Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai/os Kaune

QUOTE(Pentarda @ 2008 11 28, 21:46)
Kuri galetu rekomenduot gera meistre ilgu plaukuciu sutvarkymui? g.gif

Galiu rekomenduot savo kirpeja Jurate!!!!! drinks_cheers.gif
ir kainos tikrai normalios.
Ji dirba Donelaicio - Vasario 16 tosios g. kampas, yra tokia jauki kirpyklele antram aukste.
Sekmes ir graziu plaukuciu smile.gif
Atsakyti
as neseniai kirpausi pas karoli(irba simoj).man labai labai patiko!!!! 4u.gif dirba greitai ir gerai.labai gerai parinko sukuosena, nes turiu besigarbanojancius ir labai megstancius pustis plaukus, tai nukirpo taip kad labai ngva susitvarkyt.
labai dziaugiuos ir dar karta eisiu 4u.gif
tikiuos nenusivilsiu, g.gif nes labai ilgai ieskojautokio kad greitai ir graziai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inore @ 2008 12 02, 23:26)
Mano plaukai ilgi, tai man juos tvarko Jurga iš Paul Michell salono, esu labai patenkinta ir rekomenduoju kitiems.  thumbup.gif

kur randasi tas salonas g.gif ir kainytes domintu ax.gif

QUOTE(plaktagrietinele @ 2008 12 03, 23:48)
Galiu rekomenduot savo kirpeja Jurate!!!!!  drinks_cheers.gif
ir kainos tikrai normalios.
Ji dirba Donelaicio - Vasario 16 tosios g. kampas, yra tokia jauki kirpyklele antram aukste.
Sekmes ir graziu plaukuciu smile.gif

O kaip kainos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2008 12 04, 11:15)
kur randasi tas salonas g.gif ir kainytes domintu  ax.gif
O kaip kainos? g.gif

Kainos normalios, Kaprizuose kazkada teko trigubai moket ir tokiu pat rezultatu dziaugtis. Tarkim modelinis kirpimas apie 50 lt, priklausomai aisku turbut dar ir nuo plauku, bet tarkim as pati ilgaplauke, tai mano plauku iskarpymas ir nudazymas man kainuoja maksimaliai 150, bet cia jau su visokiomis atstatanciomis ampolytemis (trynimais), plauku islyginimu "susukavimu". Zodziu is jos iseinu visa grazi ir dar pasikrovus nauju ideju kaip spresti viena ar kita problema susijusia su plaukais.
Ir po to gerus trejeta menesiu dziaugiuosi lengvai tvarkomais plaukais blush2.gif
Atsakyti
sveikos visos smile.gif,
as irgi noriu pasidziaugti nuostabiaja JURATELE, kuri dirba Vasario 16-osios gatvej "Grozio oazej".. Ilga laika kirpausi pas Aruna, kuris anksciau dirbo Famoje, buvau patenkinta, bet kazkaip laikui begant, jau jis nieko naujo man nebesugalvodavo, tai vat taip ieskodama ir patekau pas Jurate... Tik deka jos kirpimu pajutau, kad su plaukais galima lengvai susitvarkyti... Tiesiog ateini pas ja, atsisedi kedeje ir daugiau niekuo nebesirupini, nes tiesiog zinai, jog rezultatas bus puikus....
ir zinot, kas dar man patinka? Ji pataria, kokias priemones naudoti, kad plaukai butu tobuli thumbup.gif ....
Atsakyti
Labuka visoms. Perskaiciau atidziai sita tema, nes turiu ilgus grazius plaukus bet kiek pas ka beejau vis negaudavau tokio rezultato kokio noretusi schmoll.gif gal del to kad dar esu jaunute ir kad ir kas bebutu vistiek randu prie ko prikibt 4u.gif Labai noriu graziai iskarpytu plauku, kad nekristu i akis ir galeciau kasdien nesiot, o ne i kasa rist.. Kas turit Juditos kontaktus parasykit privacia zinute, busiu labai dekinga, kiek skautau sita foruma vis atrandu geresniu ir geresniu patarimu ir diskusiju ,dekui:)
Atsakyti
QUOTE(indust @ 2008 11 28, 10:56)
Sveikos 4u.gif  o as galiu rekomenduoti kirpeja - modeliuotoja Vilma is salono "ER". Tikrai super. Mano plaukai buvo trumpi ir nusiure, o dabar - pusilgiai ir sviesus thumbup.gif  Kainos gal ir aukstokos, bet ji to verta ir visai negaila moketi 4u.gif

"ER"-ar cia Juozapaviciaus gatveje g.gif ? Gal telefona turit kirpejos ar salono? O kainytes kokios ten? Aciu smile.gif ..
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Jau ne viena kirpejau is cia aprasytu isbandziau,dabar noreciau pas Judita apsilankyti ax.gif gal kuriai nors butu nesunku jos kontaktus atsiusti i az,buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Labas,
as taippat lankausi pas Jurate, jau antri metai. SUPER! thumbup.gif .Ji viena is geriausiu mano turetu kirpeju.Pries pora metu mano buvusi kirp. isvaziavo i Anglija, kaip dauguma, galvojau ragas nerasiu geros. Paskui portale radau apie ja parasyta,nuejau ,nesigailiu ir jum rekomenduoju. "Auksiniu" ranku meistre, visada pataiko ko noriu, o isejus is jos nuotaika garantuota, nes ji pati labai faina.
Atsakyti
QUOTE(Dido @ 2008 12 09, 21:16)
Labas,
as taippat lankausi pas Jurate, jau antri metai. SUPER!  thumbup.gif  .Ji viena is geriausiu mano turetu kirpeju.Pries pora metu mano buvusi kirp. isvaziavo i Anglija, kaip dauguma, galvojau ragas nerasiu geros. Paskui portale radau apie ja parasyta,nuejau ,nesigailiu ir jum rekomenduoju. "Auksiniu" ranku meistre, visada pataiko ko noriu, o isejus is jos nuotaika garantuota, nes ji pati labai faina.

Cia ta pati, kur auksciau buvo mineta? "Grožio oazėj"? Gal kontaktus galima butu? ax.gif
Atsakyti
As irgi noreciau Jurates kontaktu.. Mano plaukai garbanoti.. tad nerandu kirpejos kuri moketu sutvarkyt tokius plaukus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mialyna: 10 gruodžio 2008 - 14:15
QUOTE(mialyna @ 2008 12 10, 15:14)
As irgi noreciau Jurates kontaktu.. Mano plaukai garbanoti.. tad nerandu kirpejos kuri moketu sutvarkyt tokius plaukus.

Sveika mirksiukas.gif ,
nusiunciau tau Jurates kontaktus i az...

Tikrai liksi patenkinta smile.gif
Atsakyti