Įkraunama...
Įkraunama...

Ka manote apie sukneles iš Ebay svetainės?

QUOTE(mazgiene @ 2010 02 16, 17:08)
issiunciau  smile.gif

negavau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mazgiene @ 2010 02 16, 15:33)
Merginos ieskau sukneles is ebay ir keletos pardaveju uzklausiau apie realiu sukneliu foto, tai nei vienas neturi tos kurios man reikia, bet vienas imete kitos savo sukneles realia ir foto kaip atrodo, jei kam idomu galesiu atsiusti, nes cia ikelti nemoku  4u.gif

ir man sirdux@gmail.com

dar gerai butu pardavejo vardas ar nicas kaip ji ebay rasti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikadita @ 2010 02 16, 13:28)
tai jeigu kazkai taisyt reiketu tai manau Lietuvoj be problemu tau pataisytu.o jau esi kazka nusiziurejusi?

Man labai grazi sita
user posted image
bet bijau kad cia gali reiketi lanko ar seip butu sunku vaikciot su tokia po pliaza.
Antroj vietoj sita nusiziurejau:
user posted image
Tik bijau kad reiktu biski manekenes figuryte turet. Eisiu ryt pasimatuot kazka panasaus y salona ir paziuresiu ar bent tiktu.
Dar tokia ziurejau, grazi nes nebalta, o ar balta taip pat graziai atrodytu, neaisku
user posted image

P.s atsiuskit ir man foto suknytes smile.gif aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moony: 16 vasario 2010 - 19:23
Antroj vietoj sita nusiziurejau:
user posted image

va sita man irgi labai grazi, tokia miela 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(moony @ 2010 02 16, 19:21)

Jei vestuves pliaze prie juros, tai nei viena netinka.. per daug apkrautos ir sunkios... ypac pirmoji schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Allur: 16 vasario 2010 - 19:40
As pas viena Klaipediete vaziavau viena suknele matuotis, kuri buvo prikta is ebay. Man j lb lb grazi buvo bet pasimatavus visai kitaip atrode ant manes. Na ebay ten ir su lanku su viskuom matyt buvo, o man apsimovus tokia pliurza biggrin.gif Tiek kad medziagytes tikrai ne marlines, ir gan sunki ta suknele buvo. Tai gal nera taip blogai su tais siuvejais.
Atsakyti
Iš moony rodytų į pliažą man nė viena schmoll.gif
Ten norisi lengvumo, plevenimo, švelnaus pojūčio. O čia visos tokios sunkios, apkrautos.
Atsakyti
Na man nelabai toks tokios lengvos plevesuojancios, jos man kai kurios naktinukus primena schmoll.gif
Atsakyti

user posted image

na bandau cia ikelti nes mano pastas streikuoja...
Atsakyti
QUOTE(moony @ 2010 02 16, 20:02)
Na man nelabai toks tokios lengvos plevesuojancios, jos man kai kurios naktinukus primena schmoll.gif

Gali būti, o ir ne visoms tinka. smile.gif
tačiau tos trys man tikrai per sunkios. Net neįsivaizduoju ką galima būtų pasiūlyti ar patarti. mastau.gif
Atsakyti
Cia tokia gavai ar cia ebay foto?
Man su vestuvine suknele tai nekas, nes pati suprantu kad su stora bus bedu, bet norisi tos grazios vieninteles. Kokios mazdaug kainos pas mus Lietuvos salonuose pirkti suknele? Speju be 1500 niekaip doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moony: 16 vasario 2010 - 20:14

ir foto

user posted image
Atsakyti