Įkraunama...
Įkraunama...

Ka manote apie sukneles iš Ebay svetainės?

QUOTE(Childish @ 2010 02 11, 11:05)
Ir as jau labai laukiu savo sukneles, bet man kazkokie marazmai prasidejo, as jau pradedu galvot, ar tikrai ji man tik sir t.t. gal persiziurejau i nuotraukas..  arba tas laukimas veda is kantrybes smile.gif

o bandei salone panasu modeliuka pasimatuoti?manau tada nereiketu taip jaudintis smile.gif na o jei bus per kur nors siek tiek platu tai ne beda pas siuveja pataisyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vikadita @ 2010 02 11, 14:12)
o bandei salone panasu modeliuka pasimatuoti?manau tada nereiketu taip jaudintis smile.gif na o jei bus per kur nors siek tiek platu tai ne beda pas siuveja pataisyti 4u.gif

Nebandziau panasiu matuotis, gal ir tas prisideda, kad neramu blush2.gif ir siaip kazkaip galvoju, gal reikejo puosnesnes aj.. kaip jau bus taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Childish @ 2010 02 11, 16:58)
Nebandziau panasiu matuotis, gal ir tas prisideda, kad neramu  blush2.gif  ir siaip kazkaip galvoju, gal reikejo puosnesnes aj.. kaip jau bus taip  smile.gif

primink kokia suknyte issirinkai? blush2.gif
siaip tai geriausia suknyte uzsisakineti kai jau esi prasimataves ir zinai kokia tau labiausiai tinka..as dabar rinkciausi visai kitokio tipo... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pitchy @ 2010 02 11, 19:41)
primink kokia suknyte issirinkai?  blush2.gif
siaip tai geriausia suknyte uzsisakineti kai jau esi prasimataves ir zinai kokia tau labiausiai tinka..as dabar rinkciausi visai kitokio tipo... smile.gif

http://cgi.ebay.com/...=item27aedb026d
Atsakyti
Aš labai bijau pirkti iš kiniečių. Nepatikimai atrodo tie pardavėjai, kurie tik pavogtas foto deda, o savų suknelių nea.
USA ir UK yra labai daug pardavėjų, parduodančių originalias, firmines sukneles, pateikia tikras nuotraukas ir garantuoja kokybę. Kaina šiek tiek padidėja, bet už 1000 Lt tikrai gaunate tai, ką matote. 4u.gif

Sakau tik iš noro patarti... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kvieskute: 11 vasario 2010 - 19:26
QUOTE(Childish @ 2010 02 11, 18:55)

nuostabus,elegantiskas labai moteriskas modeliukas.man patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikadita @ 2010 02 11, 23:35)
nuostabus,elegantiskas labai moteriskas modeliukas.man patinka smile.gif

Aciu.. kazkokio palaikymo tai labai norejos 4u.gif
Atsakyti
Palaikau visom keturiom drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Childish @ 2010 02 11, 18:55)

Labai elegantiška suknelė, man ji šiek tiek su Prancūzija asocijuojasi wub.gif jeigu kazkokia panasia dar sukuoseną pritaikius ir įsegus gražią gėlę kokią tai išviso liux manau thumbup.gif

user posted image

Tik mano nuomone prie jos nelabai nuometas tiktų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tomike: 12 vasario 2010 - 14:56
QUOTE(Tomike @ 2010 02 12, 15:56)

Tik mano nuomone prie jos nelabai nuometas tiktų  g.gif

o man atrodo tiktų, bet tik ilgas ir su kokiu rašteliu kraštuose, bet raštelsi jau turi būt subtilus 4u.gif

bet ir jūsų pasiūlyta gėlė labai gražus variantas
Atsakyti
QUOTE(Brėkšta @ 2010 02 12, 17:24)
o man atrodo tiktų, bet tik ilgas ir su kokiu rašteliu kraštuose, bet raštelsi jau turi būt subtilus  4u.gif

bet ir jūsų pasiūlyta gėlė labai gražus variantas

Joa, apie gele i plaukus jau svarstoma ir renkamasi smile.gif O veliumo tai nebus, nes man atrodo , kad jis netinka, nes butu jau perkrauta, taigi nea, ir seip nemegeja as nuometu biggrin.gif tai zodziu laukiam, o kai gausiu pasidalinsiu, jei nebus labai jau baisi doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
O as svarstau pirkt, nepirk. Galvojau y gariunus vaziuot bet ar rasciau ka padoraus uz 600lt. Ebay uz tokia suma gali daug ka pasirink, tik sekmes reikalas ka gausiu. Beto ar 2men pakankamas laiko tarpas kad pasiutu ir atsiustu suknele?
Atsakyti