Įkraunama...
Įkraunama...

DNR tyrimas tėvystei nustatyti

Sveikos mamules.galiu papasakot savo istorija.Pries dvi savaites dariausi dnr.Reikejo vaziuoti i vilniu.Kaune daro dnr,bet kaip sake mano advokatas tai tipo vilniui patikimiau nei kaune,nes kaune nesenai daryt pradejo.Krauja ima is pirstuko.pries tyrima buvo idomu suzinot is kur ims krauja suneliui,tai internete prisiskaiciau visokiu nesamoniu. lotuliukas.gif rase kad krauja ima is galvytes, is momenelio.Vienu zodziu baisu.tiksliai nezino ,o raso nesamones doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

"DNR ekspertizės
Kraujo, išskyrų, plaukų, audinių tapatumas (tiriamo objekto DNR struktūros sutapimas su konkrečių asmenų DNR struktūromis ir tiriamo objekto priklausomybė identifikuojamam asmeniui);
Ginčytinos tėvystės, motinystės, vaikų sukeitimo, giminystės ryšio nustatymas."
Atsakyti
labukas visom galiu atsakit jum i ta klausima 100% nes pres metus dariau savo sunui ta dnr tirima . g.gif tevas ir vaikas turi dalivaut butinai tam tirime mama nebutinai bet jai ira galimibe geriau kad dalivautu nes tada tirimas tiksliasnis jai ji negali dalivaut ji turi atsiust savo igaliota zmogu kurio ji pasitiki ir ira garantota kad tevas nenuves svetimo vaiko i ta tirima hah.gif nes ira buve tokiu atveju kad nepripazint tevistes tyrima galima atlikt vilniuje nebutinas teismo ipareigojimas jai tevas sutinka nuvaziot geroju atsakimas dodamas uz menesio tik . o jai reik ipareigojimo teismo tai galima pagreitint ta visa reikala isiunciant tevui regystrota ( petras petraitis kveciamas i MRU vilniuje atlikt tevistes testui , pvz 09 09 09d 11.00val ) jai jis neatvazios jus paimat pas sesute pazima kad jis neatviko todel testas nebuvo atliktas tesmas tai ivardins kaip teviste nustatit vengymas . ir tu laimejai 100% drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif krauja is pirsto ima . o ta tirima gyrdejau galima atlikt ir savam meste tik atsakima ilgiau laukt reikes ,kiek zinau tai neima dar nei is plauku nei siailiu musu lietuvelei dauniukai ubagiukai tek toli nepazenge dar
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liuse13: 07 kovo 2009 - 15:51
QUOTE(juste85 @ 2009 03 06, 11:27)
na esu 100% tikra, nes kitu vyru pas mane nebuvo, kol su vyru esu.tiesiog man labai idomu kaip ten viskas vyksta ir ka gali nustatyti, ko ne ir t.t. taciau jei vyrui pasakyciau, kad man idomu tas dnr testas, ir noreciau ji pasidaryti vien del smalsumo, tai vyras tikrai nesuprastu  biggrin.gif  100% pagalvotu, kad buvo kitas vyras ir kad vaikas gali buti ne jo ir jam tikrai neirodyciau to.....nu manau butu laaaaabai didelis konfliktas  smile.gif

Kam daryti dnr is smalsumo g.gif ? Kalbate visiskas nesamones. Kas cia idomaus gali buti? Vienintelis dalykas, kuris gali buti idomus, tai atsakymas biggrin.gif... O atsakyma, jus kaip sakote, zinote.
Atsakyti
idomu kuri moteris,daro dnr is smalsumo?as dariausi nes sunelio tevas nenori auginti sunaus motivuodamas kad sunus ne jo.Tai as pasiuliau pasidaryti dnr
Atsakyti
QUOTE(fsss~ @ 2009 02 21, 11:37)
ar galima užginčyti DNR tyrimą? juk tai 99proc. tikimybė tiesos, bet vis dėl to ne 100. vat įdomu, ar gali to vieno procento dėka nesutikti su tėvyste?

atsakymas bent jau pas mane 7ni skaičiai po kablelio, ir bent 4 po kablelio būna devynetai, taip kad ta likusi procento dalis iš tiesų labai jau maža, aišku galima kabinėtis, bet 100% niekada nebūna
Atsakyti
100%duoda tik morge smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fsss~ @ 2009 02 21, 15:32)
aha, bet juk ir 0,01% yra galimybė smile.gif

tai nebent tas vaikas galetu buti artimo giminaicio, pvz to vyro tevo vaikas kad irgi butu 99.99proc. niekas kitas netures tokio artimo geno varianto
Atsakyti
labas visoms,
turiu toki klausimeli, gal galesite man padet...ar galima DNR tyrima atlikti iki gimdymo?? ar tik butinai kai vaikelis gims?
Atsakyti
QUOTE(katiukas @ 2009 04 08, 09:49)
labas visoms,
turiu toki klausimeli, gal galesite man padet...ar galima DNR tyrima atlikti iki gimdymo?? ar tik butinai kai vaikelis gims?

Galima, bet tuomet duriama i pilva (zodziu procesas ziaurokas), tai jei yra galimybe manau geriau palaukti kol gims...
As pati su tokia situacija visai neseniai susiduriau ir grieztai pasakiau NE. Nezmoniska kazkaip... schmoll.gif
Atsakyti
Sveiki,

Gal kas galetu pagelbeti tokioje situacijoje:
moteris susilauke vaikelio, gyvenant su draugu nesusituokus. Sis draugas pripazino tevyste notariskai. Nors abu zino, kad vaikas gali buti ne to zmogaus, kuris pripazino tevyste.
Klausimas butu toks: ar si moteris gali savo iniciatyva (nezinant draugui) padaryti DNR tyrima su kitu vyru, kuris galbut yra tikrasis vaiko tevas? Ar butinas tevyste pripazinusio vyro leidimas siam tyrimui? O gal DNR tyrima galima daryti tik su tevyste pripazinusiu vyru? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mazass @ 2009 05 23, 11:38)
Klausimas butu toks: ar si moteris gali savo iniciatyva (nezinant draugui) padaryti DNR tyrima su kitu vyru, kuris galbut yra tikrasis vaiko tevas? Ar butinas tevyste pripazinusio vyro leidimas siam tyrimui? O gal DNR tyrima galima daryti tik su tevyste pripazinusiu vyru?  g.gif

tai kaip tik dažniausiai DNR daro dėl to, kad tėvystės nepripažįsta
Atsakyti