Įkraunama...
Įkraunama...

Ryžių dieta

QUOTE(kide @ 2010 04 20, 18:51)
na ryziu dieta laikiausi pries menesiuka.. man per 5 d pavyksta numest 3-4 kg.. zinoma savaitgali nesilaikau..  smile.gif  ir svoris kazkaip greit negrizta..  smile.gif
Tikrai manau mums visoms pavykst..
As tai snd antra diena valgiau kopustu sriuba.. ir beje,po pusantros dienos.. t.y. kai grizau po darbo pasisveriau, darbe tik arbata ir vandens geriau.. tai jau -1,5 kg.. 
clap.gif  clap.gif

Kai sekes iskrovos dienos laikytis?  smile.gif

oi kaip noreciau, kad ir man taip greit svoris kristu.. blush2.gif na ziuresiu kaip cia man su ta ryziu dieta seksis, dar niekad nebandziau...
o iskrovos diena be nukrypimu kol kas tik va dabar jau pilvas gurgia.. tai eisiu vandens pora stikliniu isgert.. smile.gif
O tu valgai tik ryzius ar pagal pirmam puslapyje nurodyta meniu? kaip tau su viduriais? nekieteja... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(linulia993 @ 2010 04 20, 20:36)
oi kaip noreciau, kad ir man taip greit svoris kristu.. blush2.gif  na ziuresiu kaip cia man su ta ryziu dieta seksis, dar niekad nebandziau...
o iskrovos diena be nukrypimu kol kas tik va dabar jau pilvas gurgia.. tai eisiu vandens pora stikliniu isgert.. smile.gif
O tu valgai tik ryzius ar pagal pirmam puslapyje nurodyta meniu? kaip tau su viduriais? nekieteja... blush2.gif

As valgydavau po viena pakeli i diena.. nestriesiog kitaip neiseidavo.. bet su viduriaias budavo problemu..kartais tekdavo ir vaistuku isgert... mirksiukas.gif

O kokiu tu laikydavais?ir kaip sekes? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kide @ 2010 04 20, 20:35)
As valgydavau po viena pakeli i diena.. nestriesiog kitaip neiseidavo.. bet su viduriaias budavo problemu..kartais tekdavo ir vaistuku isgert...  mirksiukas.gif

O kokiu tu laikydavais?ir kaip sekes? smile.gif

As nevalgydavau po 18val, begiodavau vakarais.. vasara bandydavau valgyt kuo daugiau vaisiu ir kuo maziau normalaus maisto.. kazkada bandziau ir grikiu dieta, bet man ji nepatiko visai... lotuliukas.gif na ir iskrovas antradieniais darau, bet nuo ju man svoris netrenta, tik tiek kad organizmas issivalo, pati jauciuos lengvesne... biggrin.gif
na o siandien pirma ryziu valgymo diena, jau suvalgiau tris saukstus virtu ryziu ir vis dar jauciuos soti.. per pietus vel tys saukstai... tikiuos nepasidarys silpna... ax.gif

o kaip tau sekas ryzius krimst? ax.gif
Atsakyti
na kaip suprantu likau viena, bet vistiek laukaus sios dietos... ax.gif o sekas visai neblogai, jauciuos gerai, tik va prasidejo Mm... tai nezinau dabar kiek man svorio nukrito, bet siaip jau jauciuosi lengvesne, bent jau pilvas neissiputes blush2.gif bigsmile.gif

PATS SKANIAUSIAS MAISTAS RYZIAI!!! bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linulia993: 23 balandžio 2010 - 13:23
Man ryziai irgi visai skaniai valges.. smile.gif
Sia savaite uzbaigiau su kopustu sriuba.. rolleyes.gif

bet vistiek sukudejai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kide @ 2010 04 23, 18:38)
Man ryziai irgi visai skaniai valges..  smile.gif
Sia savaite uzbaigiau su kopustu sriuba..  rolleyes.gif

bet vistiek sukudejai?  smile.gif

Na siandien ryte pasisveriau, 58kg.. thumbup.gif thumbup.gif laikausi toliau, ziuresim kas bus.. ax.gif

o kaip tau su kopustu dieta sekas? krenta svoris? as kita savaite galvoju, kad gal reiketu pereit prie konors kito... ax.gif
Atsakyti
Taikiek numetei su ryziais? smile.gif

Man su kpustu sriuba nukrito 2 kg.. smile.gif
manau visai normaliai.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kide @ 2010 04 24, 18:11)
Taikiek numetei su ryziais?  smile.gif

Man su kpustu sriuba nukrito 2 kg..  smile.gif
manau visai normaliai..  smile.gif

Na apie 3kg.. bet as dar priedu sportuoju... darau atsilenkimus ir bent jau po 30min minu treniruokli... smile.gif na dziaugiuos tiesa skant rezultatais biggrin.gif o ir tau neblogai sekas, saunuole!! bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Ir mane kazkaip visai viliotu ryziai, nes juos lb lb megstu 4u.gif
Tik turiu klausima...
Ar galima butu ant tu ryziu prieskoniu uzsibarstyt ? Tarkim, viena karta pipiru, kita karta kario ir panasiai... ? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Malamutas @ 2010 04 25, 11:03)
Sveikos smile.gif Ir mane kazkaip visai viliotu ryziai, nes juos lb lb megstu  4u.gif 
Tik turiu klausima...
Ar galima butu ant tu ryziu prieskoniu uzsibarstyt ? Tarkim, viena karta pipiru, kita karta kario ir panasiai... ?  blush2.gif  ax.gif

Manau galima, tik svarbu, kad tie prieskoniai be druskos butu... smile.gif as asmeniskai per pietus visada ryzius su marinuotais burokeliais valgau, man begalo skanu, beto burokeliai viduriam padeda, tai nekilo dar problemu su viduriu uzkietejimu ax.gif
Atsakyti
O man cia pastovi problema - viduriu uzkietejimas biggrin.gif Tai pries laikydamasi ryziu dietos labai rizikuociau unsure.gif Kad ir kaip tai skaniai skambetu... verysad.gif
Tektu nebent su rudaisiais rizikuot...
Atsakyti
QUOTE(Malamutas @ 2010 04 25, 18:26)
O man cia pastovi problema - viduriu uzkietejimas  biggrin.gif  Tai pries laikydamasi ryziu dietos labai rizikuociau  unsure.gif  Kad ir kaip tai skaniai skambetu...  verysad.gif 
Tektu nebent su rudaisiais rizikuot...

Na as taip pat maniau, kad bus blogiau, bet viskas gerai kol kas... beje, problema pas mane tokia, kad niekur randu ruduju ryziu nusipirkt.. doh.gif
Atsakyti