Įkraunama...
Įkraunama...

Susikurkime darbą pačios ...

QUOTE(vaižgantė @ 2009 02 03, 19:09)

na vilniuj viso sito manau netruksta ir kaip naujokams sunkiau isitvirtint verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(buterfly @ 2009 02 03, 18:22)
na vilniuj viso sito manau netruksta ir kaip naujokams sunkiau isitvirtint verysad.gif

Kažin, ar laikas dabar tokius verslus kurti...
Atsakyti
merginos
jei tik yra galimybiu ir noro tai butinai pradekit ka veikti, po to viskas savaime isivaziuos po truputi.aisku is pradziu nereikia tiketis ipatingai visko daug...viskas po truputi mirksiukas.gif
Atsakyti
Turiu vieną idėją, pasiūlysiu jums, gal kas ir užsikabins smile.gif . Iškilo iš natūralaus tokios paslaugos poreikio. Nežinau kiek ji įgyvendinama, verslo plano neskaičiavau smile.gif, bet dėstau:

Viena pusė (pvz ūkininkai) verkia kad jų produkcijos niekas neperka, arba moka grašius.
Kita pusė (pirkėjai) verkia kad normalių produktų nėra, arba jie neįperkami.

Nuo supirkimo iki patekimo pas pirkėją ant stalo yra visa eilė tarpininkų, todėl matau galimybę čia įsiterpti.

Paslaugos esmė būtų aprūpinimas maisto produktais į namus.

Kaip tą įsivaizduoju? Šeima pvz 1x per savaitę padaro užsakymą, ko jiems reikėtų savaitei: bulvių, morkų, svogūnų, mėsos, kiaušinių, gal ir pieno produktų (su jais sudėtingiau manau).

Paslaugos tiekėjas surenka tuos užsakymus, ir turėdamas "taškus" iš kur visa tai galima gauti - superka, atveža ir paskirsto.

Tai kaip turgaus atvykimas į namus smile.gif Tik su sutartu asortimentu. Kainos neturėtų viršyti parduotuvinių.Už pristatymą būtų galima taip pat imti kažkokį mokestį.
Manau kad reikėtų turėti keliasdešimt pastovių užsakovų, ir keletą tiekėjų, kad galėtum pragyventi.

Jei dabar prarasčiau darbą, turbūt tai būtų antra idėja kurią bandyčiau rutulioti.
Pirmą pasilaikysiu sau biggrin.gif

Papildyta:
p.s. jei kas užsiimtų - duokit žinią, vieną klientą jau turėtumėte mirksiukas.gif
Atsakyti
SVeikos,

Aš irgi turiu idėją. Tiksliau - viskas jau padaryta, kad ta idėja virstų realybe. Tai leidyba. Leidinys apie vaikus. Tokio lt dar nėra. Be to, labai tinka mamytėms smile.gif
Ko man trūksta - gero vadybininko (ės). Atrodo, dabar darbo rinka pilna laisvų darbuotojų. Tačiau turiu problemėlę - nėra lėšų kas mėnesį mokėti atlyginim. DU būtų išmokamas tik o leidinio išleidimo. t.y. kažkur po 3 mėn už visus šiuos mėnesius. Deja, šiais laikais niekas nenori dirbti ir ilgai laukti sad.gif
Tai vat, taip ir sustojau ties šia vieta.
Iš tiesų visaip galvoju, nes gaila, kad okia gera idėja nuplauktų...
Gal jūs ką pasiūlysit? Gal būtų norinčių tapti bendrasavininkėm?
Atsakyti
Gero vadybininko ir man reikia...Dabar tenka pačiai dirbti šį darbą, kuris man visai ne prie dūšios...
Atsakyti
QUOTE(Deimante Mazute @ 2009 02 07, 00:54)
SVeikos,

Aš irgi turiu idėją. Tiksliau - viskas jau padaryta, kad ta idėja virstų realybe. Tai leidyba. Leidinys apie vaikus. Tokio lt dar nėra. Be to, labai tinka mamytėms smile.gif
Ko man trūksta - gero vadybininko (ės). Atrodo, dabar darbo rinka pilna laisvų darbuotojų. Tačiau turiu problemėlę - nėra lėšų kas mėnesį mokėti atlyginim. DU būtų išmokamas tik o leidinio išleidimo. t.y. kažkur po 3 mėn už visus šiuos mėnesius. Deja, šiais laikais niekas nenori dirbti ir ilgai laukti sad.gif

Rekomenduociau apsilankyti Open Coffee Club, ten gali pristatyti savo ideja ir jei ji pasirodys gera investuotojai duos pinigu, galesi nusisamdyt vadybininka ir ko tik reikia. http://opencoffeeclu...opencoffeeclub/
Atsakyti
Mon rods, netrukus sėdėsiu be darbo. Tada galvoju imtis seniai "pamiršto" amato.
Kažkada, kai dar buvau labai jauna, išmokaus siūt. Ale iš to duonos valgyt niekad nenorėjau, nors periodiškai prie to vis sugrįždavau.

Kiek teko domėtis, dabar net ir pardavėjos darbą susirast sunku, ir už tą patį tik minimumą moka.

Manau, kad pirmas mano žingsnis netekus darbo bus į darbo biržą, kad neprarasti soc. garantijų. O po to- prie siuvimo mašinos. Manau, tą patį minimumą ir sėdėdama namie "užsisiūsiu".
Atsakyti
QUOTE(Klumpė @ 2009 02 09, 11:51)
Mon rods, netrukus sėdėsiu be darbo. Tada galvoju imtis seniai "pamiršto" amato.
Kažkada, kai dar buvau labai jauna, išmokaus siūt. Ale iš to duonos valgyt niekad nenorėjau, nors periodiškai prie to vis sugrįždavau.

Kiek teko domėtis, dabar net ir pardavėjos darbą susirast sunku, ir už tą patį tik minimumą moka.

Manau, kad pirmas mano žingsnis netekus darbo bus į darbo biržą, kad neprarasti soc. garantijų. O po to-  prie siuvimo mašinos. Manau, tą patį minimumą ir sėdėdama namie "užsisiūsiu".

manau kad "uzsisiusit" tikrai smile.gif

zmonems reikia kokybisko darbo ir patikimo zmogaus
Atsakyti
QUOTE(Deimante Mazute @ 2009 02 06, 23:54)
SVeikos,

Aš truputį turiu reikalų su leidyba ir vadyba. Jei knyga vaikams ar apie vaikus neužimtų daug laiko, mielai apsiimčiau. Tik norėčiau išsiaiškinti, kas ir kaip. Rašykit arba į AŽ, arba į el.paštą: janina.sm@gmail.com

QUOTE(vaižgantė @ 2009 02 07, 11:15)
Gero vadybininko ir man reikia...Dabar tenka pačiai dirbti šį darbą, kuris man visai ne prie dūšios...

Parašykit Vaižgante, kokiems darbams Jums reikia vadybininko. Manau, jog pats laikas bręsta susitikimui.............. Jau kuris laikas vis sustoju ties Jūsų vardu 4u.gif

Atsakyti
as irgi noreciau, kokio smulkaus verslo, tik nezinau ka cia tokio smulkaus sugalvojus, ka nors su internetu ir pan. g.gif
Atsakyti
Valymo paslaugos..
Atsakyti