Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai/os Kaune

Pradejau lankytis pas Judita ir labai patenkinta esu, bet arteja mano vestuves ir galvoju kazi kaip ji sukuosenas daro? Ar kuri daretes pas ja? gal ka parekomenduotumet?
Atsakyti
QUOTE(25gelyte @ 2008 12 11, 18:19)
Pradejau lankytis pas Judita ir labai patenkinta esu, bet arteja mano vestuves ir galvoju kazi kaip ji sukuosenas daro? Ar kuri daretes pas ja? gal ka parekomenduotumet?

Sukuosenas labai graziai daro thumbup.gif Net is plonu, retu plauku sukuria grazia sukuosena mirksiukas.gif
Paprasykit, kad atsinestu nuotraukas savo darbu parodyt, jinai vasara vien jom beveik ir uzsiima rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(25gelyte @ 2008 12 11, 19:19)

Aš irgi dariausi. Ėjau į draugės vestuves, pamerge. Iš pradžiu aptarėm kaip ką darysim. Kai baiginėjo daryti, pati sau pradėjau panašėti į nuotaką (tokia graži jaučiausi) thumbup.gif Pirmą kartą tiek sulaukiau pagyrų blush2.gif
Dabar artėja kalėdinis vakarėlis darbe bandysiu tartis vėl dėl šukuosenos thumbup.gif
Atsakyti

Del sukuosenu ir siaip kaip kirpeja pilnai galiu rekomenduoti Audrone thumbup.gif

Cia jos darbeliai:

http://public.fotki....ele/sukuosenos/

Atsakyti
Gal kuri galetu man Juditos kontaktus i AZ imesti? Aciu 4u.gif
Atsakyti
AS ir noreciau Jurates ir Juditos kontaktu ax.gif
I az 4u.gif
aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2008 12 12, 19:11)
AS ir noreciau Jurates ir Juditos kontaktu ax.gif
I az 4u.gif
aciuks.gif

sveika,
persiunciu Jurates kontaktus
861004460
Atsakyti
o gal galite pasakyti su kokiom priemonem dazo jurate ir judita?

Ir dar ta jurga is salono paul michel, kazkas rase apei ja
Atsakyti
QUOTE(lolce @ 2008 12 13, 13:51)
sveika,
persiunciu Jurates kontaktus
861004460

aciuks.gif
Atsakyti
Is jusu atsiliepimu supratau, kad geriausios kirpejos Rita ir Judita.
Kazin, kuri geriau tvarkosi su ilgais plaukais? g.gif Man reiktu suteikt plaukams forma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerbera @ 2008 12 14, 00:51)
o gal galite pasakyti su kokiom priemonem dazo jurate ir judita?

Ir dar ta jurga is salono paul michel, kazkas rase apei ja

Jurate tai dazo su Revlon Professional dazais smile.gif... Man patinka, nes plaukai taip graziai blizga, o ir spalva ilgai laikosi smile.gif
Atsakyti
po ilgu jieskojimu manau atradau gera kirpeja Ilona. Gal kas lankotes? Ji dirba prie aguonos
Atsakyti