Įkraunama...
Įkraunama...

Susikurkime darbą pačios ...

skolu isieskojimo imones tikrai neklesti, nes , nors ir yra ka isieskoti, nera kaip tai isieskoti, nes pinigu visiems truksta, vieni kitiems skolingi......su anstoliais labai panasi situacija.....uzburtas ratas....
O kad kontrobanda klestes, tai jau tikrai, nes ikalti, psakant, visda zmonijai norejosi, ir toliau noresis, kai nebus uz ka gero ikalti-bus gerai ir tas kaukolinis biggrin.gif , nelegaliai varomas....oi, tikiuosi niekad neateis tie laikai, kai ta bruda vartoti teks...... schmoll.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ligita123 @ 2008 10 20, 11:27)
Sveikos,
sunkiai sekasi rasti nori darba tai galvoju gal kurti koki savo versliuką. Turiu Palngos centre patalpas. Jos nėra didelės tilptu  du rasomieji stalai stalai. Gal butu neblogai perpardavineti kokias nors paslaugas tik va nesugalvoju ka.........
Sia tema siulau, kad dalintumemes idejomis savo verslui........
Aciu uz pasiulymus.

Labai idomi tema smile.gif As irgi seip ieskau ka galeciau daryti - SAVO. Nusibodo gyventi nuo algos iki algos... dabar auginu 2 menesiu sunu, gyvenu Klaipedoje, bet tevai gyvena Vydmantuose... butu idomu, tik kad dar neturiu idejos... ax.gif galvojam... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(only:) @ 2008 10 23, 20:49)
laba.turiu verslo ideja.manau butu galima isteigti maziuka darzeli kur mamytes savo leliukus galetu palikineti valandai dviem ir isbegti tvarkyti reikalu.manau kad tai galima butu organizuoti su kokiu groziu centru. mamytes atejusios galetu pasilepinti masazu, pasidaryti sukuosena ar susitvarkyti nagucius.nusipirkti kosmetikos. tai lyg butu mazytis mamu ir vaiku centras kur butu galima atsipalaiduoti mamai ir leliukui.pati noreciau organizuoti toki dalyka tik finansai neleidzia.gal yra mamyciu kurios noretu pradeti tai daryti kartu, kurioms idomi mano ideja.

Sita ideja turejau ir as smile.gif Nes Klaipedoje dabar problemis su darzeliais bus... esu seip pradiniu klasiu pedagoge pagal issilavinima, tai pat siais metais baigsiu agnlu kalbos studijas... reik kazka sukti... reiktu patalpu pradziai ir kazkokia tai ugdymo progama pasirasyti tokeis "valandos paliktukams" smile.gif ... smile.gif rtasti jiems uzsiemimu ka veikti tuo laiku ir pan... be to kokio amziaus jie bus - nes jei grupe misri ir dar amzius misrus, tai ugdymas ir bendravimas siek tiek komplikuotesnis... mano pamastymai cia... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kkatrinka @ 2008 10 24, 13:28)
Sveiki 4u.gif  o is kokio jus miesto only? Galima ir issinuomoti patalpas kokiam grozio centre, arba salia jo mirksiukas.gif

esme ta .,kad vien tik prei grozio centro kurtis nereiktu, nes mamytes nori vaikus palikti kelioms valandosm ne tik i grozio salona nueit, bet ir visokius kitus reiklaus sutvarkyti - i sodras nuvaziuoti, i moksecius, gal kam i paskaitas reiia ir pan... smile.gif
tai va, nereiki apatlpu prei grozio centro - reikia patalpu patogioje miesto vietoje, kur privaziavimas butu geras, kur butu salia parkelis ar pan. smile.gif tada mama greit uzveza vaika, pasako kuriam laikui ir pati isbega tvarkyti reiklau. pedagohde tuo metu turi uzimti vaikus, kad jie butu nuolat priziurimi ir pan... smile.gif
Man si ideja patinka. Dziaugiuos kad cia uzsukau - tuoj ka nors isrutulisiu... kas nori kartu ? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(godule @ 2008 10 25, 22:02)
Verslas visada prasideda arba nuo geros įdėjos arba nuo gero pradinio kapitalo, jei nėr nei vieno, nei kito-tai ir verslo nebus.
Aš šiuo momentu turiu gerą vietą šalia Kauno, kur būtų galima įrengt kebabinę, aplink jokių konkurentų, galiu parduot įdėją arba atsiradus partnerei, pradėt biznį per puse. Turiu patirties.

Kuriant valandini darzeli, dideliu lesu nereikia smile.gif Pirma galima pazaisti ta verslo zaifima namuose ir viska isbandytipasiimant tarkim 2 vaikus, ne daugiau, paziuret kaip seksis ir pan smile.gif paskui jei geriai sekasi, yra paklausa ir pan, galima nuomotis patalpas, isirengti zaidimu kambari, zaislu gauti, organizuoti muzikos pamokeles ir pan.. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Irmia @ 2008 11 18, 16:17)
Del patalpu. Mano manymu, idealiausia  siam verslui butu gauti patalpas , kad ir Akropolio tipo prekybos centre, kad mamytes galetu papramogauti arba apsipirkti ir tuo paciu vaikas puikiai leistu laika smile.gif ar ten jau yra kazkas panausaus?

Akropoly jau yra toks centriukas
smile.gif
as siulau kaip tik ne Akrpopoly patalpas
smile.gif
Bet jos turetu buti miesto centre smile.gif

Papildyta:
QUOTE(zilka69 @ 2008 11 20, 10:57)
O ka manot apie hande made daikciuku parduotuvyte?

Ribotas pirkeju ratas, reikia daug reklamos jei ne Akropoly patalpos, daug vargo kol surasi tokiu hand made tiekejus, nes jei ir darai viska pati, vargu ar tokiu daikciuku hand made pati daug prigaminsi...

bet cia tik mano nuomone...
Papildyta:
QUOTE(DOMKARINA @ 2008 12 12, 19:33)
mes jau su drauge susikureme sau darbo vietas, nes atidareme rubu parduotuvele  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Pasakyk kur uzeisiu paziuret ir apsipirkti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(matilda83 @ 2009 01 09, 17:28)
sveikutes mergaites.mano sunus kalbejo ,kad truksta labai kirpyklu smile.gif ir dar ,kad neblogas verslas butu karstos bandeles ,kava ir t.t.

vargu ar kirpyklus truksta
smile.gif
Del kavos ir bandeliu/... siais laikais tai atstoja Sataoilai smile.gif nors as grizusi is jAv galvojau kad butu saunu Klaipedoje koks STARBUCKS'as smile.gif
Papildyta:
Zodziu merginos, jei ka laukiu pasiulymu del versliuko - rasykit man i AZ, as beveik kasdien SM sedziu smile.gif
Ypac domina idejos del valandinio darzelio
smile.gif
Atsakyti
As tai manau kad visada islisk populiarus darbas logistikos srityje smile.gif
Nes taip sumazinamos nereikalingos islaidos, o kiti uzdirba is prekiu sandeliavimo ri gabenimo. Kadangi vartojimas tik dideja, sios imones tures darbu, gaila, bet mamytes neikursim tokiu firmu, nes tai reikalauja didelio kapitalo ir daug labai ismanyti, vien vairuotojus tinkamus pasirinkti kiek kainuoja jegu ir nervu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksine Zuvele Georgia @ 2009 01 14, 16:18)
Papildyta:
Kuriant valandini darzeli, dideliu lesu nereikia smile.gif Pirma galima pazaisti ta verslo zaifima namuose ir viska isbandytipasiimant tarkim 2 vaikus, ne daugiau, paziuret kaip seksis ir pan smile.gif paskui jei geriai sekasi, yra paklausa ir pan, galima nuomotis patalpas, isirengti zaidimu kambari, zaislu gauti, organizuoti muzikos pamokeles ir pan.. smile.gif

Visai patiko man tavo ideja del valandiniu darzeliu verslo pradzios, kad pradzioje pabandyti namuose good.gif Tik speju kiltu problemu del klienturos (nebent pradzioj pazistamiems siulyti). Nes man gal ir baisoka butu vezti vaikuti nepazistamai moteriai/merginai i namus.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(only:) @ 2008 10 25, 07:25)
as is kauno. bet matot kad as pati neturiu pinigeliu. o cia manau gera ideja nes man paciai auginant vaika to tikrai truksta. smile.gif

aš irgi iš Kauno, turiu keletą idėjų, taip pat galėčiau prisijungti. Šiuo metu dirbu viešųjų ryšių srityje, bet jau norisi konkretesnės veiklos, svarbiausia, savo. Galėčiau padėti dėl reklamos, pažinčių su žurnalistais ir t.t.
Planavau šiemet net įsteigti VšĮ, kuri kažkiek užsiimtų reklama ir viešaisiais ryšiais, bet... dabar prasidėjo toks reklamos agentūrų dempingas, kad kol kas, nesiryžtu steigti.

Mano svajonė- prekiauti rankinėmis, tašėmis ir t.t. Bet dabar tam netinkamas laikas, o ir daug investicijų reikalauja.
Norėčiau pradėti nuo nedidelio, bendro versliuko.

Vis galvoju, kad reiktų išmokti masažų technikos, Spa procedūrų......

QUOTE(Irmia @ 2009 01 19, 23:23)
Visai patiko man tavo ideja del valandiniu darzeliu verslo pradzios, kad pradzioje pabandyti namuose  good.gif  Tik speju kiltu problemu del klienturos (nebent pradzioj pazistamiems siulyti). Nes man gal ir baisoka butu vezti vaikuti nepazistamai moteriai/merginai i namus..  g.gif

aš irgi už tokį darželį
Yra įvairiausių būdų, kaip reklamuoti, o geriausias: iš lūpų-į-lūpas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Janike: 20 sausio 2009 - 11:01
Turiu mintį dėl pigių, bet kokybiškų drabužių parduotuvės, bet reikėtų surasti tiekėjus užsenyje. Gal kas turite kokių pamąstymų šią temą? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ginte25 @ 2009 01 12, 17:33)
Nerandi darbo arba tiesiog ieskai papildomu dideliu pajamu? Butinai tai perskaityk ir ismegink,nes tai pelninga! Tik pabandes tai, tu gali pakeisti savo gyvenima! Tai pakeite ir mano gyvenima! As aptikau tai viename is skelbimu ir nusprendziau pabandyti. Dalyvaujant ivairiuose forumuose, as radau toki straipsni,kuriame sakoma, kad galima padaryti tukstancius litu per keleta savaiciu, idedant tik 12 litu! Paistalai, pagalvojau,tai turetu buti eilinis budas apmauti...bet nusprendziau perskaityti ir suzinoti kas siuloma.
Toliau ten sakoma, kad reikia persiusti po 2lt i banko saskaita kiekvienam is saraso apacioje. Paskui isbraukti pirmaji saskaitos numeri ir irasyti savo saskaitos numeri i paskutine sesta eilute. Tada talpinate sita straipsni kaip minimum 200 forumuose ir skelbimuose. jokiu apgauliu… as pamasciau, kad nieko neprarandu isskyrus savo 12lt ir nusprendziau pabandyti. Ir atspekit kas...? Po keliu dienu man i saskaita pradejo kauptis pinigai…! as negalejau patiketi savo akimis, jog tai veikia. Per pora savaiciu susikaupe apie 1000lt , po triju savaiciu prisidejo dar apie 2000lt. Dabar turiu uzdirbes 4000lt ir neskaitant smulkiu islaidu, po pusantro menesio turetu buti apie 7000lt! Ir sita suma po truputi toliau dides, o prasidejo tik nuo 12lt. Noriu su jumis pasidalinti kaip tai dirba, nes tai naudinga ir jums, ir man. As jums pazadu, jeigu jus tiksliai seksite instrukcija ir neturesite vilciu gudrauti, jus pradesite gauti daug daugiau pinigu, negu tikites, per daug nesistengdami.
Pasiulymas: perskaitykite tai pora kartu. Issaugokite savo kompiuteryje, sekite instrukcija ir pinigai neprivers jusu laukti. Sutikite - tai paprasta. Tai absoliuciai legalu, tai tik bankine pinigu pavedimo operacija, ir jusu indelis yra tik 12lt ir pora valandu internete…
Svarbu: tai ne apgavyste ir visiskai legalu ir jus niekuo nerizikuojate ir nieko neprarandate, bet tai tikrai dirba.
Atkreipkit demesi: tiksliai sekite instrukcija ir 60000lt ir daugiau bus jusu nuo 40 iki 80 dienu laikotarpyje. Visa tai sekmingai veikia del dalyviu saziningumo.
Yra trys paprasti zingsniai:
1. jei dar neturite, jums reikia atsidaryti saskaita bet kuriame Lietuvos banke.
2. pirmiausia i zemiau esancia 6 banko saskaita perveskite 2lt. Po to perveskite po 2lt ir i sekancias banko saskaitas. Visa tai ivykdzius, jus padarete paslauga, ir taip pat prasote teisetos paslaugos, uz kuria mokate.

1. LT217044000017612013

2. LT234010041300260524

3. LT477044000192649888

4. LT400075800043721050

5. LT467044000810613044

6. LT607300010081462680
Dabar isbraukite is saraso nr.1 saskaitos numeri, perneskite visas saskaitas vienu eiles numeriu i virsu, o i atlaisvinta nr.6 eilute irasykite savo banko saskaitos numeri.
3. isplatinkite sita straipsni kaip minimum 200 forumuose ir naujienu juostose, skelbimuose arba asmeniniais laiskais, isidemekite - kuo daugiau informacijos pasklis apie si straipni, tuo didesnes bus jusu pajamos, ir tos pajamos tiesiogiai priklauso nuo jusu! Sitas biznis sekmingai gyvuoja ir klesti del dalyviu saziningumo ir rimtumo. Todel viska atlikite kruopsciai ir nepagailekite 12lt nes jums tai atsipirks su kaupu. Saziningumas daro pinigus. Ir kada jus pasieksite pirma eilute, jus turesite tukstancius lt tiesiog kaip saraso kurejas!
Tai kainuoja tik 12lt ir kelias valandas nesunkaus darbo internete. Uzsiimkite tuo dabar, neatidekite rytdienai. Laikas - pinigai.
O dabar as papasakosiu, kodel jus bet kokiu atveju nieko neprarandate, o tiktai islosiate. Tiesiog paprasta aritmetika: sakysim is 200 laisku ar straipsniu as gausiu 5 atsakymus (menkas rezultatas), tai reiskia as uzdirbsiu 10lt budamas sestoje saraso pozicijoje. Dabar sitie 5 zmones isplatina dar po 200 pranesimu su jusu saskaitos numeriu jau 5 pozicijoje, ir pastariesiems taip pat atsako tik po 5 zmones – tai jau 500lt i saskaita. Toliau sitie 25 zmones daro po 200 patalpinimu su jusu saskaitos nr. 4 pozicijoje, ir atsako vel 5 zmones – pajamos 2500lt. Toliau sitie 125 zmones patalpinus po 200 pranesimu ir gavus po savo 5 zmones jums duoda 12500lt pajamu (jus 3 pozicijoje). Toliau dar idomiau: sitie 625zmones daro 200 patalpinimu su jusu saskaitos nr. 2 pozicijoje, atsako velgi po 5 zmones – tai 62500lt. Toliau paskaiciuokite kokie pinigai cia, ir visai nesunkiai uzdirbti! Ar ne ispudingas skaicius ir tai tik uz pirmutinius 12litu!
Siame biznyje svarbiausia buti saziningam. Kitaip nieko nesigaus. Ar jus galite isivaizduoti kiek zmoniu kasdien visame pasaulyje prisijungia prie interneto ir skaito sita straipsni, kaip ir jus dabar skaitote! Kiekviena diena internete pasirodo nuo 200 iki 500 nauju vartotoju, ir toliau daugeja!!!!! Sekmes!

TAIGI JAU PER VISUS GALUS AIŠKINAMA, KAD TAI YRA AKIVAIZDUS NAIVIŲ ŽMONIŲ APIPLĖŠINĖJIMAS MULKINANT doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kkatrinka @ 2008 10 27, 12:03)
Labas rytas 4u.gif  na as turiu patirties 3metai mobiliojoje srityje. Bet manes si sritis asmeniskai nelabai trauktu, noreciau kazko moterisko nail.gif
O gal kas zino pagal statistika kokia verslo sritis pati perspektiviausia?

Tai, kad informaciniu technologiju sektorius ir yra vienas is perspektyviausiu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikutes,
sory kad neprisijungiam,nes kiekviena dienele dirbam savo parduotuveje, tai nera kada prie kompo prisesti.mums bizniukas po biskuti klesti, tai ir bandom taip toliau isitvirtinti.o mes randames palangoje netoli stoties :,,RŪBAI is viso pasaulio,, prasom uzsukti laukiam visu...
Atsakyti
Labutis būsimos verslininkės
Mes jau turim patalpas, dabar vyksta remonto darbai. Vis dar neapsisprendžiu kavinę ar rūbų parduotuvę daryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgiedra @ 2009 01 28, 15:24)
Labutis būsimos verslininkės
Mes jau turim patalpas, dabar vyksta remonto darbai. Vis dar neapsisprendžiu kavinę ar rūbų parduotuvę daryti g.gif

Labai didelis skirtumas, nes higienos reikalavimai labai skirtingi, be to, norint įrengti kavinę, teks susirinkti gyventojų parašus, jei patalpos gyvenamame name, o tai laaabai sudėtinga doh.gif
Atsakyti
Sveikos, gyvenu Londone, ir taip pat kaip daugelis cia esanciu noreciau atidaryt kad ir smulkaus kazka ,bet savo 4u.gif ziniu turiu daug, taciau idejos tokios tinkamiausios kaip ir nesumastau g.gif gal turi kuri ideju ir noretu jungtis ,dviese juk vistiek lengviau 4u.gif
Atsakyti