Įkraunama...
Įkraunama...

Ryžių dieta

ir dar is kokiu darzoviu verdte darzoviu sultini, o tas darzoves gal galima ir suvalgyti, tokia kiap sriubyte butu darzoviu gaila mesti o is pokeliu nesinori darytis sultinio juk ten tiek sssssss visokio ir druskos.
Atsakyti
darzoviu salotos - tai bet kokios darzoves, uzpiltos actu ir aliejumi. bent as taip darau smile.gif tarp valgymu as nieko neuzkandu, o darzoviu sultio neverdu. geriu is kubelio. zinau, ten drusko ieina, tai gal negerai. g.gif ir man buvo tokie klausimai iskile, bet kazkaip nieko neklausiau. tiesiog dariau kaip supratau. jei jus norite laikyti dietos labai tiksliai, siulau parasyti az temos autorei. gal ji pades g.gif 4u.gif
Atsakyti
14d.kaip laikausi.9d.ryziai odabar skaiciuoju kalorijas.Tuos 4kg. kaip rasiau numeciau pirmasias 5d. tai dabar per tas paskutines 9d.tik 1kg. gal dabar vel prades kristi svoris .Dar gaug sveriu 85kg. mano labai sunkus kaulai as neatrodau tiek stora kiek svariu.Kokia cia moteri kaip pavyzdi Pav.uz musu Grybauskaite esu zymiai smulkesne. Ryt zadu valgyt slaunele virta vandeni pietums. 6val varskes liesos 100gr.dar koki vaisiu.bet jau kankinuosi nebera taip kaip pirmasias 8d.su nuotaika.stengiuos po 6 nevalgyti.Laikikimes Sigitute .Man tai bendradarbes sako kad matisi sumazeje kg.bet ir rauksles ant veido.Man nepatinka storai buti,nemyliu storuliu. jaunos moterys 30m.35m. storos fi-kaka.o valgo kaip 3 dienas needusios.Ciau.
Atsakyti
dekui uz atsakymus, dar vienas kalusimas iskilo, ar galima kaip pvz tarkim is pirmos dienos pusryciu atsikeli suvalgai obuoli po kokio pusvalandzio kose o dar po pusvalandzio arbata? nes bijau kad neistemsiu iki pietu, pirma karta lakausi dietos tai bijau nepratrukti ir nenoriu nusivilti dieta, tai ar galimas toks isbarsymas maisto, tas pats ir su pietumis ir su vakariene, nes kai sedziu namie su vaikuciu tai galiu sau toki isbarstyma leisti
Atsakyti
oi, Simonalis ir prajuokinai mane biggrin.gif 4u.gif nu bet geraja prasme smile.gif ir man storule buti nelabai patinka. Pries pirma nestuma labai daug priaugau (galima paskaityti cia)del sudetingo nestumo, bet paskui taip ir nenukrito, o po antro dar prisidejo kilogramu. Noriu buti tokia kokia anksciau, bet turbut jau nebebusiu, ne piemene esu, o be to ir genai ne tokie. Na, bet reikia pasistengti, kad nors kiek isnyktu. blush2.gif

'lina, velgi as is savo patirties - as taip nedarau. Bet keikvienas juk pasikoreguoja pagal save smile.gif laikykis, kaip tau iseina, sekmes 4u.gif

prisiduodu apie svori. savaite jau praejo - vakar vakare pasidariau svente ir pavalgiau sociai vakariene, nes siandien vel nauja savaite tu paciu ryziu :)90.1kg buvo ana pirmadieni, o si jau 86.8kg. Nukrito per savaite laiko man - 3.3kg. Visai neblogai, labai smagu!
Atsakyti

prisiduodu apie svori. savaite jau praejo - vakar vakare pasidariau svente ir pavalgiau sociai vakariene, nes siandien vel nauja savaite tu paciu ryziu :)90.1kg buvo ana pirmadieni, o si jau 86.8kg. Nukrito per savaite laiko man - 3.3kg. Visai neblogai, labai smagu!
[/quote]

Oi kokia Jūs šaunuolė.. thumbup.gif Sveikinu.. 4u.gif
Man čia vis įdomu pasikaitinėti kaip kam sekasi.. Bet kolkas niekaip nepavyksta prisijungti pačiai.. ax.gif Nusiteikimo vis nerandu dar.. blush2.gif
Atsakyti
na ir as gundausi sia dieta, siaip ryziu kaskada laikiausi , tai po to viskas atgal gan greit gryzo. schmoll.gif
na kagi jungsiuosi ir as. sendien sveriu 59.9
ziuresim kaip seksis 4u.gif
Atsakyti
vakar uzsimerkiau ryzius, bet dabar galvoju, nu visgi uzkietes viduriai nuo tu ryziu doh.gif kas sitoj vietoj padetu? gal kvieciu gemalu, selenu ir linu semenu misinys?
labai nenoriu uzkietejusiu viduriu biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, nuo rudu ryziu viduriai nekieteja. man patikrintas reikalas
Atsakyti
kaip tik norejau pirkt rudus, bet apsigalvojau doh.gif reikes butinai isigyti mirksiukas.gif
Atsakyti
ci atie gerieji ryziai tai naturalus ? g.gif as sendien maitinuosi tik jais matysiu kiek ryt sversiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(isabelaa @ 2010 03 16, 15:46)
ci atie gerieji ryziai tai naturalus ?  g.gif    as sendien maitinuosi tik jais matysiu kiek ryt sversiu  ax.gif

nugi nenumeciau nei gramo, plius 300 gr. kaip cia taip g.gif gal kad daug skysciu geriau , nieko nesuprantu
Atsakyti