QUOTE(ligita123 @ 2008 10 20, 11:27)
Sveikos,
sunkiai sekasi rasti nori darba tai galvoju gal kurti koki savo versliuką. Turiu Palngos centre patalpas. Jos nėra didelės tilptu du rasomieji stalai stalai. Gal butu neblogai perpardavineti kokias nors paslaugas tik va nesugalvoju ka.........
Sia tema siulau, kad dalintumemes idejomis savo verslui........
Aciu uz pasiulymus.
Labai idomi tema

As irgi seip ieskau ka galeciau daryti - SAVO. Nusibodo gyventi nuo algos iki algos... dabar auginu 2 menesiu sunu, gyvenu Klaipedoje, bet tevai gyvena Vydmantuose... butu idomu, tik kad dar neturiu idejos...

galvojam...
Papildyta:
QUOTE(only:) @ 2008 10 23, 20:49)
laba.turiu verslo ideja.manau butu galima isteigti maziuka darzeli kur mamytes savo leliukus galetu palikineti valandai dviem ir isbegti tvarkyti reikalu.manau kad tai galima butu organizuoti su kokiu groziu centru. mamytes atejusios galetu pasilepinti masazu, pasidaryti sukuosena ar susitvarkyti nagucius.nusipirkti kosmetikos. tai lyg butu mazytis mamu ir vaiku centras kur butu galima atsipalaiduoti mamai ir leliukui.pati noreciau organizuoti toki dalyka tik finansai neleidzia.gal yra mamyciu kurios noretu pradeti tai daryti kartu, kurioms idomi mano ideja.
Sita ideja turejau ir as

Nes Klaipedoje dabar problemis su darzeliais bus... esu seip pradiniu klasiu pedagoge pagal issilavinima, tai pat siais metais baigsiu agnlu kalbos studijas... reik kazka sukti... reiktu patalpu pradziai ir kazkokia tai ugdymo progama pasirasyti tokeis "valandos paliktukams"

...

rtasti jiems uzsiemimu ka veikti tuo laiku ir pan... be to kokio amziaus jie bus - nes jei grupe misri ir dar amzius misrus, tai ugdymas ir bendravimas siek tiek komplikuotesnis... mano pamastymai cia...
Papildyta:
QUOTE(kkatrinka @ 2008 10 24, 13:28)
Sveiki

o is kokio jus miesto only? Galima ir issinuomoti patalpas kokiam grozio centre, arba salia jo
esme ta .,kad vien tik prei grozio centro kurtis nereiktu, nes mamytes nori vaikus palikti kelioms valandosm ne tik i grozio salona nueit, bet ir visokius kitus reiklaus sutvarkyti - i sodras nuvaziuoti, i moksecius, gal kam i paskaitas reiia ir pan...
tai va, nereiki apatlpu prei grozio centro - reikia patalpu patogioje miesto vietoje, kur privaziavimas butu geras, kur butu salia parkelis ar pan.

tada mama greit uzveza vaika, pasako kuriam laikui ir pati isbega tvarkyti reiklau. pedagohde tuo metu turi uzimti vaikus, kad jie butu nuolat priziurimi ir pan...
Man si ideja patinka. Dziaugiuos kad cia uzsukau - tuoj ka nors isrutulisiu... kas nori kartu ?
Papildyta:
QUOTE(godule @ 2008 10 25, 22:02)
Verslas visada prasideda arba nuo geros įdėjos arba nuo gero pradinio kapitalo, jei nėr nei vieno, nei kito-tai ir verslo nebus.
Aš šiuo momentu turiu gerą vietą šalia Kauno, kur būtų galima įrengt kebabinę, aplink jokių konkurentų, galiu parduot įdėją arba atsiradus partnerei, pradėt biznį per puse. Turiu patirties.
Kuriant valandini darzeli, dideliu lesu nereikia

Pirma galima pazaisti ta verslo zaifima namuose ir viska isbandytipasiimant tarkim 2 vaikus, ne daugiau, paziuret kaip seksis ir pan

paskui jei geriai sekasi, yra paklausa ir pan, galima nuomotis patalpas, isirengti zaidimu kambari, zaislu gauti, organizuoti muzikos pamokeles ir pan..
Papildyta:
QUOTE(Irmia @ 2008 11 18, 16:17)
Del patalpu. Mano manymu, idealiausia siam verslui butu gauti patalpas , kad ir Akropolio tipo prekybos centre, kad mamytes galetu papramogauti arba apsipirkti ir tuo paciu vaikas puikiai leistu laika

ar ten jau yra kazkas panausaus?
Akropoly jau yra toks centriukas

as siulau kaip tik ne Akrpopoly patalpas

Bet jos turetu buti miesto centre
Papildyta:
QUOTE(zilka69 @ 2008 11 20, 10:57)
O ka manot apie hande made daikciuku parduotuvyte?
Ribotas pirkeju ratas, reikia daug reklamos jei ne Akropoly patalpos, daug vargo kol surasi tokiu hand made tiekejus, nes jei ir darai viska pati, vargu ar tokiu daikciuku hand made pati daug prigaminsi...
bet cia tik mano nuomone...
Papildyta:
QUOTE(DOMKARINA @ 2008 12 12, 19:33)
Pasakyk kur uzeisiu paziuret ir apsipirkti
Papildyta:
QUOTE(matilda83 @ 2009 01 09, 17:28)
sveikutes mergaites.mano sunus kalbejo ,kad truksta labai kirpyklu

ir dar ,kad neblogas verslas butu karstos bandeles ,kava ir t.t.
vargu ar kirpyklus truksta

Del kavos ir bandeliu/... siais laikais tai atstoja Sataoilai

nors as grizusi is jAv galvojau kad butu saunu Klaipedoje koks STARBUCKS'as
Papildyta:
Zodziu merginos, jei ka laukiu pasiulymu del versliuko - rasykit man i AZ, as beveik kasdien SM sedziu
Ypac domina idejos del valandinio darzelio