.
Gerai, kad yra minciu ir noru, bet realiai mastant, dabar tikrai ne tie laikai, kai imones, net ir noredamos sutaupyti, kreiptusi i nauja iskepta teisininke su nedideliu praktiniu ziniu ir igudziu bagazu...
Dabar reikia tureti pazinciu, buti uzsitarnavus gera varda ir zinoma konkurencingu kainu.

Tai pradet gal reiketu nuo to,kad isisukti is sia sriti bedirbant panasaus pobudzio imoneje, palaikyti gerus kontaktus su klientais, kad po to kuriant savo versla nepradet nuo 0, bet jau turet potencialiu klientu, kurie jus pazista ir pasitiki, o tada jau plesti klientura...

cia tik mano pamastymai, tikrai nesu zinove blush2.gif

As tą patį mastau, kad išeitų padirbt kokioj firmelėj, tada jau ir savo galima kurt. O nuo nulio pradedant, gali greit subankrutuot. verysad.gif
Atsakyti
Sveikos,merginos 4u.gif 4u.gif 4u.gif Nebeturiu visiskai laiko sau doh.gif pirma kart gyvenime,taip save apleidau doh.gif doh.gif doh.gif bet is kitos puses,esu laiminga,kad isivaziuoju po truputi biggrin.gif ARTEMIDE23 kaip as tau pritariu smile.gif reikia laiko,kad apie tave suzinotu zmones,bet kaip paglosto sirdele,kad zmones ne tik grysta,bet dar ir kitiems parekomenduoja.Nors esu versle dar tik 2 menesius,bet tai jau spejau pajusti.Labai pasigendu musu gelininkes,kaip jai sekas.o ARTEMIDES23 parduotuveles labai grazios wub.gif o tu ten visa gyvenima gyveni,ar esi emigravus,jei nenori neatsakyk i mano klausima mirksiukas.gif
Bange parasiau jums i az smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasyte: 04 gegužės 2010 - 22:10
Laba, dziugu, kad tau sekasi thumbup.gif drinks_cheers.gif

As Norvegijoje tik 9 menesiai ax.gif

Bet jauciu, kad Lietuvoje teks toliau prekiauti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo artemide23: 04 gegužės 2010 - 22:28
Ar zadi grysti unsure.gif
Atsakyti
Nerandam darbu, tai turbut reikes gryzti i LT ir is ten ieskoti darbus Norvegijoje. doh.gif Tai galvojau Lietuvoje irgi ikurti imone. Kai isvaziuosiu, kas nors is savu padetu tvarkyti reikalus Lietuvoje, o pati toliau tvarkyciau reikalus Norvegijoje ax.gif Na bent jau preliminarus tokie planai butu smile.gif Nors labai nesinori dabar i Lietuva doh.gif Nes budama LT tikrai nesurinksiu pinigu parduotuvei schmoll.gif Vis delto nusprendziau atidaryti parduotuve moterims (ekskliuziviniai bateliai, sexy bateliai, grazus apatynis trikotazas, naktyniai, bikini, babydoll,.. progines sukneles, rankinukai na ir t.t.) grinai moteru pasaulis ax.gif
Atsakyti
Na tikrai labai grazus tavo sumanymai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2010 05 04, 20:14)
Man visada siuncia firmos (gamintojai) is kuriu perku rubus smile.gif O kokios tada salygos, kad netenkina?  g.gif

O del isgyvenimo is tokio versliuko, tai kol pati pradzia tikrai negalima  biggrin.gif Reikia isidirbti, isivaziuoti  smile.gif

Na as turiu tiekejus Lietuvoje, ir jie db pakeite prekiu isigijima, kuris manes netenkina, nes nebegalima pasirinkti norimu dydziu, turi imti viska kaip supakuota, leidzia tik apziureti...todel ieskau gal kas tuo uzsiema ar pa.

O pragyventi pradzioj is tokio versliuko nelabai iseina, dziaugiuosi, kad pimas savaites menesio nuomai surinkau - tai jau sis tas:) bet nebandysi - nieko neturesi mirksiukas.gif
Atsakyti
A, tada aisku. Yra USA firmos kurios irgi taip daro, yra pvz. pokas su bliuskutem, 6 vnt, 3-ju dydziu po 2 vienetus. Ir reikia imti taip, kaip yra, dydzius negalima keisti.
Jeigu netinka, tai galima ieskoti kitus tiekejus mirksiukas.gif Nejaugi jie vieninteliai? 4u.gif
Atsakyti
Su maniskiais dar kitokia situacija, todel ir ieskau ax.gif gal pvz kazkuri uzsiima mamyte - tai bendrautume, ir jai ir man gerai:)
Atsakyti
4u.gif Sveikos,
Na ir aš turiu idėja, bet man net baisu pradėti ją įgyvendinti dėl esamosios ekonominės padėties sad.gif kiek žinau žmonių perkamoji galia tik mažėja g.gif
Aš mastau, kad reikia išlaukti. Kaip manot ar klystu?
Atsakyti
QUOTE(zarija @ 2010 05 05, 15:24)
4u.gif Sveikos,
Na ir aš turiu idėja, bet man net baisu pradėti ją įgyvendinti dėl esamosios ekonominės padėties sad.gif kiek žinau žmonių perkamoji galia tik mažėja  g.gif 

Na, ziurint koks verslas. Kai kuriems verslams krize gali buti kaip tik palankus metas. Gal zmonems nebegali isigyti prekiu/paslaugu, prie kuriu buvo iprate ne krizes metu, o jusu ideja galbut butu kaip tik alternatyva iprastiniams dalykams. mirksiukas.gif
Atsakyti