Įkraunama...
Įkraunama...

Ka manote apie sukneles iš Ebay svetainės?

Papildyta:
is kurio seller'io pirkai????
[/quote]

pirkau is sio selerio http://stores.ebay.c...dressbridalgown

jei kartais sugalvotu is jo pirkti, as dar kai ko noreciau uzsisakyti, tai prisijunkciau prie uzsakymo pigiau atsiuntimas kainuotu smile.gif
Atsakyti
nu bandau, aciu Vega_ uz pamokyma 4u.gif
user posted image

user posted image

Atsakyti
Labai grazi suknele smile.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=tinute84,2010 02 05, 17:47]
nu bandau, aciu Vega_ uz pamokyma 4u.gif
user posted image

wub.gif Labai grazi suknute thumbup.gif o is kokio cia pardavejo ? Gal gali imest jo nuoroda?
Atsakyti
tame ir beda..kad nezinau kurio pardavejo...as daug foto isisaugojau..poto rinkausi ... doh.gif doh.gif
viska vel perziurejau ir neberandu tos tarp pardaveju doh.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,Raseliuke ir Wega ar jau gavote suknutes ax.gif ?tiesa sakant as irgi noriu tokios kaip Raseliukes tai ir laukiu ziniu
Atsakyti
QUOTE(vikadita @ 2010 02 09, 13:41)
Sveikos merginos,Raseliuke ir Wega ar jau gavote suknutes ax.gif ?tiesa sakant as irgi noriu tokios kaip Raseliukes tai ir laukiu ziniu

nea, dar negavau. vasario pabaigoj tikriausiai tureciau jau gauti ax.gif
Atsakyti
butinai parasyk kai gausi , atsiliepimus 4u.gif 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vikadita @ 2010 02 09, 13:41)
Sveikos merginos,Raseliuke ir Vega ar jau gavote suknutes ax.gif ?tiesa sakant as irgi noriu tokios kaip Raseliukes tai ir laukiu ziniu

na manau nerealu būtų tikėtis gauti suknelę per pora savaičių kai siuntimas ilgiiau trunka, o juk ir pasiūti dar reikia, aš tikiuosi iki balandžio gauti ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Lauksiu labai visu detaliu,o tada ir as jau uzsisakinesiu ax.gif kadangi musu diena dar toli tai galiu palaukt atsiliepimu smile.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir as jau labai laukiu savo sukneles, bet man kazkokie marazmai prasidejo, as jau pradedu galvot, ar tikrai ji man tik sir t.t. gal persiziurejau i nuotraukas.. arba tas laukimas veda is kantrybes smile.gif
Atsakyti