Įkraunama...
Įkraunama...

Susikurkime darbą pačios ...

QUOTE(rasyte @ 2010 05 04, 23:08)
Sveikos,merginos 4u.gif Nebeturiu visiskai laiko sau doh.gif pirma kart gyvenime,taip save apleidau doh.gif bet is kitos puses,esu laiminga,kad isivaziuoju po truputi  biggrin.gif ARTEMIDE23 kaip as tau pritariu reikia laiko,kad apie tave suzinotu zmones,bet kaip paglosto sirdele,kad zmones ne tik grysta,bet dar ir kitiems parekomenduoja.Nors esu versle dar tik 2 menesius,bet tai jau spejau pajusti.Labai pasigendu musu gelininkes,kaip jai sekas.o ARTEMIDES23 parduotuveles labai grazios wub.gif o tu ten visa gyvenima gyveni,ar esi emigravus,jei nenori neatsakyk i mano klausima
Bange parasiau jums i az smile.gif

Šaunuolė thumbup.gif Dėkui už optimizmą, kuriuo daliniesi drinks_cheers.gif nes dejuoti tai lengviausia, bet iš to jokios naudos...Todėl, kaip sakau, kas belieka biggrin.gif Vienintelė išeitis- būti optimistu .

QUOTE(artemide23 @ 2010 05 05, 00:23)
Nerandam darbu, tai turbut reikes gryzti i LT ir is ten ieskoti darbus Norvegijoje.  doh.gif Tai galvojau Lietuvoje irgi ikurti imone. Kai isvaziuosiu, kas nors is savu padetu tvarkyti reikalus Lietuvoje, o pati toliau tvarkyciau reikalus Norvegijoje  Na bent jau preliminarus tokie planai butu  smile.gif Nors labai nesinori dabar i Lietuva  doh.gif Nes budama LT tikrai nesurinksiu pinigu parduotuvei  schmoll.gif Vis delto nusprendziau atidaryti parduotuve moterims (ekskliuziviniai bateliai, sexy bateliai, grazus apatynis trikotazas, naktyniai, bikini, babydoll,.. progines sukneles, rankinukai na ir t.t.) grinai moteru pasaulis ax.gif

Šaunios idėjos thumbup.gif
Vienas pastebėjimas blush2.gif Jei bus sexy rūbelių tai reiktų ir į vyrus pasiorentuoti, bet jau prieš šventes...jie tikrai nemažai tokių dalykėlių nuperka drinks_cheers.gif ( čia iš asmeninės patirties).

QUOTE(Bangė @ 2010 05 05, 14:12)
Su maniskiais dar kitokia situacija, todel ir ieskau ax.gif  gal pvz kazkuri uzsiima mamyte - tai bendrautume, ir jai ir man gerai:)

O kokie būtent rūbai domina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2010 05 05, 18:58)
Šaunios idėjos thumbup.gif
Vienas pastebėjimas blush2.gif Jei bus sexy rūbelių tai reiktų ir į vyrus pasiorentuoti, bet jau prieš šventes...jie tikrai nemažai tokių dalykėlių nuperka drinks_cheers.gif ( čia iš asmeninės patirties).

Taip, del vyru zinau, turiu omeny 4u.gif ax.gif

Rasyte tai jau buvai nauju batu parsivezti? mirksiukas.gif
Atsakyti
Ne Artemide23 nebuvau,tariuos su italu,kad atsiustu man issirinktus modelius ir nereiktu vaziuoti bent dabar.Gavau nemazai sportines avalynes is Amerikos,tai va irgi bizniukas eina smile.gif
Atsakyti
Aisku smile.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikos,

Mano ideja nera labai versli, bet as labai noriu savo bendrijije ikurti vaikam VSI, tik nelabai dristu. Na manau, kad reiketu rasti man dar bendraminte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zarija @ 2010 05 06, 12:34)
4u.gif Sveikos,

Mano ideja nera labai versli, bet as labai noriu savo bendrijije ikurti vaikam VSI, tik nelabai dristu. Na manau, kad reiketu rasti man dar bendraminte smile.gif

Kas tas VSI? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2010 05 06, 14:03)
Kas tas VSI? blush2.gif

Ir man idomu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2010 05 06, 13:03)
Kas tas VSI? blush2.gif

Jei as neklystu, cia gal kokia viesoji istaiga
Atsakyti
Ir visgi susidarau vaizdeli,kad yra nemazai mastanciu zmoniu ka cia kur nuveikus naudingo,kol pati nieko savo nesukuriau anksciau apie tai net negalvodavau,o dabar mastau ir kodel as to nedariau daug anksciau kai ir laikas kitas buvo,o pradejau butent sunkmeciu.Vat idomus tas gyvenimas smile.gif Cia as siaip garsiai pamasciau,bet galvoju,kad ne viena as tokia cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Julia2002 @ 2010 05 06, 16:55)
Jei as neklystu, cia gal kokia viesoji istaiga

ir kokia jos veikla butu
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Aš pradėjau prekiauti vaikiškais rūbeliais, kolkas tik internetu, nors daugiausia pirkėjų atsirado reklamuojant iš lūpų į lūpas smile.gif šiuo metu ieškau idomesnių tiekėjų, ne taip lengva smile.gif tačiau didžiausia svajonė būtų, kad rūbeliai būtų siuvami pagal mano idėjas, svajoju apie rūbelių linijas kūdikiams ir vaikams. Šiuo metu ieškausi siuvėjų. Gal kas patartumėte kur ieškoti kokybiškų audinių, ypatngai medvilnės? ax.gif
Atsakyti
SM rankdarbiose yra keletas siuveju temu, daugelis ju tikrai su dziaugsmu pades. nes ne karta mciau pasisakymu jog nori siuti tik nezino kaip realizuoti...
Atsakyti
sveikos,pasigyrsiu ir as jau drasiai savo verslo ideja,nes nuo antradienio jau pradesiu judet. sugalvojom atidaryt ,,mobilia kirpykla,,. blush2.gif nezinau ar seksis,bet kaip sakoma,nerizikuosi-negersi sampoano. ax.gif
Atsakyti