Ne ne nesigiriu tikrai,bet tai tikrai ne riebalai o skisciai.Noras yra labai didelis visai kankintis nereikia iki kovo 8 zadu su ryziais o po 8 tai ziuresiu .
Papildyta:
ne ne nesigiriu,bet tai tik skysciai is organizmo ,dabar reikia toliau stenktis kad riebalai pradetu nykti
As kazkur skaiciau kad po 10dienu maitinantis ryziais pradeda tirpti riebalai
Bet is tikruju tai nezinau kaip is tiesu, bet ryziai tikrai varo skyscius lauk

Niekas nesirodo
Ka tai galetu reiksti?
Baisioji diena isauso. Pradejau vasario 23d ir buvau numetusi 2,1 kg, o dabar is tu 2,1 kg liko tik -1,5 kg.
Bet uztai tas celiulitas, kuri pirmasyk pamaciau pries dvi savaites, jau nebesimato taip aiskiai. Bet cia kavos tirsciai + dumbliu kremas, kazin ar dieta itakos turi.
Na, merginos...priblokskit mane, kad butu geda

Baisioji diena isauso. Pradejau vasario 23d ir buvau numetusi 2,1 kg, o dabar is tu 2,1 kg liko tik -1,5 kg.

Bet uztai tas celiulitas, kuri pirmasyk pamaciau pries dvi savaites, jau nebesimato taip aiskiai. Bet cia kavos tirsciai + dumbliu kremas, kazin ar dieta itakos turi.
Na, merginos...priblokskit mane, kad butu geda

Na ka, palyginus praeito penktadienio ir sio duomenis tai -400gr. Bet po savo savaitgalio buvau priaugus, tai nuo pirmadienio koks -2kg, bet kaip sakoma nebutu suo apsisik.. butu zuiki pagaves. O as kadangi asisik... tai galutinis yra tik -400gr
Na bet nauja savaite nauji lukesciai
Manau dieta irgi gali tureti itakos celiulito mazejimui. Dar yra gerai su medum mazinti celiulita, tik gan skaudoka. Reikes pradet uzsiimti grozio procedurom, juk vasara arteja

Manau dieta irgi gali tureti itakos celiulito mazejimui. Dar yra gerai su medum mazinti celiulita, tik gan skaudoka. Reikes pradet uzsiimti grozio procedurom, juk vasara arteja

Sveikos!
Jungiuosi nuo ryt ir as (ta prasme nuo pirmadienio) ir paziuresim, kaip si syki man seksis. istveriau viena syki, sakau gal istversiu dar viena
Jungiuosi nuo ryt ir as (ta prasme nuo pirmadienio) ir paziuresim, kaip si syki man seksis. istveriau viena syki, sakau gal istversiu dar viena

Sveikos, as tai per savaitgali prigriesijau
dvi dienas baliavojom, tai visokio s... prisiryjau. Psio reik susiimti, kai tik savaitgalis taip prisivalgau ir vos ne viosos savaites darbas suniui ant uodegos
Psio, dabar viesai ir iskilmingai PASIZADU:
SAVAITGALIAIS NEBEPRISIRYTI IR NESUGADINTI SAVAITES REZULTATU!!!
Jei prisirysiu, tai galesit virtualiai man sikna issipardyti
jei kas kas klp gyvenat tai dar tikram spardymui atvesiu

Psio, dabar viesai ir iskilmingai PASIZADU:
SAVAITGALIAIS NEBEPRISIRYTI IR NESUGADINTI SAVAITES REZULTATU!!!

Jei prisirysiu, tai galesit virtualiai man sikna issipardyti

Nu ka, as nuo siandien pradedu pirma diena. Startuoju! Svoris - 90.1kg
Labas rytas, gerbiamosios
As matau, kad tendencijos yra aiskios ir savaitgalio apsirijimai arba tokie kaip mano 23 val KAZKA butinai reikia SUGRIESYT VISA diena atsilaikius. Nu nulis motyvacijos reiskia. Simonalis, va, saunuole, laikosi 6 diena.. A mum su crazylady tai
Saule taaaaaaaaip sviecia, as isvaziuoju gyvent i ten kur +35 pastoviai, kaip as ten vaiksciosiu su savo 'sonais'
Bet teoriskai vistiek reikia prisizadet, kaip kad crazylady padare. Gal bus lengviau ten, mat 2 savaites gyvensiu vien su uosviais, be MB, tai jau susipakavau GRACIJOS arbatas visas, vdrug valgyt neduos

As matau, kad tendencijos yra aiskios ir savaitgalio apsirijimai arba tokie kaip mano 23 val KAZKA butinai reikia SUGRIESYT VISA diena atsilaikius. Nu nulis motyvacijos reiskia. Simonalis, va, saunuole, laikosi 6 diena.. A mum su crazylady tai

Saule taaaaaaaaip sviecia, as isvaziuoju gyvent i ten kur +35 pastoviai, kaip as ten vaiksciosiu su savo 'sonais'

Bet teoriskai vistiek reikia prisizadet, kaip kad crazylady padare. Gal bus lengviau ten, mat 2 savaites gyvensiu vien su uosviais, be MB, tai jau susipakavau GRACIJOS arbatas visas, vdrug valgyt neduos

QUOTE(LuluArub @ 2010 03 08, 14:01)
Labas rytas, gerbiamosios

Labas, jei ne paslaptis, i koki pasaulio krasta isvaziuoji? As dar radau motyvacija. Sestadieni uzmaciau suknute, maniau savo didziosios sventes antrai dienai ir neilindau