Įkraunama...
Įkraunama...

Ka manote apie sukneles iš Ebay svetainės?

QUOTE(moony @ 2010 02 14, 21:01)
O as svarstau pirkt, nepirk. Galvojau y gariunus vaziuot bet ar rasciau ka padoraus uz 600lt. Ebay uz tokia suma gali daug ka pasirink, tik sekmes reikalas ka gausiu. Beto ar 2men pakankamas laiko tarpas kad pasiutu ir atsiustu suknele?

na 2 menesiai tai manau laaabai trumpas laikas smile.gif nerizikuociau, paskui teks iskristi i Kuba be vestuvines sukneles ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vikadita @ 2010 02 15, 12:53)
na 2 menesiai tai manau laaabai trumpas laikas smile.gif  nerizikuociau, paskui teks iskristi i Kuba be vestuvines sukneles ax.gif

o aš manau, kad pilnai užtenka to laiko, kai nori gali ir per pora dienų pasiūti suknelę tongue.gif o savaitė ar dvi pilnai užtektinas laikas ax.gif
Atsakyti
na jeigu siusi pas pazystama siuveja tai zinoma kad pakanka,bet manau ji klause apie uzsakyma is E-bay, kur irgi siuvi ir tik po to siuncia.
Atsakyti
QUOTE(vikadita @ 2010 02 15, 14:01)
na jeigu siusi pas pazystama siuveja tai zinoma kad pakanka,bet manau ji klause apie uzsakyma is E-bay, kur irgi siuvi ir tik po to siuncia.

aš ir kalbu apie ten lotuliukas.gif ten ir per parą sugeba pasiūti tongue.gif tik va tas siuntimas apie mėnesį trunka doh.gif
Atsakyti
Kiti pardavejai raso, kad nuo apmokejimo, suknele gaunama po 3-5sav. Aisku apie kazkoki pataisyma ne kalbos nera, tik jau Lietuvoj taisyt.
Atsakyti
tai jeigu kazkai taisyt reiketu tai manau Lietuvoj be problemu tau pataisytu.o jau esi kazka nusiziurejusi?
Atsakyti
Laba mergaites, as irgi intensyviai ieskau sukneles is ebay, bet vis dvejoju.. blush2.gif Vega norejau taves paprasyti puslapiuko nuorodos is kurios pirkai ta suknele antrai dienai 4u.gif buciau labai dekinga smile.gif
Atsakyti
niu, o as praziopsojau Vegos antros dienos suknyte...net namaciau kada buvai idejusi... blush2.gif
Atsakyti
Merginos ieskau sukneles is ebay ir keletos pardaveju uzklausiau apie realiu sukneliu foto, tai nei vienas neturi tos kurios man reikia, bet vienas imete kitos savo sukneles realia ir foto kaip atrodo, jei kam idomu galesiu atsiusti, nes cia ikelti nemoku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazgiene @ 2010 02 16, 15:33)
Merginos ieskau sukneles is ebay ir keletos pardaveju uzklausiau apie realiu sukneliu foto, tai nei vienas neturi tos kurios man reikia, bet vienas imete kitos savo sukneles realia ir foto kaip atrodo, jei kam idomu galesiu atsiusti, nes cia ikelti nemoku  4u.gif

noreciau i ekolosova@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Spurguciuke @ 2010 02 16, 15:47)
noreciau i ekolosova@gmail.com

issiunciau smile.gif
Atsakyti
aha man irgi jei nesunku vikosiukas@yahoo.com ir pardavejo psl.aciu
Atsakyti