Įkraunama...
Įkraunama...

Ryžių dieta

QUOTE(crazylady @ 2010 03 01, 08:26)
Sveikos, su pavasariu  4u.gif kaip smagu kai zinau, kad jei greitai prades silti orai smile.gif
Su kuo suplakei ryzius? Ta prasme juk ne tik ryzius sumalei smile.gif

O as prisipazistu, kad esu negera  verysad.gif Si savaitgali iteikinejom pakvietimus vestuvem, tai zinot kaip buna, tai pyragiuko, tai saldainiuko, tai zuvytes  doh.gif bet pazadu pasitaisyt. Siandien tik ryziai be jokiu obuoliuku ir visokio kitokio pasalinio maisto  smile.gif

Su pavasareliu
as isipyliau biski drazoviu sultinio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Qrune: 01 kovo 2010 - 18:11
O man kaip be rysio ta iskrova.... schmoll.gif
Viskas skysta....skysta, tai atrodo visa diena geriu, o tik sunkeju unsure.gif
Rytoj vel ryziai. Na, jau laukiu, nes nuo vakar tik -o,200gr.
Atsakyti
QUOTE(LuluArub @ 2010 03 01, 19:34)
O man kaip be rysio ta iskrova.... schmoll.gif
Viskas skysta....skysta, tai atrodo visa diena geriu, o tik sunkeju  unsure.gif
Rytoj vel ryziai. Na, jau laukiu, nes nuo vakar tik -o,200gr.

Sveikinu smile.gif
as ir jau sulaukiau rezultatu -1kg thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

As nuo vakar -200gr. Tai taisau po truputi savo savaitgalio klaidas smile.gif Bet vistiek prigriesijau doh.gif Nesuprantu kas darosi sad.gif Viskas nuo siandien susiimu.
Atsakyti
Labas 4u.gif

Ai, as irgi nusizengiu, nes ilgai pagalvoju...o tada suprantu, kad labai ko nors noriu. Mazo gabaliuko. Suvalgiau toki 'grieka' anot crazylady vakar per Nusivylusias Namu seimininkes biggrin.gif O tai, kaip zinia labai velu, ir buvo 60 gr tinginio su riesutais ir slyvom. Bet nuo vakar -0,400gr.
Gal ir ne -1 kg, kaip turetu buti per bananu/pieno iskrova, bet uztai sirdis laiminga, kad niekas neuzdrausta smile.gif
Skanaus abiems jums siandienos meniu smile.gif
Atsakyti
Pasnekejai apie tingini ir seile istyso smile.gif As irgi valgau ka noriu, bet stengiuos po 18val. nebevalgyt. Aisku didzioji dalis raciono ryziai, bet man jie skanu smile.gif Tai va, o siandien pietums suvalgiau 4grudu koses su cukriuku smile.gif tai taip skanu buvo smile.gif Vakarienes da nesugalvojau, tiesiai po darbo varysiu i parduotuve, gal kils kokiu minciu smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, crazylady lotuliukas.gif Prisiduodu pati sau smile.gif Bet tikiuosi, kad dar kas uzsuks smile.gif Nuo vakar -700gr, vis dar taisau savaitgalio pasekmes sad.gif per pietus dar pasisversiu nes tada rodo dar maziau negu rytais smile.gif
Atsakyti
nu va kokia saunuole biggrin.gif
bendrai, ko as cia issisiepus, jau tikrai maniau bus maziau nei 73,8 kg si ryta, bet kai uzlipau tai buvo 74,6 kg.!!!! Tad esu visa SUSIRAUKUSI dabar blink.gif Ir nesuprantu is kur! Supykau ir nevalgiau pusryciu blink.gif unsure.gif
Atsakyti
Na siandien -100gr, bet dar pries pietus pasisversiu, kad maziau parodytu smile.gif O ryt prisidavimas uz praeita savaite smile.gif Zesim kokie bus rezultatai, itariu kad su pliusuku busiu g.gif nemazai griesijau doh.gif
Atsakyti
ax.gif
Nelaukiu rytojaus. Ana penktadieni jis taaaip toli atrode, ir visai neblogai is tiesu ejosi vidury savaites, na bet vakar ir siandien tai parodymai manes nedziugina.
Tad nieko, CrazyLady, tavo tikrai bus geresni uz mano.
O as jau kita treciadieni isskrendu. Jauciu per viena keliones diena nukris daugiau nei cia per dvi savaites. doh.gif
Atsakyti
clap.gif clap.gif Labas mergytes.Laikausi dietos kaip ir jus jau 4 d.sekasi neblogai,nenoriu girtis ,bet minus 4kg.bet tik cia tikriausiai skysciu sumazejimas.Stabdis labai didelis maistui.Sveriu daug 89kg.pavasariui tikrai numesiu.Sumazejo labai pilvas.
Atsakyti
As kaip ir sakiau per pietus bus maziau nei ryte smile.gif tai nuo ryto iki pietu -1.2kg smile.gif

Simonalis girkis girkis, mum stimulas didesnis bus smile.gif as per savaitgali priaugau tai ir lyginu visa savaite savo griekus doh.gif
Atsakyti