QUOTE(juste85 @ 2009 03 06, 19:27)
na esu 100% tikra, nes kitu vyru pas mane nebuvo, kol su vyru esu.tiesiog man labai idomu kaip ten viskas vyksta ir ka gali nustatyti, ko ne ir t.t. taciau jei vyrui pasakyciau, kad man idomu tas dnr testas, ir noreciau ji pasidaryti vien del smalsumo, tai vyras tikrai nesuprastu

100% pagalvotu, kad buvo kitas vyras ir kad vaikas gali buti ne jo ir jam tikrai neirodyciau to.....nu manau butu laaaaabai didelis konfliktas
Nu ir smalsumas pasvaistyt pinigus.
QUOTE(juste85 @ 2009 03 06, 19:58)
tai vat butent, kodel tada negalima nustatyti 100 %, jei vaiko tevas butent tas, kuri tira?kodel atsiranda paklaida?kokios priezastys tai lemia?ar daromos kokios naujoves tobulinant dnr tyrima?idomu pabendrauti su tais, kurie daresi si testa.ju patirtys.
Todel kad pasaulyje yra 6 milijardai gyventoju o tiriamas tik fragmentas. Todel nera atmetama galimybe kad tas fragmentas gali pasikartot pas kita zmogu.
QUOTE(Leonora_ @ 2009 04 08, 00:03)
tai nebent tas vaikas galetu buti artimo giminaicio, pvz to vyro tevo vaikas kad irgi butu 99.99proc. niekas kitas netures tokio artimo geno varianto
Net jei tevas yra vyro tevas tai vistiek DNR nesutaps, nes vyras ( tevo vaikas ) turi ir savo motinos dnr . Taip kad vyro tevo ir pacio vyro Dnr skirsis mazdaug 50%. Vadinasi to vyro vaikas, arba senelio anukas gali is senelio atsinest 25% informacijos. galbut butu reali galimybe kad sutaptu monogaminiu dvyniu Dnr bet kaip gyvenimas parodo kad jie serga skirtingom ligom, turi skirtingius bruozus ir pan.
Dnr tyrimas yra imamas vaiko Dnr, tevo Dnr jei yra galimybe ir motinos Dnr.

gaunamas toks vaizdas... pvz galima imt tarp dvieju itariamu tevu tai tikras tevas bus tas kurio dnr bruksniukas ir jo storumas ir vieta sutaps su vaiko.
Patikimumas yra labai labai didelis. Vis delto pasaulyje 6milijardai gyventoju ir kad dar vieno ir ju sutaps galima tikslinti imant motinos Dnr is tada kas ne motinos tas turi but tevo.
Taip kad tyrimas yra tiek tikslus kiek teismas ir pats tevas gali juo pasitiketi.