Įkraunama...
Įkraunama...

Ryžių dieta

QUOTE(simonalis @ 2010 03 26, 07:49)
LABAS MERGYTES.MAN PASISEKE NUMECIAU PER 25D.7KG.LAIKAUSI TOLIAU SKAICIUODAMA KALORIJAS.

Na Jus Simonalis esates saunuole nereali!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ir as numeciau panasiai, tai irgi stengiuosi laikytis. maziau bandau valgyti. net vienu dydziu kelnes mazesnes nesioju thumbup.gif
Atsakyti
LABAS MERGYTES.MAZAI KAS BESIDALIJA NAUJIENOMIS KAIP SEKASI SVORIO METIME.MAN SIANDIEN LYGIAI MENUO KOVO 1 PRADEJAU TAI 8KG.SUMAZEJO(31 S IANDIEN)SVERIU DABAR 81KG.NORECIAU IKI 75KG.NUMESTI .PER 1MEN AS SKAITAU GERAI DAUGIAU IR NEREIKIA NORETI.LAIKYSIUOS IR PER SVENTES.PROTARPIAIS JAU KUDLOTOS MINTYS LENDA ,BET TAIP NORISI IKI 75KG.PRIPRATAU JAU PRIE TO MAISTO.SIANDIEN PAVIZDZIAU VALGIAU RYZIAI O PIETUMS ZUVIS VIRTA VANDENYJE SU BUROKELIAIS. MANDARINU,OBUOLIU DAR PO 2 VIENETUKU.SIGITUTE KIEK JUS NUMETET .LAIKIKIS KIEK TIK GALI JAUNA MOTERIS STORUMAS NEGRAZU,OI NEGRAZU.BUK SAUNUOLE,LASINIAI NEREIKALINGI.SEKMES
Atsakyti
as per du menesius numeciau 10 kg. labai dziaugiuosi. kaip rasiau, kad uzsidejau vienu dydziu mazesnes kelnes, tai ir tos dabar truputeli laisvokos patapo. tik va, tas mano pilvas tai nieko gero smile.gif bet pradejau dirbti, tai labai gerai. maziau sedziu namie, maziau pagundu slamstui ryti smile.gif siandien seimyna pyraga kepsiu, o stai nuo ktios savaites manau vel ryzius savaitele pavalgyti. man jie kazkaip labai tinka smile.gif leidau organzimui atsigauti, priprasti prie pokyciu ir toliau varyti!! Simonalis, laikykimes abi. kad stora moteriske negrazu, tai pritariu. Negrazu nei jauna, nei pagyvenusi smile.gif Lieknesnis zmogus ir apsirengti gali graziau, ir su sveikata geriau smile.gif
Atsakyti
LABAS.AS NEBESILAIKAU,BET ZADU IR TIKRAI NE BEREIKALO ZADU NUO KOKIOS 20 BALANDZIO AR GEGUZES 1 TAI TIKRAI NORIU IKI IKI 75KG.NUMESTI.PER TAS VELYKAS CIA VISKAS IR DAR MAN ANT VEIDELIO RAUKSLIU TAI LABAI DAUG,PALIKAU TOKIA KAIP PAGELTUSI,PAVARGISI.TAIP SAVIJAUTA TAI LABAI GERA LENGVIAU ATRODO KAD 28KG.NUMETUSI O NE 8KG.TAI DAR BISKI PRALEISIULAIKO.O TIE RYZIAI MAN VISAI NEPASIBIAUREJO AS JU NET KAIP IR PASIILGAU.JUS SIGITUTE TAI VEL SAUNUOLE KAD TAIP NEMAZAI NUMETET.NA IR GARAI BENT I MOTERIS BUSIM PANASIOS O NE I LASINIU KALNUS.KAI PRADESIU LAIKYTIS IS NAUJO PARASYSIU.
Atsakyti
KOdel cia taip tylu? as susidomejau sita ryziu diet ir visa savaite ieskau kur butu galima tu neslifuotu ruyziu nusipirkt, bet niekaip nerandu... gal kuri galit pasakyt? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linulia993 @ 2010 04 18, 19:12)
KOdel cia taip tylu? as susidomejau sita ryziu diet ir visa savaite ieskau kur butu galima tu neslifuotu ruyziu nusipirkt, bet niekaip nerandu... gal kuri galit pasakyt? ax.gif

As nuo siandien pradejau ryziu dieta:) bet as valgysiu tris dienas vien ryzius,poto tris dienas vien virta vistiena be druskos ir tris dienas vien obuolius arba darzoves.: sveriu 66kg,ugis 173,tikiuosi numest 5kg kol kas.smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglegabin: 19 balandžio 2010 - 12:03
QUOTE(eglegabin @ 2010 04 19, 13:02)
As nuo siandien pradejau ryziu dieta:) bet as valgysiu tris dienas vien ryzius,poto tris dienas vien virta vistiena be druskos ir tris dienas vien obuolius arba darzoves.: sveriu 66kg,ugis 173,tikiuosi numest 5kg kol kas.smile.gif

na as planuoju pradet treciadieni.. ax.gif rytoj man iskrovos diena (ja visada darau antradieniais), o po jos jau startuosiu su ryziais smile.gif tik dar galvoju kaip cia padaryt, gal valgyt kas antra diena tai ryzius tai obuolius, bijau kad viduriai nuo ryziu gali uzkietet.. blush2.gif o apie tavo dieta kazkada skaiciau, tik man ta vistiena nepatinka.. blush2.gif o mano svoris 61kg, o ugis 1.59... labai noreciau nors 5kg ir as netekt... ax.gif
Atsakyti
Sveikos jungiuosi ir as į kompanija biggrin.gif sugunde merginu stulbinantys rezultatai 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pėdutėss @ 2010 04 19, 20:14)
Sveikos jungiuosi ir as į kompanija  biggrin.gif sugunde merginu stulbinantys rezultatai  4u.gif  wub.gif

Smagu, kad prisijungei 4u.gif o kada tu ruosies pradet? kiek numest nori? ax.gif
Atsakyti
Sveikos.. smile.gif

Ir as nuo snd prisijungiau... ax.gif
Valgysiu pora dienu kopustu sriuba.. paskui gal ryzius reiks valgyt..
nes kai laikydavaus vien ryziu dieta,viduriukai uzkietedavo.. blush2.gif
Sveriu 65,ugis 175.. Noriu numest 5 kg. rolleyes.gif
Tikiuos pavyks.. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(kide @ 2010 04 19, 20:52)
Sveikos..  smile.gif

Ir as nuo snd prisijungiau...  ax.gif
Valgysiu pora dienu kopustu sriuba.. paskui gal ryzius reiks valgyt..
nes kai laikydavaus vien ryziu dieta,viduriukai uzkietedavo..  blush2.gif
Sveriu 65,ugis 175.. Noriu numest 5 kg.  rolleyes.gif
Tikiuos pavyks..  cool.gif

Sveika prisijungus 4u.gif
man siandien iskrovos diena, pirma kart nusprendziau per ja visiskai nieko nevalgyti, net vaisiu.. tik 1l slyvu sulciu ir daug vandens bei zalios arbatos... kol kas biskas gerai, bet baisiai jau sunku... doh.gif o tu kai ryziu dietos laikeis, kiek tau numest pavyko? ir kiek dienu laikeisi? ax.gif
p.s. tikiuosi visos drauge pasieksim savo tiksla!!! thumbup.gif
Atsakyti
na ryziu dieta laikiausi pries menesiuka.. man per 5 d pavyksta numest 3-4 kg.. zinoma savaitgali nesilaikau.. smile.gif ir svoris kazkaip greit negrizta.. smile.gif
Tikrai manau mums visoms pavykst..

As tai snd antra diena valgiau kopustu sriuba.. ir beje,po pusantros dienos.. t.y. kai grizau po darbo pasisveriau, darbe tik arbata ir vandens geriau.. tai jau -1,5 kg..
clap.gif clap.gif

Kai sekes iskrovos dienos laikytis? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kide: 20 balandžio 2010 - 17:52